АВГУСТинки 2019 - тема 11

• 39 702
  • 783
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Frekoko, честито! Пожелавам бързо да влезете в норма, за да можете да се радвате по-скоро една на друга Heart нека да е жива и здрава, и много щастлива!

# 346
  • Пловдив
Честити бебчета живи и здрави и бързо възстановяване на мамите!
Здравейте аз съм от септемврийките с термин 01.09 съм и надничам и при вас ако искате ме запишете и при вас.

# 347
Честити бебчета да са живи и здрави Heart
Момичета, аз се връщам от ЖК. Док ми назначи кръвни изследвания и урина, на следващия преглед на 23.07 ще ми вземе микробиология. Пусна ми и изследвания за салмонела, шигела и още някакви неща.. Вие правили ли сте такива изследвания?

# 348
Честити бебчета живи и здрави и бързо възстановяване на мамите!
Здравейте аз съм от септемврийките с термин 01.09 съм и надничам и при вас ако искате ме запишете и при вас.

Здравей, ще те добавя на заглавната страничка, мога и пол да добавя, ако искаш. Simple Smile Впрочем, исках лично да ти напиша това, но си забранила съобщенията.. Simple Smile

# 349
Frekoko честита радост! ❤️ Аз също сега виждам, че си родила, пожелавам ви бързо възстановяване и само прекрасни емоции заедно 💖

# 350
Честито бебчета на всички ❤❤❤
И аз си ви чета, но рядко пиша. Утре влизам в 36г.с и засега нещата изглеждат добре, младежа си наддава 2,700кг засега.
Стискам палци за безпроблемно раждане на всички 💕

# 351
  • Пловдив
Нямах си и представа че съм ги забранила:blush:малкия доста ми човърка из телефона.
Термин 01.09 съм и очаквам момченце( отново баткото е на 2г.и 8мес.)

# 352
  • София
Frekoko, честита рожба! Всичко ще бъде наред, само трябва малко време. Прекрасно е , че си имала спокойно раждане с добри лекари. Желая ви здраве и слънчеви пътеки пред вас Simple Smile

# 353
Здравейте, ни помня честитих ли на вече родилите,ако не съм,да са живи и здрави бебоците и бързо възстановяване.  Аз днес тъм в 37гс. От двя дни ме мързиии зверскии ,контракции тук таме имам. Вторник пак съм на тонове и чакаме. Май моето момче държи да си е лъвче като мама. ❤❤❤

# 354
  • София
Момичета, помагайте !!!! Какво направихте с педиатрите, записахте ли с е ? В 36 седмица съм, нямам никакво време, може всеки момент да се появи малкият принц на бял свят. Има ли момичета от София, Красно Село или близките райони, което да може да сподели при кого е записала бъдещото си бебче ?

# 355
Здравейте и от мен, с термин 24.08, въпросът ми е колко най- рано е възможно да се назначи секцио. При решилите да правят секцио с каква разлика сте от термина и датат за операция?!??

# 356
Две седмици по-рано по принцип. Моето ще е 10 дни по-рано.

# 357
  • София
Здравейте и от мен, с термин 24.08, въпросът ми е колко най- рано е възможно да се назначи секцио. При решилите да правят секцио с каква разлика сте от термина и датат за операция?!??
Зависи от показателите на бебето - ако не се чувства добре, може да е и два месеца по-рано, но ако всичко се развива нормално, не би трябвало да назначат секцио повече от 2 седмици преди термина /друг е въпросът, че някои лекари са склонни в сезона на отпуските да изтеглят секциото и за по-рано, че да не съвпада с почивката им/.

# 358

Здравей, моят термин също е 24.08., ще раждам секцио по медицински причини в Токуда, датата която избрахме с Аг-то е 20.08 Simple Smile

# 359
Честито на бебковците, да са Ви живи и здрави и да са най-щастливите и енергични деца на света!!

Здравейте мамчета, да ви се похваля тежим 2074кг, за 2 седмици е качил 200 грама( аз съм родена 2500, таткото 2800 и очакваме малко бебе) лекарката каза че всичко изглежда наред, наместил се е да го раждам, дадоха ми всички нужни документи за болницата, багажа ми стои плътно до вратата и вече чакаме щастливия миг! Не ми спират все още магнезия, чакаме бебо да стане поне 2300 и тогава ... имам ужасни болки под дясната гърда, явно му е любимо място за блъскане и само там ме тормози... контракции си правя редовно, някои са болезнени, други не, но нямам ракритие (петък проверихме)... нямам търпение да си гушна момченцето и да го чуя за първи път... жадувам за този момент, поне остана малко ... леко раждане на всички !!

Общи условия

Активация на акаунт