Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 780
  • 662
  •   1
Отговори
# 405
При прозорците много ме затруднява стоенето на стълба и външните части. Имаме и доста неотваряеми и те са много сложни.... То са едни чупки, едни фокуси да стигна всяка част от прозореца Rolling Eyes

# 406
Най-много ме затруднява почистването на прозорците от външната им страна, тъй като живеем на 8-мия етаж и ме е страх да не падна.

# 407
  • Sofia
Почистването от външната страна.

# 408
При миенето на прозорците най-много ме затруднява височината, от външната страна е много трудно.

# 409
На последен 7ми етаж сме и има много недосъпни места от външната част на прозорците. Терасите са големи, прозорците много. Много ме забавя подсушаването.

# 410
Почистването на прозорците отвън...

# 411
  • на последния етаж

Най-много ме затруднява почистването от външната им страна.

# 412
  • при късмета
Най-много ме затруднява външната страна на прозорците. В две от стаите достъпността е много трудна и без помощта на мъжа ми, изобщо не съм в състояние да ги измия

# 413
  • Пазарджик
Най -много ме затруднява почистването от външната страна

# 414
  • София
Горната част на прозорците защото трябва да се катеря, да стъпя на нещо за да ги изчистя.

# 415
Трудно е почистването от външната страна на неотваряемите крила на прозореца. Аз съм ниска и винаги се страхувам да не падна.

# 416
И при мен най-трудни за почистване са външната страна на прозорците.

# 417
Не мога да докарам този кристален блясък.

# 418
най много да досигна навсякъде от външната страна

# 419
Най-много ме затруднява почистването на прозорците от външната страна.

Общи условия

Активация на акаунт