Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 583
  • 662
  •   1
Отговори
# 450
Затруднява ме , че не мога да достигна до външния край на прозорците ми в спалнята и кухнята , тъй като сме висок етаж , а там нямаме тераса , почистването им е фактически невъзможно.

# 451
Мен ме затрудняват външните горни ъгли,защото ми идват високо и неудобно.

# 452
Най-много ме затруднява почистване отвън на неотваряеми стъкла.

# 453
Ниска съм, а те са високи. Но почистването от външната страна е истинското изпитание на нервите и страха ми от високо. Аз живея на осмия етаж

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 07:29 от вили55

# 454
Затруднява ме извиването отвън. Винаги остава нещо в някой ъгъл и не мога да го стигна, което много ме дразни .

# 455
  • София
Най-много ме затруднява почистването от външната страна.

# 456
Почистването на неотваряеми стъкла отвън.

# 457
За разлика от останалите съфорумки, мен ме затруднява почистването от вътрешната страна. Живея в къща на два етажа с много прозорци, но външните ги мия за отрицателно време с помощта на стълба и добра стъклочистачка. Обаче вътрешните ми отнемат много повече време, вкъщи не мога да поливам обилно вода, както го правя отвън и ги чистя с микрофибърна кърпа и препарат на ръка. Затруднява ме и почистването на дограмата, защото е бяла, а и прозорците са доста високи.

# 458
Затруднява ме почистването отвън - на висок етаж съм и си е стресиращо!

# 459
Затрудняват ме външните труднодостъпни места, както и ме уморява качването на стълба за високите части.

# 460
Най-много ме затруднява високата част отвън тъй като нямаме тераса и живеем на сравнително висок етаж. Също и ъгълчетата на дограмата.

# 461
Най-много ме затруднява почистването от външната страна на прозорците, които не се отварят.

# 462
  • Пловдив
Затруднява ме чистенето на прозорците без да останат на ленти и петна и замазано..адски ме дразни да не е кристално чисто. А когато не достигам навсякъде , не е кристално...

# 463
Затрудняват ни неотваряемите  прозорци, защото буквално висим от 6 ет. ( на който живеем) , за да ги изчистим.

# 464

Време е и за втория ни въпрос към вас. Той е:
Кое най-много ви затруднява при почистване на прозорците?

Почистването им от външната страна. Трудно се пресягам, а от вън не мога да ги стигна и измия хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт