Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 575
  • 662
  •   1
Отговори
# 480
Най- много ме затрудняват вътрешните щори и прозорците от външната страна. Но не на последно място и времето което ми отнема да ги почистя.

# 481
  • Враца
Затруднява ме , височината, външната част, жегите и времето, което трябва да отделя.

# 482
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Кое най-много ви затруднява при почистване на прозорците?
На първо място ме затруднява достъпа от вътрешната страна, защото сме на високо.
На второ място ме затруднява това да не остават на петна от препарата и кърпата, защото ми дразни погледа после.

# 483
Най-много ме затруднява външната част на неотваряемите крила

# 484
  • Пловдив
Височината на прозорците и миенето им е отвън.

# 485
Почистването от външната страна е най-затрудняващо

# 486
След почистването остават ивици от самото почистване, колкото и да се старая да ги няма. Почистването на външната част на прозореца е доста голямо затруднение, т.к. колкото и дълга дръжка да взема, за да стигна навсякъде, все някое ъгълче остава мръсно, а и дължината не е удобна, трудно се управлява

# 487
  • София
Достигането на всички части от външната срана на прозорците

# 488
  • София
Най-много ме затруднява външната част на неотваряемите крила, както и достигането на горните ъгли.

# 489
  • Пловдив
Както почти всички други са отговорили най-много затруднява външната част на прозореца, а на неотваряемата част на прозорците е невъзможно помистването им

# 490
Най-много ме затруднява външната част на неотваряемите крила - всеки път се чудя, как да стигна до ъглите.

# 491
  • Пловдив
Достигането на всички ъгли отвън ми е проблем.

# 492
  • София
Чудя се кое ми е фаворит - миенето на касата или външната страна на неотваряемите части.
Между касата и крилата и около пантите се събира ужасно много фин прах, става направо кал при намокряне. Това ми е отвратително за почистване.
Имам неотваряеми части на прозорците, които са по-големи от отваряемите. Използвам една гума с телескопична дръжка, но ми е трудно да достигна далечния горен край, а и има страх от височини. Добре, че мъжът ми е висок и върши тази работа.

# 493
Най-много ме затрудняват външните страни на прозорците, понеже ми се вие свят и много ме е страх да ги почиствам

# 494
Най-много ме затруднява миенето на прозорците от външната страна, тък като не успявам да достигна до края. С уреда ми за миене на прозорци ми стои малко замазано, а и е доста трудоемко и отнемащо много време Simple Smile На главен булевард съм и се замърсяват отвън доста

Общи условия

Активация на акаунт