Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 591
  • 662
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Трудно ми е да почиствам външната част на прозорците.

# 421
Най-много ме затрудняват високите трудно достъпни места! Предполагам, че проблема е в моята височина, но все пак Blush

# 422
Живеем на висок етаж и почистването отвън и е много трудно.

# 423
Затруднявам се с почистването на външната страна на прозорците-на 8- ми етаж съм, някои са неотваряеми, а и широки.

# 424
  • Велико Търново
Външната страна, какво и засъхнали @кота от птичи... Имам чувството че се целят в моите прозорци.

# 425
  • Бургас
Най-много ме затруднява външната част на неотваряемите крила.

# 426
Външната страна,понеже са високи

# 427
  • Перник
Кое най-много ви затруднява при почистване на прозорците?

Височината. Аз съм ниска и за да ги избърша задължително ползвам стол за банята и двете стаи, които са с тераси. За третата стая имам проблем, че няма тераса и обикновено карам мъжа ми да избърше средната част до горе, защото аз не успявам.

# 428
Почистването отвън.

# 429
Затруднява ме, че са нависоко и за да стигна горната част, трябва да се качвам на стол, а после да слизам за долната. Когато чистя прозорците сигурно се качвам и слизам от стола поне няколко десетки пъти.
Също така се затруднявам с намирането на подходяща кърпа, с която да ги почиствам, пада голямо търкане, за да не остават на грозни следи и да не стоят замазани.

# 430
Затруднява ме почистването от външната страна. Почти никога не достигам до ъглите на неотваряемите  крила.

# 431
Прозорците са доста високи в нас , а аз твърде ниска и никога не мога да се справя добре с тях от външната страна и ми трябва помощ от съпруга ми.

# 432
Затруднява ме височината на един от прозорците, който е неотваряем. Винаги остават следи, а нямаме пердета и много личат.

# 433
  • Северозапада
Най-трудно за мен е почистването на неотваряемите прозорци отвън.

# 434
Затруднява ме външната страна на неотваряемите прозорци и мръсотията в ъглите.

Общи условия

Активация на акаунт