Отговори
# 90
[

Thinking Arwen ,моята дъщеря толкова да искаше двуетажно легло..то си е емоция за децата  Peace ...  ooooh! при нас обаче така и не стана..
За форума предполагам, че проблема идва от претоварване, заради правописната функция.
Мамма беше обяснила вчера в Клюкарника (ако се не лъжа), че ако се товари много форума, ще го махнат. Вече са го махнали гледам и дано не дропва повече.

Джорджа, тя твоята кака е голяма, ама пак може да я уредиш с етажно легло. Я кви хубави има при нас с какви ли не десени, балдахини, палатки, пързалки и какво ли не. Питай, може и да и се прииска пак  Hug

Момичета, при вас много ли е горещо?
Ние тук направо ще изпукаме. Не знам кога ще ни купи тати климатик, но преди 3 г беше такъв пек и сега пак. До 17 ч не смея да пусна децата на двора да играят, че не се диша. ooooh!

# 91
До 17 ч не смея да пусна децата на двора да играят, че не се диша. ooooh!

Леле, и какви занимания им измисляш до 17ч?
Кате, я да те питам за сравнение. Твоя юнак спи ли на обяд?
Ако да, колко, а кога ляга ве4ер и кога става сутрин.
Ако не, откога? И пак кога ляга и става?
Данке   bouquet

Моля вси4ки майки на деца над 3 годинки да споделят опита си с мен.

# 92
До 17 ч не смея да пусна децата на двора да играят, че не се диша. ooooh!

Леле, и какви занимания им измисляш до 17ч?
Кате, я да те питам за сравнение. Твоя юнак спи ли на обяд?
Ако да, колко, а кога ляга ве4ер и кога става сутрин.
Ако не, откога? И пак кога ляга и става?
Данке   bouquet

Моля вси4ки майки на деца над 3 годинки да споделят опита си с мен.
Спи. Между час и половина и два. Даже в момента хърка като дъскорезница зад гърба ми  Joy. Даже го водих на лекар за това хъркане, ама е здрав като пън!
Вечер си ляга в 21 ч, а сутрин е наспан към7,30 - 8 ч. Закуска и метлата в детската градина. Mr. Green
А каката през това време си отваря тефтеря със занимания за предучилищна възраст - пъзели, загадки, рисунки и сметанки и тренираме "Училище", както тя си казва.
Дано не и мине мерака бързо като види какво. Има моменти, в които мрънка - Ама аз не искам сега точно тази страница да работя!, при което аз - с най-сериозен тон - Да не мислиш, че учителката ще те пита дали искаш или не, просто трябва!
Ей това "трябва" много я тормози.

# 93
nana_cool , мога смао едно нещо да ти кажа....игрите така зарибяват, че забравяш на кой свят си... имам една приятелка дето 2 години ходи като зомби... играта беше за нея всичко, че отгоре на всичкото беше невероятно изнервена и познай кой го отнасяше...гадбето и под формата на скандали.... ама то и той същия...та единия на единия етаж, другия на другия и така по цяла вече р си играйкаха... докато не му мине мерака към играта и да намери нещо по-занимателно... няма да се оправи!(моята приятелка се хвана на много обсебваща работа) Peace
 Hug

mama B , да чете на 4? #Crazy аз една на 6 и то с големи мъки! Браво на големия юнак! Hug  bouquet За какви инфекции спомена? newsm78

Giorgia , и на мен вече ми се пътува...ама още малко и аз ше съм на път! Laughing Hug

Mama Strumpf , страхотна снимчица! Ама ти вече си се сдобила с аватар.. то да ти кажа и аз не съм чак толкова добра... докато си сложа аватар си стоя с разни ейроглифи  ooooh!...ама след още няколко смени, може и да задобрея Crazy

Arwen Undomyel , днеска студ....че и мрачно... ooooh!.. липсва ми слънчо, така че пращай малко насам!  bouquet

# 94
Звездичка ,бързо слагай слънчевите очила,а виж какво пращам към теб..  Hug

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 08:30 от Giorgia

# 95
Слънчеви привети и от нас, Момичета!

Тали Дан, как сме днес? По- ведро и весело от вчера, нали?! Минаха сълзите и поотпусна вече носталгията. Поздрави за двете чаровни дечица- Мади и Викито и специални поздрави за майчето Ти, като се чуете по телефона! Hug

