Мартенската ни дружина чака Новата година

• 16 855
  • 259
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Лулумба - прията отпуска и да и се насладиш максимално.  Peace

Добре дошла на Мама Fifi777 -   bouquet
Аз също съм подала молба за ДГ, но имам съмнения дали ще стане newsm78

# 211
  • Варна
Лулумба, приятна отпуска и от мен! Ако знаеш как копнея и аз за малко почивка... Confused

fifi777, добре дошла - включих ви в списъка!

Момичета, преди малко се опитах да отворя по-старите ни темички и с ужас разбрах, че са ги изтрили от архива! Много гадно! Само 8-ма тема си е на мястото, всички други - ги няма... А колко неща сме си споделяли...

# 212
  • Пловдив

Момичета, преди малко се опитах да отворя по-старите ни темички и с ужас разбрах, че са ги изтрили от архива! Много гадно! Само 8-ма тема си е на мястото, всички други - ги няма... А колко неща сме си споделяли...

Ееееее наистина е криво това...но пък децата порасват и ще споделяме нови подвизи...въпреки, че е сладко да прочетеш какво са правили като по-малки...

# 213
Добре дошла на Мама Fifi777 -   bouquet
Аз също съм подала молба за ДГ, но имам съмнения дали ще стане newsm78
[/quote]
Джони,благодаря!Но защо има6 съмнения за градината като до септември има 9  месеца,дори ние може още май да тръгнем. Е тя всъщност директорката е братов4етка на мъжа ми .
Chockolina ,благодаря и на теб!

# 214
  • Пловдив
Мииии имам съмнения, защото напоследък все по-трудно се отделя от мен newsm78
Не се притеснявам, че нама да ни приемат, а че той нама да се "даде" толкова лесно...
Дано греша newsm78
Напоследък не спи на обед /то аз така предпочитам де/, защото като спеше наобед беше м/у 2 и 4ч. , а после вечертааааааа - в 24ч. Сега на обед изобщо не ляга и вечер заспива към 9ч.
Та в градината новия режим не зная дали ще му допадне Mr. Green но ще опитаме при всички случаи.

# 215
  • Хасково
Здравейте!
Не съм писала тук цяла вечност!
Ние спряхме Марина от яслите заради много честото да не кажа постоянно боледуване и защото не бях доволна от гледането и отношението.Сега я гледа свекървата, но това ще е до напролет.
Кога ще пращате вашите дечковци в детска градина.Сега в първа група са набор 2003 г.Учебната година е започнала на есен и не знам дали ще искат да я вземат с набор 2003 г.
Как се процедира при вас та ние на есен ще сме на 3 г. и 6 мес., не ми се ще да я пращам на ясли отново при бебетата докато започнат да приемат набор 2004 г. в градините.

# 216
  • Пловдив
Оххх Надя - това с градината сложна работа ми се види Mr. Green
Ако се "напъваме" за март месец когато ставаме на 3год. ще трябва да е с набор 2003, но при нас в Пловдив държат да го вземат с набора си 2004 , което значи септември...незная какво да правя newsm78

# 217
Джони,и Иви не се отделя от мен но нали някога трябва да тръгне,ако не я пусна сега после в у4илище адаптацията ще е много трудна. По добре септември  лятото нали излизат ваканция ДГ  и после пак да има ревове! Blush

# 218
  • Варна
Надя, безкрайно ми е приятно да те "видя" отново в нашата темичка! Hug

Защо чак на есен? Приемът в градината е два пъти годишно - децата, родени преди 30 юни (какъвто е нашия мартенски случай), тръгват от 01.06., останалите - от септември. Така Мони ще е на 3 год. и 2 мес. като тръгне, мисля, че е съвсем нормална възраст. При вас само еднократно ли приемат?

