Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 590
  • 662
  •   1
Отговори
# 390
Най- трудно е от външната страна, особенно в най- далечния горен ъгъл.

# 391
  • София
И при мен е много трудно почистването на неотваряемите крила. Живея на 14 етаж и просто ме е страх да вися отгоре за да ги измия добре.

# 392
Банята я мия веднъж седмично, тоалетната 2 пъти. Прозорците 3-4 пъти годишно. На 5 стаи са. Трите са лесни, че гледат към тераса, но  другите две стаи са ми трудни, защото живеем на 8мия етаж. Отнема ми около час. Колкото и да ми се иска да ги чистя по-често, ми е трудно. Ако имам отмяна мога и всяка седмица да го правя.

# 393
Както на повечето тук, най-трудно ми е да чистя външната част на неотваряемите крила. Друга трудност ми е полирането им, без следи.

# 394
Почистването от външната страна най-много ме затруднява.

# 395
Най много ме затрудняват ъглите и външната част на прозорците които не се отварят.

# 396
  • София
Почистването отвън. Неотваряемите крила  - горната част и ъглите са недостижими

# 397
  • Велико Търново
Почистването от външна страна ме затруднява най- много, защото съм късичка и не стигам 😏😁

# 398
  • София
Почистването на външната им страна, тъй като живеем на много висок етаж.

# 399
  • оттам, откъдето започва България
Подсушавам банята след всяко къпане, така че основно почиствам един път на месец. Проблемът ми е, че плочките по стените и теракота е тъмнокафяв, което ми създава ограничения откъм препарати.
Относно прозорците, чистя ги поне 2 пъти месечно. Макар че съм на висок етаж мръсотията е невероятна. Измислила съм си приспособление (тип направи си сам) и така ги чистя от външната страна. Не успявам да достигна краищата на някои от прозорците, но предпочитам да съм жива, а не да излетя от 5-ия етаж заради едни прозорци.

# 400
Височината на прозорците и големината им,буквално трябва да излезна отвън на перваза,за да ги изчистя хубаво.

# 401
Най ме затруднява почистването на ъгълчетата и на дограмата, понеже е бяла и замърсяванията се виждат.

# 402
]
Време е и за втория ни въпрос към вас. Той е:
Кое най-много ви затруднява при почистване на прозорците?

Не се чувствам добре когато съм се качила на стълба или нещо друго, за да ги достигна. А външната част ми е направо ужасен ужас Sad

# 403
Едно от най-досадните домашни задължения....мразя да мия прозорци.Най-трудно почиствам трудно достъпните външни стъкла.

# 404
Прозорците са ми големи и много често
най-отгоре има някой не добре почистен участък.

Общи условия

Активация на акаунт