Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 575
  • 662
  •   1
Отговори
# 495
Най-трудно ми е външната част на прозорците, особено на неотваряемите. Също така и дограмата отвън

# 496
Кое най-много ви затруднява при почистване на прозорците?
 - По един прозорец във всяка стая не се отваря, което означава, че трябва да се покажа от другия, за да го изчистя от външната страна. Предвид високият етаж и страховете ми от височина за мен е изключително трудно предизвикателство.

# 497
  • София
И при мен неотваряемите прозорци са трудни за измиване. На втори етаж съм, но пак си е страшничко.

# 498
Външната част на неотваряеми прозорци, които са и с решетки  Tired

# 499
Външната част тъй като не успявам да достигна до края.

# 500
Най-много ме затруднява почистването от външната страна и височината от вътрешната.

# 501
Почистването отвън е най-сложно /а лично за мен си е и много опасно/. Правя невероятни гимнастически упражнения, за да достигна крайните ъгълчета и пак накрая почистването не е като на стъклата от вътрешна страна.

# 502
Най-много ме затруднява външната част на неотваряемите крила - всеки път се чудя, на какво да се покатеря, за да мога да достигна и най-далечния ъгъл, без опасност да се размажа на плочките долу

# 503
Най-много ме затруднява това, че има местя който са недостижими за почистване, от тавана до пода сме в прозорци и има такива който няма как да се изчистят лесно.

# 504
Най- много ме затруднява почистването от външната страна, както и да не остават следи от кърпата, с която трия. Като цяло - много е трудоемко чистенето на прозорци.

# 505
  • София
Най ме притеснява при миенето височината на  прозорците, малко ме е страх да се качвам на стол.

# 506
Най-много ме затруднява почистването на външната страна на прозорците, особено на тези, които не се отварят.

# 507
  • Пловдив
Живеем на трети етаж и почистването отвън на неотваряемата част на прозорците е истинско приключение Simple Smile

# 508
Затруднява ме почистването отвън, поради височината на етажа и страхът ми да не падна и да оставя три деца сираци Simple Smile

# 509
Почистването на прозорците отвън ме затруднява,защото част от тях не мога да ги достигна.

Общи условия

Активация на акаунт