Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 578
  • 662
  •   1
Отговори
# 465
Мен ме затруднява измиването от външ.страна!Повечето са ни с 1 отваряемо крило и съм като нинджа с парцал по первазите.Съседите вече не ми обръщат внимание,а бях атракцията в махалата Joy

# 466
Почистването на прозорците от външната страна е най - трудната част и за мен.

# 467
Винаги остават някакви следи от външната по-замърсена страна

# 468
Полирането и засъхналите замърсявания

# 469
  • София
Не успявам да почистя добре отвън, защото няма как да упражнявам натиск върху неотварящите се прозорци в далечните краища.

# 470
  • русе
Затрудняваме всичко по измиването- височината, големи като витрини прозорци по няколко на брой. Самото търкане е не само досадно и изморително, никога не мога да ги почистя до блясък все някъде нещо остава въпреки всички усилия. Мразя да ги чистя, защото след тази процедура която ми отнема понякога по 2 дни , ме боли ужасно китката и рамото.

# 471
  • София
Почистването на дограмата от всички страни и премахване на следите по стъклата.

# 472
Това, което най-много ме затруднява при миенето на прозорци са ъглите на външната неотваряема част. Много трудно, да не кажа невъзможно, е да почистиш качествено в ъглите. Обикновено не достигам до там, страх ме е да изляза от външната страна, а с приспособленията, с които се мъча няма как да мина добре в ъглите.

# 473
  • Враца
Затруднява ме почистването от външната страна на прозореца. Живеем на 4 етаж и всеки път изпитвам ужас като се покажа да чистя прозореца.

# 474
Най-много - външната страна.

# 475
Преди до родя  чистих банята всеки уикенд, а прозорците, особено външните на две седмици. За съжаление вече нямам това време и бих казала, че ги чистя, когато имам поне малко излишно такова. Старая се поне на 2 седмици да мия банята, а прозорците в месеца веднъж. (Но често се случва и на повече време). Предпочитам да си почина и да се видя на спокойствие с мъжа ми 😊

# 476
Почистването отвън.

# 477
Най-много ме затруднява почистването от външната им страна.

# 478
Отвън е най трудно да дотигна особенно неотваряемите части.

# 479
  • Ruse, Bulgaria
Определено почистването от външната страна. И също това че отнема много време, което иначе бих могла да прекарам със семейството си.

Общи условия

Активация на акаунт