Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 567
  • 662
  •   1
Отговори
# 540
Кое най-много ви затруднява при почистване на прозорците?
Най ми е трудно да почиствам високите външни прозорци, за да не падна...

# 541
  • София

Време е и за втория ни въпрос към вас. Той е:

Високите прозорци. Вече ми е трудно да се качвам на стълба, а и дори да се кача е много страшно да мия на широко отворен прозорец на височината, на която живеем.

# 542
  • София
Външната страна на неотваряемите прозорци, вътрешността на отваряемите (не самите стъкла, а PVC частта)

# 543
  • някъде
Външната част, а също така много се дразня като остават следи след чистенето.

# 544
Притеснява ме почистването на външната част на прозорците, които не се отварят и към които няма тераса. Голяма мъка е да опитваш да почистиш по-голяма част и същевременно да не паднеш от прозореца. Да не говорим, че реално само позамазвам мръсното, но не и да го изчистя качествено.

# 545
от външната им страна

# 546
Затруднява ме измиването от външната страна, както при повечето хора.

# 547
  • Бургас
Измиването на външната страна на прозорците на остъклена тераса.Трябва да се използва стълба и дълга четка.Много е трудно,защото и на мен,и на майка ми ни се вие свят от високото,и двете имаме заболявания и проблеми със ставите и изчистваме колкото можем.Имаме две двойки тесни отваряеми прозорци и два големи неотваряеми прозореца,точно там  е проблемът,мъчим се през малките прозорци да измием големите.Общо взето,колкото успеем.

# 548
  • Горна Оряховица
да стигна всяко ъгълче

# 549
  • Под Слънцето

Въпреки, че съм екстремна натура , ми е страшничко когато мия прозорците на терасата  от външната страна.
Закупената джаджа с удължител не стига до всеки ъгъл , а аз се ядосвам и търкам с усилие и пак не всеки път ми се получава. Добре, че поне ми дойде на акъла като сменяхме дограмата, да поръчам с по 2 отварящи се крайни крила и това в средата лесно се минава.

# 550
  • EU
Затрудняват ме ъгълчетата и да не замажа прозорецът. Въпреки препарата и специалния парцал, който трудно се пере, все някъде ще оставя замръчкано.

# 551
  • Пловдив
Чистенето отвън, защото изпитвам ужас от високо, а се налага да вися във въздуха 🤪

# 552
Естествено чистенето на прозорци от външната страна понякога е не само трудно но и опасно

# 553
  • Телиш/Плевен
След гладенето, най-омразната ми домакинска работа е чистенето на прозорци и бани. Затова много се радвам, че има измислени такива джаджи, които улесняват много всяко семейство. Heart Eyes

Прозорците ги мия веднъж годишно, а банята - веднъж седмично (признавам си, че понякога ме домързява и се случва на две седмици Innocent).

Най-трудно при почистването на прозорците ми е да ги измия от външната страна. Имам голям страх от високо и всеки път си мисля, че някое миене ще ми е последно. Satisfied

# 554
  • Пловдив
Миенето на прозорци ми е трудно,но миенето на банята ми е едно от най-омразните неща.
Не обичам да търкам плочки с часове и между фугите пада много търкане.
Желая прекрасно лято на всички.

Общи условия

Активация на акаунт