Сега ще трябва да се приготвите за по-професионални изпълнения

А за музиката - детето само ще се ориентира като порасне, може и вие с баща й да не можете да я спрете ако я влече.

Да си го подредите хубаво и да ви стане много, много уютен. И аз се присъединявам към пожеланието на Джони да посрещнете ЧРД на Мони в него. Пък ако не стане ЧРД, идва Великден, имен ден и т.н. Все хубави поводи за веселби. 
Но има още време - ще решим в движение.

Цял ден не смееше да го пипне. Но от следващия ден какво стана... 

(незнам каква ми се пада) и купихме джинси, блузка и още една страхотна блузка без ръкави с качулка, малко по- дълга с коланче, която даже мисля да облека на празника й. Грабна ми окото веднага и като я снимаме ще ви я покажа. Колело й купихме миналото лято, на две точила със спомагателни и вече е направила първите успешни опити да кара сама 
, защото това ми е най-омразнато задължение от домакинските 

Сутрин се тръшка - само рокли и поли иска, освен това всичко трябва да е в розово... 
Ама не... Теди е в състояние да се кипри пред огледалото поне половин час. Понеже е доста буйна, този половин час стоене на едно място за нея се равнява поне на 2 нормални часа. Да не говорим как дебне да набара моите гримове. Те затова са и вдигнати на най-високото възможно място в дома.
В крайна сметка се споразумяхме и й подарих един мой балсам за устни, който е безцветен. Та сега си е само неин. А какво ли ще правим като порасне?
Има няма и само пипа кремовете и разпределя, тези на мама, този на Марти, вече имам няколко съсипани червила и един руж от постоянното им отваряне, затова реших проблема, като й купих детски балсам за устни и вече и тя има червило 

Препоръчани теми