Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 6

• 61 025
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Аз пък, много харесвам панталоните на Манго, но само по-прибраните модели. Пасват ми идеално на ханшовите особености.😁
Качеството шева е перфектно. Към някои материи имам забележки, обаче. За линията Виолета говоря.

# 676
  • Берлин
Във физическите им магазини лека-полека тръгват разпродажбите. Можеш "да дебнеш" в сайта. Излизат страхотни цени и неща. Аз дебна така от средата на август. Не знам обаче доставка до Бг как става. /живея в Германия/

# 677
Аз от сайта на Ulla popken в България съм много разочарована. Почти винаги нямат налично от това, което съм поръчала, а в сайта им е налично. Поръчвала съм и от немския сайт, там май е в пъти по-добре, има и намаления по-често.

# 678
Да, и аз при миналото намаление поръчвах на няколко пъти различни неща и все се обаждаха, че ги няма. Накрая успях да се добера до една блуза. Преди често ходех във физическия им магазин, но сега заради Ковида не ми се ходи по молове.

# 679
И при мен така се случи с една блуза от сегашното намаление, но казаха че ще я поръчат от Германия. След около седмица пристигна. Можело да го направят и за моделите, за които пише "неналичен". Може би вече са се корегирали.

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 09:59 от Neita

# 680
И при мен така се случи с една блуза от сегашното намаление, но казаха че ще я поръчат от Германия. След около седмица пристигна. Можело да го направят и за моделите, за които пише "неналичен". Може би вече са се корегирали.
Явно сте случили на служителка, на която й се занимава. И аз от сегашното намаление исках 2 неща, но не ми предложиха да поръчат от Германия.
На място не мога да отида, защото не съм в София. Досега с такъв неподдържан сайт не се бях сблъсквала, а уж трябва да поддържат някакво ниво.

# 681
  • Майничка
За втори път поръчвам неща от сайта им и се обаждат да ми кажат, че ги нямат. Явно не ни е съдено да се спогодим. 🙁
Немският им сайт пък е супер тромав.

# 682
  • Пловдив
Аз явно имам късмет - поръчах "намалена" рокля, просто да видя как са дрехите им. Пристигна за два дни. Не съм я пробвала още.

# 683
  • София
Момичета, джинсите на Манго хубави ли са?
Някой поръчвал ли е?
Номерацията отговаря ли?

# 684
  • Пловдив
Извън предходния пост, но подсетена от него - на Ула Попкен като че ли са леко уголемени. Размер 46 ми е даже свободен, докато примерно от ХиМ същият размер ми е тесен в гърдите, ако не е от еластичен плат. То всъщност май и от таблицата им излиза точно така - бюст 112 при У.П. е размер 44, а при ХМ - 48-50, ама кой да гледа. Grinning Иначе роклята я одобрих и няма да я връщам, даже я носих (то 44 и без това нямаше).

# 685
За мен дрехите на Ула Попкен са много уголемени, нося между хл и 2хл и 44 номер дънки са ми доста широки.

# 686
Алфа,хубави  са. Имам едни дето са на 5 години поне, и не им личи Simple Smile

# 687
  • София
Алфа,хубави  са. Имам едни дето са на 5 години поне, и не им личи Simple Smile
Много ти благодаря!

# 688
  • София /Абсурдистан
Някой поръчвал ли еотhttps://www.manzara.bg/rokli/rokli-pljus-razmeri?p=2

# 689
  • София
Май са от Алито нещата.