Мартенската ни дружина чака Новата година

• 16 862
  • 259
  •   1
Отговори
# 180
у нас до украса скоро няма да се стигне.
Снощи ходихме да видим елхата на площада. После влязохме в МакДоналдс. Това е единственото място където не се пуши! Вече дори и по улиците СМЪРДИ на цигари! Толкова много пушачи! Борис за първи път прояви интерес към детската площака там.

Елха мисля да купувам чак за Коледа, т.е. в края на др. седмоца. Тя иначе ще изпокапе от парното.

Момичета, ще се сбъркам от работа до Коледа!

# 181
Напоследък много агресивна е станала и Марти Rolling Eyes Най- малкото нещо, което не е по вкуса й, започва да вика "лоша мама" или, който и да е друг покрай нея става лош. За себе си говори същото "лоша Марти", когато направи някаква беля. Ако много се е ядосала започва да щипе и да се бие, изобщо напоследък е станала много буйна и има голяма разлика от преди Rolling Eyes
Ние си украсихме елхата още в началото на месеца, но тя е малка и изкуствена и съм я сложила върху телевизора, та много много няма контакт с нея и не ми се налага да събирам разкъсани гирлянди Mr. Green
Утре е нашият благотворителен коледен базар Hug Дано успеем да продадем всичко и да съберем повече парички за дечицата Hug

# 182
  • В светлината на слънцето
Ние елха ще правим следващата седмица, защото от парното само на елха ще стане, ако я подредим по-рано. Вкъщи винаги купуваме жива елхичка. Незнам защо не мога да приема изкуствените, макар че на пазара вече има прекрасни екземпляри. Мисля тази година за пореден път да пробвам с елха в саксия. Дано пък сега се получи. Предните елхички загиваха след като ги насадим след празниците. После една позната от ботаническата градина на БАН ми обясни, че става така, защото повечето, които се предлагат на пазара не са отглеждани от съвсем малки в саксия, а са само прехвърлени заради продажбите около празниците. Трябвало да се спазят някакви задължителни условия, които търговците обикновено прескачали. А ми се ще след като мине данданията да си посадим елхиката.  Thinking
Вероятно ще украсяваме елхата на Игнажден - 20 декември. Иначе досега сме го правели все на Бъдни вечер, каквато е традицията, но Теди надали ще има търпение дотогава.  Grinning
Момичета, и ние утре имаме коледен благотворителен базар. Но аз ще се включа само като купувач. Беше ми абсурдно да направя каквото и да е за него. Просто тази седмица буквално изпуших от работа. ooooh!

# 183
  • София
Здравейте момичета!
Не съм писала отдавна..........По повод украсата нямаме още, но се надявам да я сложим скоро елхата.
Ити въобще не слуша, станал е абсолютна лошотия, дивак и просто не искам да ви опиша колко нерви късаме с него..........А в пуберитета кво ще правя ooooh! newsm78 CrazyЗа всяко нещо казва не, няма и прави това което е решил! Като го питаш нещо и му се караш той седи гледа те тъпо и мълчи!!!!Не казва нищо! Вчера ми каза да изгоня тати/ щото му се скара/ и да го дам на кучетата да го изядат #Crazy #CrazyНа моменти се отчайвам..Дали не се проваляме като родители? При вас как е?Само моето дете ли е толкова неубоздано?

# 184
Само моето дете ли е толкова неубоздано?

Ами само твоето. И Теди е същата. Като й говориш, ако не й изнася забележката, просто се прави, че не те чува. На всичкото отгоре напоследък упорито заспива около полунощ.  Rolling Eyes Май е въпрос на период. Аз поне така се успокоявам и оптимистично вярвам, че след някой-друг месец нещата ще се променят в положителна посока.  Praynig
Момичета, ние вече купихме елха. Но все още стои на терасата, тъй като вътре парното направо ще я унищожи. Мисля утре или в четвъртък да я украсим обаче. Иначе украса имаме вече много и Теди, за огромна моя радост, престана да я разнася насам-натам.

# 185
Здравейте и от нас Hug Hug,
И нашата Елена по-рано от 23.00 часа не си ляга,имаше един период когато си лягаше рано,към 21.00 ,ама това беше когато ходехме на градина,дано като тръгне на пролет пак си влезе в старият режим,че сега с тия лягания по късните часове хич не ми харесва.Станала е много непослушна ти и говориш нещо тя си прави каквото си иска и се прави че не чува.Една приятелка ме успокои ,че минанавали през тоя път и нейният син бил така на тая възраст,дано мине по-бързо периода на непослушание newsm03
Ние вече цялата къща сме я окрасили в 3 стаи имаме по нещичко,имаме си 2 елхички само 4е искуствени,аз от няколко години съм само с такива елхи и съм много доволна няма боклук след това прибираш и на др пак слагаш ,абе удобство си е Simple Smile
Ние вчера не бяхме на коледното парти в детската градина защото имало варицела,та езък че се мъчихме да учим едно стихче,но сега на дядо коледа ще го изцитираме.
Малката Елена беше много нещастна вчера че не сме били на партито и че не се  е облекла като снежинка,аз и казах да не тъжи че като дойде дядо коледа ще се облече,та сега да видим след няколко дена santa2
Това е от нас
Целувки на всички ви newsm51 newsm51 newsm03

# 186
Здравейте и от мен. Днес с тати сме се наканили да търсим подарък на Теди. Тя си е поръчала кукла в кошче, която джвака биберон и пишка, но май ще се задоволи само с първата опция. Не е още за пишкаща кукла, си мисля аз.  Thinking Пък и нещо ме наплашиха, че тези, които се внасяли били голям боклук - вместо да пишкат от предназначената за целта дупчица, водата изтичала през всяка възможна пролука: най-вече през ставите на краката.  #2gunfire Та се отказахме от този вариант. Ще търсим само с биба, дано пък намерим подходяща.  Praynig Иначе тати донесе заветното кошче, чак от Варшава. Тук търсихме подходящо, но все на едни огромни попадахме..., не е за разправяне.  ooooh!
С Дядо Коледа се разминахме много тъпо. Трябваше да има детско коледно тържество в работата ни, но забравили да ни предупредят.  Confused  И на тържеството отишли само децата на другата фирма на собственика на вестника ни. Мисля обаче да я водя в Скай сити, който е точно срещу нас. На 23 там ще има Дядо Коледа, Снежанка, джуджета и т.н. santa2

# 187
Мисля тази година за пореден път да пробвам с елха в саксия. Дано пък сега се получи. Предните елхички загиваха след като ги насадим след празниците. После една позната от ботаническата градина на БАН ми обясни, че става така, защото повечето, които се предлагат на пазара не са отглеждани от съвсем малки в саксия, а са само прехвърлени заради продажбите около празниците. Трябвало да се спазят някакви задължителни условия, които търговците обикновено прескачали. А ми се ще след като мине данданията да си посадим елхиката. 
Lulumba,
трябва да се спазват посоките на света! т.е. Тази страна на елхичката, която е била на север, при засаждане отново да се постави на Север. Аз така се мъчих да взема от гората елхичка, и един колега ме "светна". И той се нъчил дълго, докато му казали за тази работа. Каза, че за 1 година порастнала двойно после!

# 188
Ей, Мариета, благодаря за инфото. Това наистина не го знаех. И ние една година се бяхме пробвали с елхичка от горичка. Бях измъкнали една малка от гората край Копривщица абсолютно нелегално, тя честно казано изкара доста време на терасата в саксия. Смятахме да я държим по този начин поне още една-две години, но после се разколебахме и я боднахме в земята. И тогава загина, а иначе се държеше. Незнам обаче дали щеше да изкара дълго и в саксията.
А тази специалистка от ботаническата градина на БАН ми обясни, че елхичките трябва да се садят от бебета в саксия и да се чака да израстнат. А повечето търговци, за да стане по-бързо, директно садят в саксия готови пораснали елхички от разсадник. Затова и не издържали.
Ще пробвам тази година да я насадя според посоките на света. Дано пък да стане.  Praynig
Да ви се похваля - след 2 часа обикаляне из всички детски магазини на София, най-сетне късно снощи успяхме да открием заветната кукла. И то в Хиполенд, който се намира в Скай сити точно срещу нас. Е, как да не се пукне човек от яд, заради гадното обикаляне! Но сутринта като проверявах нямаха, чакали, но изобщо не било ясно дали ще има. И вечерта имаше точно такива, каквито се убихме да търсем. В крайна сметка всичко завърши щастливо и Дядо Коледа ще донесе кукла на нашата кукла.  Laughing

# 189
Лулумба,
Радвам се, че сте намерили куклата.
Ние имаме влака от Чехия, скрит! Вчера майка ми е пратила колет с подаръци. Има един огромен кран, койот се движи, вдига товари и т.н. Другата баба има подарък, Сестра ми е избрала някаква дъска, голяма към метър, на крака, за писане с тебешир. ... Май ще се възпрем до тук.
А и след 2 м. идва рожден ден, нека има какво да подаряваме, без да си пълним къщата с ненужни вещи и чупливи играчки. Може би един конструктор ще взема, да допълня нашия.

# 190
Мариета, и аз мисля, че нямат нужда от много играчки децата. При нас освен рожден ден след 2 месеца, ще има и имен ден, който през 2007 г. се пада през февруари. Така че подаръци тепърва ще валят.  Laughing

Момичета, искам да ви пожелая весело изкарване на коледните празници и много, много сбъднати мечти от чувала на Дядо Коледа. Дано всичко, което си пожелаем в този вълшебен миг, да стане реалност.  Hug
Аз няма да бъда на линия до 27, тъй като излизаме в жадуваната от всички ни почивка и се отдаваме на празниците. На работа ще съм чак в сряда и понеже нямам компютър у дома, използвам случая да ви пожелая много светлина през следващите дни.
 santa2

# 191
Току - що купих чудна кичеста елхичка!

И аз ви пожелавам,

топли и усмихнато празници, наслада от домашния уют и детските усмивки!

Късмет през Новата Година!

# 192
  • Пловдив
Момичета и момчета, и от нас ви желая весели празвици и мноооооооого подаръци!!!

# 193
  • Пловдив
Нека здравето и късмета
бъдат ваши спътници,
а сърцето и умът -
ваши съветници!
И не забравяйте
да оставите едно
отворено прозорче
в сърцата си
за хората, които ви обичат!
Весела Коледа и Щастлива 2007-та година!

# 194
Мими мартенски мами, желая ви весели празници, здраве за всички ни и много усмивки   bouquet
 Марти днес получи първите си подаръци, една кукла, която се вози на скейборд и детска кухня, където готви супички и пие кафенце Crazy. Днес бяхме при близките на моя мъж, а утре ще бъдем при моите родители, където се очакват още подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт