🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 3)

• 54 261
  • 1 695
  •   1
Отговори
# 1 530
Достойно представяне. Спокоен и Ведър човек! Браво! Този каратист да не се бори за плакет?

# 1 531
Журналистката отнема точки за храните, които не яде! Trollface

# 1 532
Кой е този Митко? Много страшно гледа

# 1 533
  • DE
Каратиста дава заявка за умел готвач.

Не е честно да намаляваш оценка, заради храни които не ядеш.

# 1 534
Прави ми впечатление, че масово родните випове не знаят как да държат чаши. Марина е много амбициозна явно, щом във всичко търси причина да вземе точки. Като нищо тя да спечели с тази тактика.

# 1 535
  • София
Две мрънкала яко искат да победят.Жалко!

# 1 536
  • София
Марина явно ще пореже Митко и ще са с равен брой точки.

# 1 537
Каквото и да пишете, за мен това с режимите си е психически тормоз над околните. Не яде - добре, но защо очаква другите да се съобразяват?  И в същото време, тя не се съобразява с техните вкусове.

# 1 538
Скрит текст:

Гаджето на Моисей и тя по организъм в Инстаграм...бляк
Коя е, че изпуснах (една идиотка ми се обади току що и така ме вбеси, че направооо) 😠🤬

Ааа това не мога да го публикувам тук,в Инстаграм цъкни Моисей Стойчев Grinning
Цъкнах. Освен един задник с Мики Маус друго не видях.

Марина просто е неприятен човек, та колкото ще да я защитава от хейта който там я защитаваше. Някакава амбициозна кариеристка-сухарка. Тя и това разказа оня ден - как е тръгнала он репортерка, пък сега продуцентка. Явно това и е важното.

# 1 539
  • София
Бях накарала детето да пита дали Тодоранов е спечелил. Сега излиза от залата и бил забравил. Язък.

# 1 540
За Бернарда винаги съм мислела, че се е сетила от пиесата "Домът на Бернарда Алба".
Тая пиеса колко е тегава, не е истина просто. Може и артистите да не са били на ниво, но беше ужасно представление. Театрална постановка гледах, ей, намразих театъра, толкова зле беше.

Пп Колко точки му дадоха и какъв беше десерта. Разсеяха ме и не видях края на предаването.

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 21:45 от Джаста Праста

# 1 541
Бернарда ми е като Сан Бернард или нещо като стара немска госпожа - танте Бернаааарда Grinning

# 1 542
Кака Лара ми се видя остаряла.

Кой е този Митко ? Никак не ми е познат.

Може ли линк към инста на Мойсей ?

# 1 543
Кака Лара ми се видя остаряла.

Кой е този Митко ? Никак не ми е познат.

Може ли линк към инста на Мойсей ?
https://www.instagram.com/moiseystoichev/?hl=bg

# 1 544
Ми браво на Моисейчо, ми сготви си човека, добре се получи, дори  изненадата ми хареса, весела вечер изкараха....тоз дървеняшкия спортист много реже оценките ще го видим утре него! Imp

Общи условия

Активация на акаунт