Мартенската ни дружина чака Новата година

• 16 859
  • 259
  •   1
Отговори
# 195
ЧЕСТИТА КОЛЕДА Hug Hug
Желая на всички мами и малки рибоци много здраве,радости,щастие и все хубави неща да се случват за напред.
Как изкарахте по празниците,аз се скапах тая година от готвене и приготовления,затова сега за нова година само една баница със късмети ще направя и всеки да си яде каквото иска.
Това е от нас нас кратко
Целувки на всички newsm51 newsm51 smile3525

# 196
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТА КОЛЕДА  Close-mas:
Момичета, как изкарахте празниците? Аз отново съм на работа и първата ми мисъл бе: защо няма коледна ваканция, която да продължи поне до 5 януари?  Mr. Green
Теди, и аз като теб буквално се скапах от тичане насам-натам в деня преди Бъдни вечер. На всичкото отгоре тази година нещо не успяхме да си организираме приготвянето на разните му софри навреме и в резултат, на 24 декември почти цял ден с майка ми бяхме в кухнята. За 25-и уж се бяхме постарали и подготвили всичко отрано, но забравихме да сложим месата за печене (пиле и пържолки) по-рано и то пак стана едно никое време. Изобщо за кухня и готвене вече да не чуя.  Naughty
Дядо Коледа при нас дойде на 25 декември. Сутринта мина и напълни на Теди чорапчето с разни забранени лакомства, което я доведе направо до екстаз. Толкова шоколади и бонбони, даже и близалка, тя накуп не беше виждала. Не че и поотделно ги вижда де, но това е друга тема.  Mr. Green Беше на върха на щастието като започна да вади разните вкуснотии от чорапа. Естествено, за закуска яде само шоколад, солети, бонбони и т.н. Но за един ден може.  Flutter
Привечер Дядо Коледа дойде отново, за да й поднесе лично подаръците. Дядо Коледа всъщност бе тати - облечен с моето червено палто, на което ръкавите са му до лактите и по домашни чехли.  Laughing Но пък имаме чудесна шапка с коса и брада, които изцяло скриват лицето. Теди изобщо не заподозря кой се крие зад червените дрехи, беше изпаднала в транс при срещата. Дори си забрави коледната песничка, която толкова репетирахме. Но пък изпя друга, макар и неколедна. Получи жадуваната кукла с кошче. Куклата мляска звучно биберон или шише с мляко, клати си главата докато яде, после се оригва като малко бебе и заспива, хъркайки. Като я натиснеш по едната ръка казва мама, по другата - започва да гука, по единия крак - плаче, а по другия - се смее. Голяма радост беше, ей!  Crazy Вечерта естествено, спа с куклата. Освен това тати беше донесъл от Варшава едно пуловерче и чудни чорапки с глава на мече с шапка за спане, лапички и бяло коремче. Събраха й се много емоции този ден.  Party
На другия ден бяхме на обяд при другата баба и дядо. Те я заринаха както обикновено с куп дреболии, купени от магазините за 1 лв, на които Теди изобщо не обърна внимание. Свекърва ми така и не успя да проумее, че не е важно количеството, а играчката да е една, но хубава. Тя обаче продължава да държи да напълни една торба с дрънкулки и това си е.  ooooh! Между дрънкулките поне имаше една коледна пееща играчка, която за известно време привлече вниманието на Теди, та не се наложи да се червиме от липсата й на интерес към даровете.  Embarassed
За сметка на това пък чичото на мъжа ми изненада детенце с един голям пухкав тигър, който ръмжи и реве като го натиснеш по корема. До нас има магазин на Хиполенд с подобен лъв, но декоративен и огромен, и тя страшно обича да стои до него. Като ръмжал й говорел. Та снощи спа с тигъра.  Laughing
На всичкото отгоре на празниците Теди беше с нас на масата, което по принцип й се случва изключително рядко. Ние с тати обикновено се прибираме доста късно от работа и майка ми вече я е нахранила. така че имаше още поводи за радост.
Пишете как изкарахте празниците и какво получиха малчуганите.
Поздрави от нас  Hug

# 197
Здравейте и от нас Hug Hug
Днес бяхме с децата на вън,та Елена се налудя и беше много щастлива милата стия студове и мъгли,взехме все по-рядко за съжеление да излизаме,и малкият Саши спеше доволно навън.Добре че по обяд се постопли малко та да излезем.
На нас дядо Коледа най-много подаръци донесе на Елена,един влак,детска чанта на БАРБИ,кукла  с легло,беберон,шише,на малкиятСАШИ основно дрешки,че той ръсте като гъбка,вече е 5.200кг и 64 см,хапваме си здраво по 150мл АМ,пюренца на HIPP плодови по 1 бурканче и сокче по 100мл и ни личи от папкането,дебаланчо-сладуранчо така му викаме в къщи newsm03
На мъжо дядо коледа му донесе един часовник TISSOT химикалка на Parker,а на мен златни обици от бяло злато с 2 диаманта и един голям сапфир,тая година беше щедър с подаръците,ама това е така защото всички бяхме мнгооооооооо послушни newsm03
Иначе от коледните празници,аз се чувствам скапана от готвене и приготовления,не можах да усетя коледата,затова сега за новата година ще направя в къщи само баничка със късметчета и др нищо няма да готвя,а и сега ще сме сами в къщи с децата,най-много да минат кумовете ни.
Това е от нас на  кратко
Целувки на всички и весело изкараване на НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ да сте здрави ,весели и засмяни newsm03

# 198
  • Sofiа
Привет на всички джуджета и майките им.
Позагубих се за няколко дни и пропуснах да ви пожелая много здраве, усмивки и топлина  bouquet
Бобо беше болнав миналата седмица и пропусна дядо Коледа в градината. За сметка на това сестра ми беше дегизирана вкъщи като дядо Коледа и Бобо беше възхитен. Каза си и стихчето и песничка изпя и получи много подаръци. Получи си заветното кученце, което да джавка - кучето е кръстено Белово (фамилията ни е Белови и Боби заключи, че това е кучето Белово - много е важно, няма си първо име Grinning). Получи също един конструктор, който е прекалено сложен за него и вече съм го прибрала. А любимият подарък е един голям комплект с инструменти - бормашина, чук, отвертки, стряга, трион и много други. На всичко отгоре и при свекърва ми дядо ти коледа беше оставил подобен комплект та сега си имаме наистина МНОГО инструменти. Дала съм на Боби една кутия от ботуши да ги съхранява вътре, че иначе цялата къща ще е в инструменти.
Само един лекичък гаф се получи: дядо Коледа си беше извадил от мазето едни стари ботуши за случая, но после ги "оставил" до вратата и на сутринта Боби беше силно обезпокоен от факта, че снощи дядо Коледа си е забравил ботушите Shocked
Ето и още нещо смешно от навечерието на Коледа: вечерта на бъдни вечер моята приятелка се обажда притеснена, чче още не е дала одаръка на Боби и след малко доприпка с дъщеря си да му го подари. дава малката подаръка на Боби а той я гледа тъпо.  Аз го питам какво ще кажеш на Илина, а той ми отговаря: "ами стихче". Grinning Милото сума време се приготвя, че ще дойде дядо Коледа, ще му даде подаръци, а той ще каже стихче, че накрая се обърка кога какво да каже Laughing LaughingЕдин час по-късно дойде дядо Коледа и пак си казахме стхчето - бяхме подготвили "Молитва" на И.Вазов.
Желая ви весело посрещане на НГ. Надявам се, че всички ще запомните отминаващата година с много хубави спомени и ви пожелавам още по-красиви спомени през идващата година!

