Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 568
  • 662
  •   1
Отговори
# 525
Чистенето от външната им страна. Има огромен риск да оадне човек...

# 526
Най-много ме затруднява чистенето им отвън. Някои от прозорците не се отварят, а съм на висок етаж.

# 527
Затруднява ме почистването на външната страна на не отваряемите прозорци.

# 528
Баня - на две седмици виднъж - половин час, прозорци - на два месеца веднъж - два часа.

# 529
При почистването на прозорците най-трудно е при външната част на неотваряемите крила. А също и при дограмата, тя за разлика от стъклата наслоява мръсното.

# 530
  • София
Кое най-много ви затруднява при почистване на прозорците?
Външната част на прозорците, които не се отварят, както и тези на остъклената тераса.

# 531
Здравейте,

Колко често чистите бани и прозорци и колко време ви отнема?

почиствам банята всяка седмица, процеът ми отнема  не повече от 60 минути от-до, а прозорците веднъж на 2-3 месеца.. като отнема повече време- може би около 3 часа.

Кое най-много ви затруднява при почистване на прозорците?

Първо свалянето на текстилните щори, а след това почистването от външната страна, особено на прозорците в кухнята.

Flowers Four Leaf Clover

# 532
Най-много ни затруднява това,че живеем на 3ти етаж от къща,а до част от прозорците достъпа е само чрез външна стълба,понеже не се отварят.

# 533
Най-много ме затруднява външната част на неотваряемите крила, трудно достигам до тях, а и живеем на втория етаж, високо е и ме е страх да не падна.

# 534
Банята чистя един път седмично, а прозорците един път месечно. Отнема ми по 3-4 часа.

# 535
Най-много се затруднявам да почистя прозорците отвън.

# 536
Почистването на крилата, които не се отварят най-много ме затруднява, далечния ъгъл е доста далеч, а трябва да се внимава на доста висок етаж сме..Blush

# 537
Най-много ме затруднява почистването на прозорците от външната страна.

# 538
Затруднява ме измиването на неотваряемите крила на прозорците от външната им страна.

# 539
  • у нас
Най-много ме затруднява чистене от отвън, когато прозорците са неотваряеми.

Общи условия

Активация на акаунт