🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 3)

• 54 233
  • 1 695
  •   1
Отговори
# 1 575
Не ме разбирайте погрешно,аз мога да живея само на сладки неща,за мен хубав десерт е една шоколадова торта...по една на човек Grinning
Пели, подушвам, че сме от една порода. Simple Smile

# 1 576
Абе нямаше вид деСера...Joy

Аз кат естет човек...това плоското разлАто по чинията ...не мога да го преживея...Stuck Out Tongue Winking Eye

Височинка му липсваше..аз и тортата гараш не мога да преглътна...и то такова смачкано на вид. Да..даааа...знам че е вкусна и се прави от ореСи блата....амаааа

ПС...сладко не консумирам...

# 1 577
Добре си сготви човекът! Личи си, че разбира от храна, може да готви и го прави от сърце Wink
(Това за сърцето е новата мантра на Манчев Joy Явно е имало големи разправии оня път, когато самолично отне плакета на най-многоточестата, та сега непрекъснато го повтаря)
И количествата му бяха добри, трябва ли да са препълнени чиниите! Не са отишли да преяждат там.
За Марина не сте прави. Като не ядеш нещо по здравословни причини, няма "ама можела да опита"! Все едно диабетик да карате да "опитва" торта, щото кво пък толкова... А на масата имаше доста картофи, хляб, захар.
Виж, да се отнемат точки за това, не знам дали е редно. Все пак това си е лична нейна диета, домакините не могат да готвят за всички, съобразявайки се с нея. Имаше и тя какво да хапне.
Кажете за къщата, че пропуснах баш началото - негова ли беше, на квартира ли? Какво толкова й се възхищавате?

# 1 578
Да не опитва, но защо наказва другите, че ядат? Като онези жени, които се сърдят на другите хора защо кльопат пици и шоколади, докато те самите са на диета... Еми, тъкмо си каляват волята, няма какво да се сърдят...

Къщата май си беше негова - и аз не хванах съвсем началото, но беше пълна с негови снимки, показа и снимки на мама...

# 1 579
  • софия
Хареса ми как се представи Моисей. Марина е злобна.

# 1 580
Негова, но живее с брат си, обаче строяли и втора къща. Перефразира и каза "Музикант къща прави". Отгоре на това модерен интериор и простор. Много приятен дом. Дали Марина не се скумроса като видя къщата, не знам, но аз лично не я харесах от началото. Нищо не ми е направила, но е онова с харесването и нехаресването веднага. Докато са лица от новините, не влагам нищо. Когато вече са отделни личности, това усещане се проявява.

# 1 581
# 1 582
И аз обичам сладък салам, но да не е с маргарин. Simple Smile

# 1 583
Това не ми прилича на сладък салам. Много е течно.

# 1 584
  • София
Пише , че са бисквити, орехи и шоколад.

# 1 585
Ще го видим довечера Simple Smile

# 1 586
Може и неговото да не е станало като Червеното кадифе на дамата оня ден.

# 1 587
Пише , че са бисквити, орехи и шоколад.

Ооооо..с ореСи. Супееер. Joy

# 1 588
Червеното кадифе изглеждаше супер, докато тя го правеше, но при сервирането кремът наистина се беше разпаднал. Не знам защо гостите бяха толкова лицемерни, като беше очевидно.

# 1 589
Манчев обаче май чете темичка Wink Гледам, след тукашните майтапи по повод мащерката му, тази седмица все нещо се подхилква, като стигне до нея hahaha
Видях къщата, хубава е и голяма, да!

Общи условия

Активация на акаунт