Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 585
  • 662
  •   1
Отговори
# 435
Имам остъклена тераса, неотваряеми крила на прозорците и съм на висок етаж. Прозорците отвън е мираж да измия.

# 436
Аз съм в къща, висш пилотаж е да излизам на перваза и да почиствам и от вън, но го правя! Също ъглите ги трия много трудно все ми отива маникюра по дяволите!

# 437
Почистването от вън, както и това, че трудно се достигат.

# 438
Най - много ме затрудняват високите прозорци и особено тези от тях, които не се отварят, защото трябва да излизам на парапета, за да ги измия.

# 439
  • Бургас
Освен почистването от външната страна ме притесняват височината и броя на прозорци у дома. Имам малко бебе и честото почистване вече е мисия невъзможна. Не разполагам с толкова време, за да върша и тази домашна работа спокойно.

# 440
Външната страна и височината. Аз съм ниска и всеки път трябва да се катеря върху стол, и всеки път ми треперят краката.

# 441
  • Варна
външната им част -трудно достижима е

# 442
Всичко ме затруднява. Нито време, нито желание имам да чистя прозорци. Правя го от хигиенна гледна точка.

# 443
  • Пловдив
Най-много ме затруднява почистването от външната им страна.

# 444
Имаме много и високи прозорци, като станат за чистене и миене трябва задължително да отделя един цял ден за тях.

# 445
Най-трудно ми е при неотваряемите крила от външна страна - почти невъзможно да се достигнат някои участъци.Също и това, че на остъклената тераса са много високи.

# 446
Затрудниния срещам в оставянето на следи след почистване...... еми така и не намерих правилната техника или препарат за почистване. Външната част на прозорцие е мисия невъзможда да се почестят, та колкото и да са чисти отвътре, няма особено значение, когато не са отвън Sad

# 447
  • Пловдив
Всичко ми е трудно при миенето на прозорци и страшно мразя да го прая,но за жалост се налага😣😥

# 448
Целият ми апартамент за заобиколен от прозорци На едната тераса прозорците са на високо и е много трудно да се протягам.На другата тераса е просто невъзможно да ги измия , хем съм на високо хем има вероятност да падна от високо. А на спалните е най невъзможно защото хем няма къде да стъпя хем са на високо а ако взема моп и с него е трудно достъпно . Имам голяма нужда от този уред много ще ме улесни и ще е огромна помощ в домакинството

# 449
Кое най-много ви затруднява при почистване на прозорците?
Най-много се затруднявам от височината и това, че лесно мога да падна. Да не говорим, че някои не се отварят и почти винаги остават "зайци".

Общи условия

Активация на акаунт