Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 6

• 61 028
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Аз ли съм единствената доволна от Елмайра? Винаги съм си намирала модели там, които не съм можела да намеря мой размер във физически магазин. Имам рокли от преди 5 години, които не са мръднали. Изхвърлих ги, защото отслабнах много и са ми вече огромни, но ги бях потрошила от носене. Преди цените им бяха повече от добри, сега може да са ги вдигнали, не съм влизала в сайта от много време.

# 661
Ти влез да видиш моделите, остави цените...

# 662
Помня, че преди 6-7 години Елмайра и Ефреа бяха много вървежни сайтове, защото бяха от малкото бг сайтове, предлагащи дрехи в макси размер. Тогава, поръчвах и аз...и  върнах почти всичко: две рокли и туника. Може би изборът ми не беше подходящ, но се разочаровах и не искам да ги чувам и виждам повече... Запазих един черен прав панталон от Ефреа (това ли беше сайта, в който се общуваше с елфчета? Елфче Мария, елфче Мая...примерно) с намерение да го нося, но така и не стигнах до него. Мисля, че още се подмята някъде в дъното на гардероба с етикета си. Малко след това, установих, че влизам в 44-46EU на повечето магазини и повече не погледнах към въпросните сайтове. Дано са подобрили качеството на дрехите.

# 663
Сега им разгледах роклите, ами има разни нови натруфени неща, аз много мразя и тези с големите ръкави и набори, но на някои им харесват.
Цените са им все още доста конкурентни, гледам средната цена на роклите е около 35лв.
Определено не ми харесват тези широки дрехи, но там се съмнявам да работят някакви блестящи дизайнери. Въпреки това пак намерих неща, които бих носила с радост.
Само не разбирам защо продължават с тези наименования на дрехите, то останаха ли женски имена Grinning

# 664
https://www.manzara.bg/lqtna-roklq-holy-cherna?utm_source=glami. … 58ac31e2484d3a1d4

Това ми се струва много хубава рокля в А-силует. Единственото, което не ми харесва е, че е полиестер.

# 665
Китайска е... Цената няма да коментирам.
https://a.aliexpress.com/_mqMrfc3

# 666
Аз го помислих за сръбски сайт. Снощи седнах да си търся клин и отвисях до 3 часа в разни сайтове за дрехи. Намерих един интересен бургаски сайт, явно те си шият дрехите. По-късно ще го пусна, ако на някой му е интересно да го види, че съм го запаметила на другия компютър.
И да ви питам откъде си купувате клинове. Гледах на клин.бг., но като им гледам мерките не би трябвало да ми станат.

# 667
Трябваше ми бял клин за една ризо-рокля и поръчах от някакъв сайт. Обадиха се да кажат, че сега ще го произвеждат и до 10 дни ще го изпратят. Това беше преди почти два месеца. Клин така и не получих... Та до сега клин от интернет не съм купувала. Аз и не нося почти, но решшх, че искам да имам, те пък не искат да ми пратят.
Иначе искам достатъчно дълбок, да не ми се смъква, да не е къс или пък дълъг и да се набъчква на глезените, да не е рехав да прозира, да не става на топчета от едно обуване, да не се изнищи на шевовете при разтягане... Абе, много искам май. Що не мога да шия да им кажа на тия производетели на дрехи как се обличат едри жени... Но май само в моите представи е така. Хората обличат каквото им е кеф и намират повечето си дрехи за хубави.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 09:36 от Анонимен

# 668
Ами, ужасна е. Не мога да разбера хората нямат ли преценка. Онзи ден гледах на една опашка момиче с много едри бедра с целулит по къси панталонки. Айде, на плажа няма как да се скриеш, но в София не е задължително да ходиш с голи крака.
Поръчах един клин от ХМ, дано да ми е добре. Нося клинове вкъщи, че са ми най-удобни докато работя. В този смисъл нямам големи претенции, освен да са с удобна кройка. Ако са ми дълги, ги отрязвам, не се разплитат. Ползвам клинове и като пижама, пак са ми най-удобни за спане.

# 669
В момента в лидл има 7/8 клинчета но са черни и сини, аз си взех и дънков панталон /имитация/, но е тънък и ми харесва материята. Този път е бедно откъм предлагане, н онещата за парите си са много качествени.

# 670
Понеже съм на принудителна диета, хич и не съм отваряла каталога на Лидл и не съм ги видяла.

# 671
От няколко години съм с лидълски клинове и съм много доволна. Не са мръднали. Последно взех два дълги, сив и черен, но беше през пролетта.

# 672
  • от Луната
Аз също от Лидъл клинове имам и съм доволна. От Декатлон също съм си купувала, но не спортните, а по памучни стоят. Дано ме разбрахте Wink

# 673
  • у дома
И аз съм от доволните от клиновете от  Лидл-сега си взех къс с дантелка за плажа,а имам и 7/8 и дълги от там,като от дългите имам и тънки и плътни-просто трябва да се следи...

# 674
Искам да благодаря на дамата ( не помня коя беше Innocent ), която похвали панталоните на Ulla Popken. Поръчах един и съм възхитена- стои наистина страхотно, съвсем по мярка ми е според техните таблици и много, много се харесах. Заклет фен съм им вече. Други дънки и панталони не съществуват Simple Smile
Само да не бяха толкова скъпи...но пък си заслужава да се поглези човек, когато има възможност.

Общи условия

Активация на акаунт