Кала, я не така с тез кг. Naughty Красива си и още как, попитай Стеф какво мисли по въпроса! А сандалките за прохождащите крачета са просто задължителни, но също така и мама й трябва подаръче за да се усмихне и Тя! Hug

Свети, пусна Ти хубавите "розови" снимки и изчезна, вярно че Airbus-ите не чакат, но и ние искаме част от вниманието Ти! Hug

Мамо Щтрумпф, Честит Ти нов аватар и подпис. Страхотен и пораснал е малкият Ти Смърф. Да са му честити новите ризка и сандалки, а на теб жълтото потниче/ стой й ти много добре, имаш разкошна коса!/.  HugЗавиждам Ви за семейното събиране да знаеш, но благородно, много ги обичам, може би защото много ми и липсват последните години! А за Rooibus, наистина го водят "червен чай" и наистина е мощен антиоксидант и силен имунностимулант. Дори Японците го водят "long life tea", но на мен ми е доста сладникав на вкус.  Peace

Майка, наистина е хладничко при нашите -40оС, но усещането е незаменимо/ да не можеш да си отвориш клепките, или да усетиш замразена сълза под окото си, заслужава си да се изпита!/. Ники ходи ли вече на плаж с дядо? Hug

Звездичка, а Ти докога смяташ да продължаваш да лишаваш орг- ма си от месо? Аз също имах такива залитания, но когато реших че искам бебче, се преборих с манийте си! Нищо лошо няма в 100гр пилешко или пуешко месце веднъж на 2дни, или пък парченце риба. А като си вегетарианка хапваш ли поне от бобените култури, лещата боба хумуса са добър енергиен източник! Peace

Мамо Б, а Гогата с Тати на БГ ли чете или английски? А Ти каза ли му за новият часовник който си му купила? Още колко зъбчета му остават да смени? newsm78

Джорджа, мина ли пръста? Как се оправяш в кухнята с готвенето сама? Поздрави за Борянка, а Тя вече минали през др. градове или те са след морската почивка? Hug

МакДиРок, и аз да питам като Мама Б, мина ли еуфорията, защото ни е си чакаме разказа? Hug

Нана, Ти точно осъзна че почти се е реализирала мечтата Ти за истинско и здраво сем-во в лицето на Габсъна и Валката и сега цупене. Взаимни отстъпки и понякога прегълтане е лека. А "игралната страст" ще премине. Всички мъже минават през подобни моменти, важното е след това Ти да си до него, защото Ти ще му останеш най- дългата страст. Peace

...Ей това "трябва" много я тормози...
Arwen, да съм честна и мен като Мирелка ме тормози това "трябва" и винаги се мъча да измисля и видя приятната страна на всяко задължително занимание. Така че я разбирам твоята принцеска. Успех с предучилищните подготовки. Peace

Татянка , премести се, добре, но чак пък и да ни забравиш не очаквахме?! Hug Как сте с малката буболечка, как мина полета, а Сашко как се справи с пътуването с колата? Харесва ли ти квартирата?Hug

Дидка, как сте днес, заведе ли Викито? Как сте с Миката, понамаляват ли коликите/ за тях само търпение му е лекът/?

Амейка, изкъпахте ли се на езерото с Шоки? Hug

Маймунка, получили чаканият кабел, защото ние си Те чакаме! Hug

Пепеляшке, минаха ли изпитите? Hug

Мариакара, леко и безпроблемно бременеене , почивка и гледкане на Яна, вече си имаш Мама со себе си! Hug

Елито, поздрави  на красивото Приморско! Hug

Етка, приятни стягания на багажа за БГ!

Лек и хубав остатък от деня Ви желая!

# 96
Kalida моя пръст минимум 20 дни му трябват..спадна малко от отока,но болиии..особенно нощем-пуслира! А и лекарствата,които пия са много силни..избива ме на спане..и задържам течности-за няма седмица качих 3 кг.. #Crazy
  Днес смених лекарството с по-слабо..да видим!Готвенето не ми е проблем...с миенето на чинии се оправя Масимо,че не трябва вода и да помирисвам дори...Боряна още е на морето..след седмица-пак ще е в София.
  Поздрави и на теб и една голяма целувка на къдрокосата красавица Дана!  Hug
     bouquet

# 97
  • Spain
Герганче- хулиганче,Целувки за малката Ти красавица! Heart Eyes Как е по- вашите красиви места? Ваканция очертава ли се на хоризонта?  newsm78
мерси за поздравите и подобно !
 каква ваканция какви пет лева - ако изпънтя някоя събота и неделя на плажа добре ..ако не ...4ак другата година даи боже Simple Smile . при нас една гущерина , ама гореееееееееещо не се ди6а .. да не говорим 4е тая нощ в цяла испания термометрита са били заковани на 34 градува . през нощта!!!! а пък ние живеем в една от най горещите , така да се каже пустинни области на испанско .. направо не се живее. най гадно е като излезе6 от магазин , кола , автобус или каквото и да е помещение навън .. направо си мисля 4е ще умра в този момент като те удари една гореща вълна Simple Smile .ама нали всяка година с такъв мерак го 4акаме това лято Simple Smile  Mr. Green еи го на  Mr. Green Mr. Green
МАйка ГЕри носи о4ила 4е 4ак ако ги забравя неините трябва да и дам непременно моите . ама няма как ..нали е кокона .. вси4ко копира . пръскам се аз с парфюм и на нея . лакирам се - и  тя иска . връзвам си косата - и неината да е вързана (тук оба4е е с особено мнение защото косата й трябва да я връзвам като на една Мер4е Simple Smile )..няма лабаво ..да не говорим какви скандали ми устроива за дрехи .. непременно трябва да я ка4а в гардероба ,за си вземе тя каквото иска .. и да го "комбинира" с подходящите обувки . на мен все ми е сме6но ..слава господи за на въън успявам да удържа положението ..ама ако ни види как ходим из къщи някоииии ..леле майко

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 19:52 от ХулигАнче

# 98
...Боряна още е на морето..след седмица-пак ще е в София...
Джорджа, а до красивият Пловдив няма ли да отскочи, аз останах с впечатлението че ще има обиколка на родината, но явно съм в грешка. Как са Майчето и Татко Ти, подготвят ли се за ваканцията с Теб и Масимо? Hug

...нали е кокона .. вси4ко копира . пръскам се аз с парфюм и на нея . лакирам се - и  тя иска . връзвам си косата - и неината да е вързана ....няма лабаво ...
Герганче, внимавай с такава щерка. От малка вече знае и подбира качеството- дрехи, аромати, прически. Но нищо чудно, като има такава Мама до себе си! Да Ти е жива и здрава малката красавица и дано скоро Ви дойде малко разхлаждане в тез горещи испански ширини.  Hug Горещината е навсякъде при Вас- горещи ширини, горещи танци и фиести, но и горещи мъже и музика си имате! Peace

Кейси,
Честит Ти Рожден Ден, мила!
Страхотен юбилей си имаш. Да си жива и здрава и мно-о-го щастлива мама и съпруга. Весел и незабравим празник Ти желая!  Hug

# 99
Гери , страшна си  Hug Heart Eyes не се майтапя слънцето се появи, напече и стана горещо!  bouquet

Kalida
, Blush добре, че е тази диета, че да ям повече бобови... Embarassed Знам , че има незаменими белтъчини....ама пусто като немога да го хапна....но като има за кого.. може и да проям -  никога не се знае.... Hug Много си грижовна  Hug  bouquet Heart Eyes

ХулигАнче
, мисля си все пак, че е много готино да си имаш такава щерка... Heart Eyes Дай някоя снимка като се енаконтила - умирам от любопитство! Hug Mr. Green

# 100
здравейте момичета   bouquet
два дена хойкам по магазините  Peace ама си взех дънки, блузки, подаръци за нашите, че след седмица потегляме  Praynig Hug  bouquet днес сутринта и моя мъж помъкнах по магазините взех му панталони и за малкия дрешки и останалото ще пазаря в България  Peace
Малкия днес беше на плаж, до като го заведа на нащо море ще стане черен кото циганче  Mr. Green
ХулигАнче, и пък моя син и той си избира сам дрехите а днес го гледам пръска се с пърфюма ми  Mr. Green
 лека и приятна вечер на всички   bouquet

# 101
Калида, Звезди, Майче, Маме Б, ДиДке Сладка Бандитке, Джорджи Много ви благодаря за милите думи, приятно е да знаеш, че някой разбира как се чувстваш!

Тали Дан, не си сама, мила! И аз съм нещо в носталги4на депресия изпаднала ... Само да вметна нещо - на снимката си като тийнейджърка!  Flutter Hug

ми това съм си аз, без грим. А и с моите габарити( 160см на пръсти и 47кг.) всички си мислят че съм голямата сестра на децата, вместо майка им.
А лошото ми настроение е провокирано от един разговор, който отлагах ~14 години и преди 10 дни се състоя и няма сън за мен!Макар и коствено , взимайки решения за моя живот съм променила хода и на нечий друг, много важен за мен... Ще ми мине, а и наближава Денят ми ще го прекарам далеч от децата и от близките. Знам че Мъжлето и тукашните ни приятели ми готвят изненада, а и колегите- е ще се изненадам, поне ще се опитам!
Дидонуш мерси за комплиментите, то в тази темичка всички сме си мацки  smile3521 Радвам се, че Викче е понесъл горе -долу добре денят в новата ясла, а как ти е зъбчето, искам нови снимки на Микито, то сигурно сега расте с часове как са коликите, нещо помага ли ви?
Zai4enze Браво и аз ще го ударя на шопинг терапия!
Калида Даничката на новия аватар е просто разкошна!
Нана саобрихте ли се с Вальото, дай му време, той те обича и ще му мине!

# 102
Мацки поздрави от нас с Алекс4ето ве4е от БГ  Hug

Много сте изписали и после ше се върна да го из4ета ....

Звезди, беше казала да разкажа как е минало пътуването - ОТВРАТ !!!
Заради края на световното и на4алото на европеиското по бокс (в Пловдив) тарапаната и закъсненията бяха големи. Нито едно свободно място да сложа Алекс4ето да поседне, на него му беше неудобно да спи в мен (опита детето), а до нас седеше отбора (или 4аст от него ) по бокс на Холандия. Те милите за да не им крещи дребния и да не им взема синджирите и слушалките  през цялото време се правиха на маимуни и му се плезеха.
На БГ летище, кацнали 7 самолета през 2 мин и нашите загубили ума и дума от толкова работа нито коли4ките свалиха за бебоците, на паспортна из4акахме с децата (и други маики имаше) цялото воинство да мине преди нас щото никои не му пука 4е бебо реве. После багажа го изкараха наи-малко след 4ас 4акане краи лентите, абе.... програмата беше пълна.

Еи наоплаквах се, но ве4е и двамата с Алекс4ето ве4е сме си у нас, а тукашните му баба и дядо
му подариха собствена люлка и сега си се люлее в хола Simple Smile

# 103

Zai4enze Браво и аз ще го ударя на шопинг терапия!

това помага и то много   bouquet поне за мен, а и най накрая успях да накарам моя мъж да излезем сами без малкия с месеци не сме го правили  Tired
kariluis, много жалко за пътуването , но поне сега сте заедно с баба и дядо  Hug  bouquet

# 104
Zai4enze,
шопинга е много добра терапия! И в нея няма нищо лошо ( от личен опит го казвам Joy )! А пък в плажа още по нищо лошо няма! hahaha
 Mr. Green

Tali Dan, вярно е че  поняко със собствените си решения форсираме хората около нас да правят или да не правят дадени неща... но все пак това си е нашаия живот и ние трябва да си го живеем...и не винаги най- доброто за хората около нас е най - доброто за нас самите... трудно е всички да бъде щастливи, дори невъзможно...и всяко щастие си има цена... Hug  bouquet Heart Eyes

kariluisJoy бъди доволна, че първенството по бокс, не е за жени... Mr. Green Важното е, че все пак полета ти е зад гърба... и така първите моменти със семйството ти са били още по щастливи, нали? Hug от всяко зло да се опитаме да намерим нещо добро Crazy  bouquet

до утре , момичета!  bouquet  love001
отивам да видя какво прави легълцето ми без мен цяяял ден! Mr. Green  sleepuu

Общи условия

Активация на акаунт