И въобще откъде се купува Лего и колко ли струва. 
Интригува ме тая книжка с букви и цифри, ама не им ли е рано. Всъщност Ивето брои без грешка до 10 и понякога различава буквата си. Но чак пък да пишем цифри и букви?! Как мислите?
И въобще откъде се купува Лего и колко ли струва. 

Все си мисля, че май там бях виждала нещо подобно. Иначе конструкторът е много добра идея както за момичета, така и за момчета. Миналата пролет за именния ден на Теди бяхме й купили обикновен конструктор с едри части и тя твори чудни неща с него. Но май вече частите не й стигат, иска й се да има повече. Засега обаче ще почака.
А иначе са страхотни като идеи и изработка.
/и дори не може да запомни кой цвят кой е...
Да не говорим за букви или цифри....Уж пеят песни в яслата ама той нищо не възпроизвежда..Вечер малко рисуваме и си играе с колите, но просто няма търпение да седне да гледа детско
Направо се подтиснах като Ви чета..дали не изоставаме?

Много ми е зле на стомахчето, гади ми се и това продължава вече 3ти ден. За това днес ъсм си основала централно оперативно бюро на дивана вкъщи, а после ще ходя на доктор. Стискайте ми палци да не се окаже нещо сериозно
Има някакъв много неприятен вирус, който те поваля за около 3-4 дни, чувстваш се все едно са те дъвкали кучета, боли те корем и изобщо е гадна работа. Аз го изкарах точно през почивните дни, а сега един мой колега се е тръшнал от същото. Добрата новина е, че поне минава по-бързо от останалите подобни вируси.
Защото ние много добре знаем какво е това скачане, дивеене, тичане и всичко, свързано с огромен разход на енергия.
Откъде намира сили това дете просто не ми е ясно.
То и затова няма начин да качим килца. А иначе си хапва и то като за световно.

И не слуша катно му кажа, че е лошо и ще си счупи врата...
Същата история е - и вкъщи, и навън. Ще ми се да е малко, ама поне малко по-кротка, ама не. Или поне да започне да взема от дума, че иначе наистина някой ден ще си счупи главата.
За счупени зъби изобщо не говоря, защото от една година си имаме счупен преден зъб. Добре поне, че не беше чак толкова сериозно, та да налага намесата на зъболекар.
Но от друга страна по-добре да е бясна, но здрава. Аз така се успокоявам. 
Препоръчани теми