# 219
  • Хасково
По принцип при нас приемат само на есен около  15 септември.През лятото всички градини имат по 1мес. отпуск и през това време децата ако няма кой да ги гледа се пращат в дежурна градина.Ако си много настоятелен вземат детето и на пролет но не по късно, а вече на есен го слагат в групата в която ще бъде т.е. неговия набор. И аз бих искала да има  прием 2 пъти годишно ,но уви не!То при нас не стига че градината е скъпа, а и ваканциите им са много  тук градините почиваха от 22.12.2006 до 08.01.2007 през това време прави каквото искаш.

# 220
Здравейте! И за много години!Бъдете здрави, румени, засмени.
И аз не съм писала  цяла вечност. През ноември и декември от работата ме изпратиха на курс и не съм се свъртала пред компютъра изобщо.
Ще се включа в темата за яслата - и нашата ясла почива за 2 седмици по празниците и се редувахме за гледане в къщи. Приемът за градина става на есен - веднъж. Ния тогава ще е на 3г. и 6 месеца, както повечето деца в нашата тема  Simple Smile Това означава, че ще тръгне на училище на 6г. и половина, нали. То всъщност това е от значение - кога да тръгне на градина, за да се изчисли на колко ще тръгне на училище. Иначе както учителките казват тя отдавна е за градина - сама се облича, храни, за всичко си говори свободно и т.н., но ако я бяха прехвърлили сега в градината на 2.6г., трябваше да тръгне на училище на 5.6г. или да ходи на предучилищна, дето много не ми е ясно как се случва.
И така с градината! Да ви питам как сте вие и децата в това грипаво време? Ния във вторник през нощта вдигна 38.5 и на другия ден лекарката каза, че е грип. В четвъртък вече нямаше Т , но остана кашлицата й - мокра и дълбока. Вчера я гледа лекарката - чисто гърло,уши и гърди. Но тая кашлица не минава и ме притеснява - давам й Хустагил и Изопринозин, не "успяхме" да стигнем до АБ, но се страхувам че ако кашлицата продължи да слиза на долу може и да се наложи. Чудя се какви бабини рецепти за кашлица да приложа? Кажете ако знаете.

# 221
Привет и от нас Hug Hug
Как сте момичета тия дни за малко влизам в форума, през друго време сме на вън с децата използваме хубавото време и сме на разходки,дават го от края на седмицата да застудее.
Иначе нещо да се похвалите.
Аз и малката Елена бяхме сега в съботата на рож ден  на едно нейно приятелче беше много весело,как порасват децата,вчера бяха бебета сега големи дечица.Беше много весело имаше танци игри ,торта въобще после като се прибрахме Елена се беше превъзбудила малко повече и не спа,нормално newsm03
Ние на градина живи здрави сега през април мисля да я пусна вече ще сме на 3 г и 1 месец,тя сега ве временно спряна заради малкият иначе миналата год есента много добре и повлия newsm03
Виждам че сега в къщи е скучно,но няма как с тия грипове по-добре да е в къщи от колко да  е болна непрекъснато,а и няма да мога да опазя Сашето.
това е от нас на кратко
целувки на всички  love001 newsm51

# 222
Нийчето е вече здрава и даже е на ясла. Слава богу този грип бързо го преодоля. Кашлицата постепенно отслабва - давах и 2 дни каша от мед, ракия и зехтин в равни пропорции и съм много доволна!

# 223
Предлагам име на нова теми4ка "МАРТЕНСКИТЕ НИ ДЕЦА 4АКА ГИ СТРАХОТНА ВЕСЕЛБА" .И споделете как ще празнувате рождените дни на децата си,защото ние в Плевен имаме 2-3 заведения които стават за щуреене.  bouquet

# 224
Здравейте,

няколко реда от мен.
Ние почти приключваме в Румънско и утре след обед се мятам на полета.

И ние сме в списъка за градината. И на мен ми се иска да го пусна пролетта, роден в първите дни на Март... има деца, които едва са навършили 2г. през Декември...Макар че докато станат за училище разликата се стопява. Но нашия татко не е много съгласен за градина, по принцип. Проблемът на Бори е, че не иска да се храни и облича сам, но това бързо ще го научи, предполагам.

Хайде до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт