Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 574
  • 662
  •   1
Отговори
# 510
Най-много ме затруднява и направо ми е невъзможно да изчистя отвън неотваряемите крила. Не се катеря по външни первази в никакъв случай. 😊

# 511
  • София
Най-много ме затруднява миенето на прозорците отвън, тъй като трябва да се катеря и да внимавам да не падна. Освен това никога не мога да ги измия достатъчно добре, без следи.

# 512
  • Велико Търново
Най-много ме затруднява изчистването на прозорците от външната страна. Имам няколко неотваряеми... ами, направо си е неоправдан риска, нищо че сме на нисък етаж.

# 513
Чистенето отвън на прозорци наистина понякога е предизвикателство. Зависи как точно са разположени. При нас лесно се достигат отвън, но сякаш винаги остава по някое място не добре почистено.

# 514
  • София
Ооо най-много ме затруднява чистенето на прозорците от външната страна, тъй като при нашите прозорци само едното крило се отваря, а другото не се отваря и е много сложна процедурата, обикновенно викам мъжа ми на помощ, ама и него го е страх от високо, та сме страшна карикатура

# 515
  • Пловдив
Както бях споменала, живеем на 2-ри етаж. Много ми е трудно да мия прозорците от външната, неотваряема страна. Не мога да стигам горната им част, високо е. Това е едно от дейностите, който искрено не обичам да върша 😊

# 516
трудно ми е да измивам прозорците в горния край, прозорците вкъщи всички са отваряеми, но все пак има качване по столовете, което е достатъчно изморително.

# 517
При обикновените прозорци почти нищо не ме затруднява освен ограниченото време. Повечето ни прозорци имат допълнително отваряемо крило.
Едната ни тераса обаче е остъклена с плъзгащи прозорци. Там е като кубчето на Рубик. Трябва предварително да измисли човек откъде да започне, защото при грешна стъпка с мръсната дограма цапа вече измит прозорец или няма достъп заради плъзгащите се комарници.

# 518
  • Г. О.
Трудно ми е да ги чистя сама, понеже са големи, а аз съм ниска. Някои прозорци не се отварят и това допълнително затруднява чистенето, тъй като трябва хем да се кача на нещо, да търкам с една ръка, а с другата да се държа да не падна. Кофти тръпка.

# 519
  • София
Кое най-много ви затруднява при почистване на прозорците?
Най-много се затруднявам от височината и се страхувам да не падна-на 8 етаж сме. Трудно достигам края на прозорците, където не винаги успявам да измия добре.

# 520
  • София
Най - много ме затруднява чистенето от външната част на прозорците, понеже  ми е трудно достигането и повечето пъти не мога да ги изчистя перфектно.

# 521
  • in Wonderland
Всичко ме затруднява в миенето на прозорци!!! Най- омразното ми домакинско задължение!

# 522
Чистенето от външната страна на някои неотваряеми прозорци, които са на висок етаж.

# 523
Чистенето от външната им страна

# 524
  • Вдън горите тилилейски
Най-много ме затруднява чистенето им отвън. Въпреки че не са на голяма височина, все пак се налага да се ползва висока стълба и тъй като с моя ръст от 150 см не мога да ги достигна в най-високата им точка, обикновено това го прави съпругът ми. Освен това, както вече писах, част от прозорците са с решетки и това допълнително усложнява нещата.

Общи условия

Активация на акаунт