# 199
Момичета, пожелавам ви щастлива Нова година и да изтеглите най-хубавите късмети от баницата. Весело прекарване и много щастливи усмивки в почивните дни.  dazzler1  ura dance txtloves

# 200
И на Марти дядо Коледа й донесе кошче с бебе, няколко книжки, с които разбира се спи, детска кухня, където мие дупето на бебето, пере му дрешките и магнитна дъска, от тези на поставките. На едната страна се лепят буквички и числа, а на другата пише с тебешир и става едно мазило ooooh! Но за сега се радва на подаръците, с голямо удоволствие дава водичка на бебето преди да заспи и след като се събуди, завива го, пожелава му лека нощ и въобще е една грижовна майка Mr. Green
Ние довечера сме на заведение, където се надявам да си изкараме добре и да си направим луд купон newsm68 Сега имам свободни 2 часа, докато се върнат от разходка мъжа ми и детето и започвам на спокойствие леко, по- леко да се приготвям.
Мили мартенски мами, пожелавам ви щастлива Нова година, нека е по- добра за всички ни Hug

# 201
Привет на всички от нас Hug Hug,
Пожелавм ви много весело изкарване на днешният ден!Нека Новата година 2007 да донесе на семействата ви най-много;ЗДРВЕ,РАДОСТИ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ! newsm03 newsm51 newsm51

# 202
  • Пловдив
Ето ни и нас на хоризонта Laughing
За Коледа Алекс получи голям плюшен мечок колкото него, джип с батерии, дрешки, Бас светлинна година/от Играта на играчките/, който вече е с една ръка Mr. Green, но пък баткото получи мнооого Бионикъли, които вече са приватизирани от малкия... ох това дете налита само на играчките на батко си...
Новата година посрещнахме на балкан - бяхме на вилата ни, но се върнахме още днес, защото се оказа, че е замръзнал тръбопровода и нямахме вода #Cussing out е една вечер издържахме, но за втората щеше да е геройство Laughing
Децата днес сурвакаха и Алекс казваше - "Сурва сурва година, живо здраво до амина" - бабите се "разтекоха" от кеф ви казвам Laughing

# 203
  • Варна
Привет и от нас с Мони!

Да ви е честита Новата година - нека тя ви донесе много щастие, здраве, успехи и сбъднати мечти!

Хубави подаръци са получили всички, виждам - и Мони не може да спре да говори за Дядо Коледа, само подаръци са й в акъла. На нея той й донесе цяла кухня, кукла тип "Барби" с много дрешки за смяна, кубчета с принцеси, пъзел с променящи се картинки с Пепеляшка, плюшена пееща жаба-рапър (от която я е страх), строител (поредния), чадърче, раничка и разни дрешки.
Сега на дневен ред ни е записването в градина - във Варна е някаква лудница, пуснах тема в "Нашите деца" - може да видите за какво става въпрос...

Привет на Teodora_K! Бях песала преди време и ви бях добавила във списъка, ама явно е било по време на връщането на архива и писаното ми се е затрило! Отново сте там! Hug

Последна редакция: вт, 02 яну 2007, 23:26 от chockolina

# 204
Честита Нова година Hug Надявам се, че тази ще бъде по-добра за всички ни. Аз и Теди пожелаваме на всички мами и пораснали вече бебоци (които само след два месеца ще духат три свещички на тортата) много късмет, усмивки, щастливи дни и най-вече здраво.  Hug
Момичета, ние си изкарахме новата година у дома. Теди беше много щастлива, че ще посреща с нас, на голямата маса, 2007-а. Естествено, прекали с яденето, но това си беше в реда на нещата. Добре поне, че на нея колкото и да изяде продължава да не й личи - ходещи кокали си е и това е. Дочака зарята, палихме бенгалски огън. Беше страшно впечатлена. После не пожела да заспи до 1 часа. Но един ден в годината може.  Party

# 205
Здравейте и от нас!
Честита Нова Година!
Бъдете здрави,
добри и разумни, за да получите по-големи подаръци в края на тази година Laughing,
луди и щастливи, за да си изживеете живота както вие знаете!

