91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" - тема 4

• 65 567
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ники, в 91 НЕГ ли учиш?

# 661
  • София
В Милениум не приемат ученица от 91 НЕГ заради конфликт на интереси

# 662
В Милениум не приемат ученица от 91 НЕГ заради конфликт на интереси
Тогава къде ходят повечето ученици от НЕГ? Имате ли наблюдения? Simple Smile

# 663
  • дядовата ръкавичка
Не е вярна тази информация за Милениум или поне миналата година не беше. Синът ми се подготвяше при Христемова.

# 664
  • София
Не е вярна тази информация за Милениум или поне миналата година не беше. Синът ми се подготвяше при Христемова.
Не знам кога и къде е подготвян сина Ви, но на моя син тази година му беше отказана подготовка с аргумента, който посочих.

# 665
  • дядовата ръкавичка
Както казах миналата година в Милениум при г-жа Христемова. Може от тази година да има нови правила.

# 666
Здравейте, следващата година и аз ще се явявам на ДЗИ и си търся подходящо място за подготовка. Кои учители, центрове бихте ми препоръчали за матурата по БЕЛ? И имате ли наблюдения върху школата Милениум и тази на Елмира Йонова? Simple Smile

Синът ми се подготви за НВО в седми клас
при Елмира Йонова и подготовката беше отлична. Чувам също и отлични отзиви за курсовете ѝ за ДЗИ. Мога да ви уверя, че преподавателят е много взискателен и прицизен и нейните ученици са винаги едни от най-добрите и на НВО, и на ДЗИ

# 667
Никитера, моля дай обобщаваща информация кой е твоят клас - ДСД или Немски отдел? Вероятно 11-ти клас?

За 11-ти клас имам отзив от дъщеря на близко семейство в Лайстунгскласе , че учат много и сериозно. Ако подадеш добра информация за ДСД паралелка, ще разведриш родителски кахъри, изказани по-горе в темата.

# 668
  • тук-там
Днес се осъществи второ включване на класната /първи онлайн урок имаше в петък/.

Вече беше много по-организирано и сработено. На моменти се възхищавах на търпението на учителката, в други - се радвах на усърдието на децата. Дисциплина - изрядна. Присъствие 100%-но.

Ако продължат така - особено без прекъсване за пролетна ваканция, има вероятност да вземат граматическия материал. Лексика се набавя и самостоятелно - въпрос на желание и лична ангажираност.

Доколко биха се изравнили нашите деца с паралелките, обучавани без прекъсване, не бих могла да преценя.

Благодаря за анкетата!
Шарлот, коя ви е класна?

# 669
Никитера, моля дай обобщаваща информация кой е твоят клас - ДСД или Немски отдел? Вероятно 11-ти клас?

За 11-ти клас имам отзив от дъщеря на близко семейство в Лайстунгскласе , че учат много и сериозно. Ако подадеш добра информация за ДСД паралелка, ще разведриш родителски кахъри, изказани по-горе в темата.

11 клас, ДСД-паралека, профил Биология: учителките по немски (и българката, и германката) са много взискателни и благодарение на тях вече всеки от класа е преработил всичките си статии за ДСД папката. Заливат ни с домашни по всички предмети и от тази седмица имаме видеочасове по всичко освен английски и физическо.

# 670
  • София

11 клас, ДСД-паралека, профил Биология: учителките по немски (и българката, и германката) са много взискателни и благодарение на тях вече всеки от класа е преработил всичките си статии за ДСД папката. Заливат ни с домашни по всички предмети и от тази седмица имаме видеочасове по всичко освен английски и физическо.
А преди тази седмица имахте ли занимания?

# 671
А домашните връщат ли се проверени?

# 672
  • София
Мастер, Айяла, вероято и двете сте прави. Simple Smile

Синът на Айяла беша набор на моите (те също ходеха на курс в Милениум  в 12 клас, втория срок, при Н. Христемова), на тях по БЕЛ в училище им преподаваше обаче К. Бечев, така че е нямало де факто конфликт на интереси. Докато детето на Мастер вероятно в училище е при Н. Христемова и тогава нещата са други.

# 673
  • София
Мастер, Айяла, вероято и двете сте прави. Simple Smile

Синът на Айяла беша набор на моите (те също ходеха на курс в Милениум  в 12 клас, втория срок, при Н. Христемова), на тях по БЕЛ в училище им преподаваше обаче К. Бечев, така че е нямало де факто конфликт на интереси. Докато детето на Мастер вероятно в училище е при Н. Христемова и тогава нещата са други.
Така е г-жа Христемова му преподава, но му беше отказано и от г-жа Джалева😔

# 674
  • София
Освен  наистина да има такова правило, Мастер, а към моите и към други деца да са били просто с една идея  по-услужливи заради факта, че последните  и в 7 клас са били при същия преподавател в Милениум. Или пък просто местата при М. Джалева вече са били заети. Моите се записаха (платиха капаро) за курс по БЕЛ, стартиращ от януари 2019, още през юни 2018.

ПП Подарявам  огромно количество бумаги (собствено и унаследено) за подготовка за ДЗИ - разработки по БЕ и литература на  "Милениум",  такива на школа "Елина" + десетина помагала както с разработки по автори от 11 и 12 клас, така и с примерни тестове за ДЗИ.

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 09:16 от пенсионирана русалка

Общи условия

Активация на акаунт