Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 586
  • 662
  •   1
Отговори
# 375
И за мен най-трудна е външната част.

# 376
Най- много ме затруднява почистването от вън.

# 377
Най-много ме затруднява това, че са много и че отвъншната страна са трудно достижими. А най-лошото е че тъкмо си приключил и си отдъхнеш и като погледнеш - петно. Айде пак отначало. Simple Smile

# 378
 Най-много ме затрудняват петна от насекоми и чистенето от външната страна на втория етаж. Станах алпинист вече Grinning

# 379
  • Пловдив
Моите прозорци са много високи и трябва да се катерят като маймуна за да ги измия. Неотваряемите прозорци са невъзможни за измиване ако си на по висок етаж.

# 380
  • sofia
Височината. Най- високите прозорци са труднодостъпни за мен, а и живеем на такъв етаж, че цялата работа става доста сложна и дори опасна.

# 381
Най-трудно е почистването отвън, а също и това че на терасата остъклението е много високо. Има места където не мога изобщо да достигна.

# 382
Не стига, че ми е трудно да стигна до всяко ъгълче отвън, ами и постоянното качване и слизане от стълбата е досадно.

# 383
Живеем в къща на третият етаж и външната страна на неотваряемите прозорци до които няма достъп са ми проблем.

# 384
  • Велико Търново
И мен, както и повечето съфорумки ме затруднява почистването на прозорците от външната страна. Налага се да търся фирми.

# 385
най-много ме затруднява намирането на време,  за това ако има нещо което би ме отменило би било идеално

# 386
  • Русе
Най-труден ми е достъпа до външната страна на прозорците и перваза отвън на местата, където прозорецът не се отваря.

# 387
Най-много ме затруднява чистенето на прозорците от външната страна, много трудно ги стигам

# 388
Най-трудно ми е да излъскам стъклата до блясък. Все остават някакви следи, които са много неприятни.

# 389
Най-трудно ми е почистването от външната страна ,защото живеем на висок етаж и имаме неотваряемо крило на прозорците.

Общи условия

Активация на акаунт