91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" - тема 4

• 65 692
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
“Млад”не е търговска марка на “добър” и “успешен”; има примери много за неуспешни млади кадри. Точно учителката по английски в основното ми изниква: никаква връзка с децата не осъществи, никакъв подход, заяждаше се с тях. Учителят е човек, както навсякъде, има различни хора и при млади, и при по-възрастни.

# 286
  • София
За мен проблемът е комплексен... Неадекватен учебен план, спуснат от МОН (няма да се разпростирам, че и без това не съм ви любимка), обективна липсна на читави и мотивирани учители, пълна липса на обратна връзка с ДСД класовете (факт, на българската част на сайта още нито буква за РС), огромна инерция и сред персонала и в рейтинга на НЕГ... за съжаление поне помоему светлината, ако я има е от насрещно движещия се влак.

# 287
  • столицата
Magi sveta, май ще имаме РС на 14 октомври. Някой беше писал назад в темата. А за сайта си го говорим вече от години. Няма желание.

# 288
  • Sofia
Някой 8-ми клас да си има нова ученичка от днес?

# 289
  • столицата
Стана интересно! С нетърпение очаквам отговора.

# 290
Търсете в "ж", "г", "а".

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 19:57 от Шарлот

# 291
  • Sofia
Дали не се е освободило място в Б или е надпланов прием Rolling Eyes

# 292
  • София
В "Ж" не е.
"Б", "Д" и "Е" бяха с по 26 деца, може да е в някой от тях.

# 293
  • София
"Е" до вчера поне са си все 26. А инфото сигурно ли е, АниК? Да не се е отписало девойчето от при вас?
Получихме си вчера 3те контролни проверени от миналата седмица (така ще е в понеделник на куп 3 оценки)- засега средно малко над "доброто" ниво. Не че е за хвалене, но като за начало съм ОК. Естествено "меля", че ще става все по-трудно и трябва упоритост.

# 294
За сега "д", "е" и "ж" паралелки са без постъпление. Остават от "а" до "г" класове.

# 295
  • Sofia
Сигурно е инфото, в Б клас е. Не знам обаче дали се е освободило място от напуснало дете или е надпланов прием.
Jiema, много добре се справя младежът! Blue Heart

Извинявайте, че така нахлух в темата, но така или иначе ви следя и много съфорумчета ме вълнуват Revolving Hearts

# 296
А, и ние влизаме при вас! Роднини сме!

# 297
  • във фурната
Здравейте,може ли някой да сподели мнение за учителката по математика В.Бонева (може и на лични ) !

# 298
  • София
Валя Бонева преподаваше на познато дете с афинитет към математиката. Водеше профил математика/информатика на техния випуск. Детето много я харесваше. Споделяше, че  дава интересни и различни задачи, обяснява добре, дава шансове за поправка на оценки. Доколкото помня казваше също, че редовно на мейла на класа им праща и задачи за упражнение. На една от дъщерите ми преподаваше в 12 клас по информатика,  девойката ми беше много доволна. Моите лични впечатления са също позитивни. Ще се повторя, понеже някъде из старите теми съм го казвала - в 7 клас моите ходиха на един  пробен в Милениум като външни ученици срещу заплащане. Работите  и листа с точките  им върна Валя Бонева заедно с детайлни решения на целия изпит. Това даваше на всяко дете в учителската стая в 104-то.

Но подчератвам, че това е лично мнение, във  времето баш в тази тема се убедих многократно колко различни са възприятията на хората по отношение качествата/недостатъците  на даден учител.

# 299
  • София
Аз съм учител по математика в 73.СУ, но с Валя сме колеги и добри приятели. Познавам я от доста години, нейни ученици също. Прекрасен преподавател, изключително добър математик, който преподава ясно и интересно.

Общи условия

Активация на акаунт