Борис беше много доволен, че съм си у дома. 3-4 дена ме прегръщаше почти постоянно и повтаряше "мамо, обичам те".
На Бъдни вечер оставихме "отключена" вратата, та да влезе Дядо Коледа, сутринта с Дядо си "заключиха". Под елхата имаше за всеки по нещо, за някои по няколко неща!
при толкова много играчки...за коя да се хване!
Получи дългоочаквания влак ( дето мама домъкна от Чехия и "устиска" до сега). Като се подреди стана към 1м2 с много аксесоари, гара, мост, пътници, рейсове и т.н.
Получи кран с дистанционно, хеликоптер, който се отваря и се движат вътре едни войници. "Защо не излизат войниците" пита детето.
Каза си стихчето вечерта, че да го чуе Дядо Коледа и да дойде.

А има и още подаръци май да идват.

Пък нали след 2 месеца иде и рожден ден...

Ние добре починахме. Бяхме си у дома и на 2-та празника. наспахме се доре също.
Днес малко по малко - на бойното поле пак. Че да влиза и Борис в режим. Нали следващите 3 седмици ще пътувам до Румъния, с връщане за уикенда.

# 206
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !НЕКА ДА СМЕ ЗДРАВИ ВСИЧКИ!! newsm03
Как сте сега след НГ празници,разпускате ли толкова много ядене имаше че аз като видя храна и ми се повръща.............
Тия дни като видях прогнозата ще става с децата за разходка,и сетих такава и 2004 беше зимата като пролет,нямаше снегове и с Елена почти цял ден на вън,сега и САШЕТО май ще е късметлия newsm03 тая година.
Това е на кратно от нас
Целувки на всички newsm51 newsm03

# 207
Здравейте момичета  Hug Честито ви слънчево временце.  sun
Дано се задържи още малко така топличко, че ще бъде хубаво децата да си играят по-дълго навън. Не че студът ще ни спре, но гадната софийска мъгла определено не беше хубаво нещо.  Naughty
Аз работя, та чак пушек се вдига.  ooooh! Взех си 2 седмици отпуска от 15 януари и сега това ще ми излезе буквално през носа. Трябва да оставя куп материали за времето, в което няма да ме има на работа. До петък сигурно ще изпуша.  cry Но после поне ще си почина цели 2 седмици. Ура! Засега не се очертава да ходим някъде, в София ще си стоим най-вероятно, защото тати е на работа. Но ще си бъде поне почивка. А както казват, че в този период най-после щял да вали сняг, ще можем да правим с Теди снежни човеци на воля. Това последното обаче си зависи и от прогнозата. Grinning
Иначе да ви се оплача. Теди е станала от няколко дни просто нетърпима.  Rolling Eyes Не стига, че заспива към 24-1 часа, ами постоянно се тръшка за щяло и нещяло, крещи, дере се, капризничи, ляга по земята и започва да се търкаля като магаре rotfImbo Наистина незнам какво става с това дете. То бива детски пубертет, ама то нашия е прекален.  ooooh! Вкъщи сме полудели. И лошото е, че нищо, ама абсолютно нищо не помага.  Sick

# 208
Привет  Hug
От утре съм в отпуск  Hug Ура! Ура! Ура! При това цели 2 седмици.  Crazy
Ей, тези две седмици обаче ми излязоха през носа. За да си взема за толкова време отпуск трябва да оставя текстове за всичкото време, в което няма да ме има.  ooooh! Тази седмица само дето не спях в редакцията, но поне си заслужава труда. Сега с Теди ще имаме възможност по цял ден да си се занимаваме. Малко да отменя баба й, че и тя е човек. Така де! Пък и съвсем друго си е да няма около теб никакви вестници, никакви новини, никакви компютри и т.н.
Да си призная - ще ми липсва само форума, но няма как.
Така че момичета, от мен довиждане до 29 янураи, когато пак ще се видим (чуем). Да се надяваме всеки с хубави новини.
  bouquet   bouquet   bouquet

# 209
Здравейте ,мами !И аз имам дъщеря родена е на 06.03.2004. Още се гледаме, но вчера я записах през септември да тръгва на градина.

Общи условия

Активация на акаунт