Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 565
  • 662
  •   1
Отговори
# 555
Освен прозорците ми че са трудно достъпни и ги мия с помощ от свекървата, банята ми е тъмно лилава и познайте мия банята през ден и се тровя с препарати. Уреда ще ми е от голяма ,ползва още повече ,че няма да се налага да викам свекито на помощ и няма да вися по 2 часа в банята през ден, зада я мия -това време може да бъде оползотворено с игри с децата ми Simple Smile

# 556
Най-много ме затруднява почистването на прозорците от външната им страна.

# 557
 Един път в седмицата почиствам банята ,  която ми отнема  45 мин, а  прозорците мия  през 3-4 месеца.
 Доста се старая  ,  но винаги си  намирам забележки.    Много  ще се радвам, ако има възможност да ползвам    уреда,  в който не се и съмнявам че ще е в пъти по добре .

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 09:51 от ААХ

# 558
Затруднява се от височината и от почистването на външните щори.

# 559
По принцип почиствам прозорците 1 път в седмицата по простата причина че от градския прах прозорците много бързо се замърсяват ,а банята почиствам през ден-два защото ми е по тъмна и дори най малкото петънце си личи също такаи височинатана прозорците и банята никог не мога да стигна до край и работата ми е нполовина което ме ядосва защото искам да блести от чистота Sad за съжаление съм алергична към някои препарати и започвам да кашлям докато мия банята ..

# 560
  • При децата ми
Най-много ме затруднява почистването на външната част на прозорците.

# 561
  • Варна
Затруднява ме, че са високи, а аз ниска, чистенето им от външна страна, защото сме на 6ти етаж е малко притеснително.

# 562
Живеем на доста висок етаж  и почистването отвън е голям проблем

# 563
  • Пловдив
Мия прозорците няколко пъти годишно. В почистването най-много ме затруднява  външната част на неотваряемите прозорци и ъгълчетата.

# 564
Затруднява ме цялото миене- досадно е, външните прозорци трудно ги достигам, не съм доволна от стъклочистачката и ги бърша на ръка, остават петна, отнема ми страшно много време .

# 565
Банята чистя всяка седмица, а прозорците 7-8 пъти в годината- те ми отнемат много време

# 566
Затруднява ме това, че са много.
Досадно и уморително е.

# 567
Затруднява ме външната страна, невъзможно ми е да обхвана целият прозорец при чистене.

# 568
Най-много ме затруднява горната част на прозорците, която е нависоко и не мога да достигна.

# 569
  • София
Най-много ме затруднява почистването на външната част , както и височината.

Общи условия

Активация на акаунт