Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 553
  • 662
  •   1
Отговори
# 330
Чистя банята основно всяка седмица.Отнема около 30 минути.Душ кабината се подсушава с перо след всяко къпане. Прозорци чистим заедно с мм два -три пъти годишно основно. Отнема ни половин ден - три стаи + кухня и терасата едната е остъклена.

# 331
Почиствам основно банята на около 2-3 седмици, което ми отнема минимум 40 мин. Прозорците на 2 месеца, защото бързо се прашат. Като сметна и щорите, отива цял ден.

# 332
Почиствам основно банята средно 2-3 пъти месечно. Прозорците мия  на 2 месеца веднъж. Но това не е точно казано, защото заради изложението понякога мия прозорците по два пъти в седмицата (от външната страна) - много често ми се случва точно да приключа с миенето и да плисне дъжд, който да ги направи на нищо Simple Smile Помагам в миенето и в дома на дъщеря ми, където прозорците са тип френски и достъпа отвън е труден, а проходилата вече внучка оставя пръстчета навсякъде. Време за почистването - много. За мен този уред би бил много полезен обаче най-вече за почистване на стъклените парапети на терасата и в двете жилища, а щом има защита от падане - бих експериментирала с почистване на стъклената стреха на терасата,  към която нямам достъп отгоре и не е чистена от поставянето й - отдавна не изглежда прозрачна.

# 333
Чистя банята всяка седмица, а прозорците мия 3-4 пъти годишно. И двете неща са ми едни от най-досадните домашни задължения.

# 334
Почиствам банята всяка седмица, но прозорците са доста по-трудни и отнемат повече време - тях ги почиствам на месец-месец и половина.

# 335
Прозорците чистя няколко пъти годишно, банята всяка седмица. Отнема ми по около час за банята и 2-3 за прозорците.

# 336
  • Под Слънцето
Наистина е досадно да чистиш прозорци, особено ако живееш срещу голяма сграда с широк покрив, на който живеят гларуси. Разстоянието е кратко и те прелитат и осират ежедневно прозорците ми, което налага често да съм с парцал и препарат в ръка и да търкам обезумяла. Отнема ми време и ресурси. Бих се радвала да имам Бети за отмяна, за да смогна и с другата домакинска работа. А банята я търкам веднъж на две или три  седмици- много зависи  с какво свободно време разполагам.

# 337
Мия прозорците когато са мръсни, отнема ми около 4 ч. за целия апартамент. Банята я почиствам веднъж на 2 седмици за около 1 час.

# 338

Време е и за втория ни въпрос към вас. Той е:
Кое най-много ви затруднява при почистване на прозорците?

# 339
Най-много ме затруднява почистването от външната им страна. Няма стигане ...

# 340
Ниска съм, а те са високи. Но почистването от външната страна е истинското изпитание на нервите и страха ми от високо. А живея на първия етаж Joy

# 341
  • Пловдив

Кое най-много ви затруднява при почистване на прозорците?

Най-много ме затруднява външната част на неотваряемите крила - всеки път се чудя, на какво да се покатеря, за да мога да достигна и най-далечния ъгъл, без опасност да се размажа на плочките долу

# 342
Почистването отвън. Много ме е страх, не мога да се катеря като други жени и...чистя докъдето стигна.

# 343
  • София
Това, че съм ниска и трябва да се катеря на нещо, за да стигна догоре, а като стане някъде "облак" и го видя по- късно, се ядосвам, че трябва пак да се катеря.

# 344
Винаги остават някакви следи/петна от външната по-замърсена страна.

Общи условия

Активация на акаунт