Юли - време за море...и за бебета, по две./10.07-16.07/

• 8 950
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
Ами снощи вечерта,но сега е много слабо.Мисля,че до довечера ще спре
фрея мисля,че ти е нужна почивка,вземи си болничен.Мен ми е едно изморено  ипоспаливо и все ме дърпа тук,дърпа тамболи ме кръста,абе голям съм шаш те хората са казали колкото по-рано бременееш на млади години сиреч,по-малко ти мисли главата

# 166
Eх... Както се казва "Ни пичелиш... упитъй утновууууу"... Мойта за юли свърши. Цъфнах и вързах. Пак ще пробваме август, може пък в промеждутъка от изследвания да вземе да стане и да шашна всички  Joy Не си и помисляме с голямото ми бебе (мъжо) да се отчайваме, напротив - нахъсваме се все повече... Даже се стигна до там, че той сам да пита кога ще ходим на лекар (сефте за единайсет години  Sunglasses) Много съм горда с него  Hug

Пожелавам на нас и на всички които не са спечелили от юно-юлската томбола повече късмет в юло-августската   bouquet

На печелившите - ЧЕСТИТО  smile3501  леко и безпроблемно бременеене и следбременеене.

Ммммууууц  Heart Eyes

П.П. Нещо се обърка с нета, сега видях оплакването на Меги - имах един колега който ми казваше така, като се ядосам много "Аз ли да те уча да псуваш или и сама ще се оправиш" - Меги, тегли му една майна, усмихни се и не му се впрягай. Сега не е време да се ядосваш - всичко се връща  #2gunfire

Целувам те и те прегръщам! Свиркай си, че бебчо няма да се чуства комфортно като плачеш, а като се смееш  Hug

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 22:50 от octagon

# 167
Леле, Дара, искам да видя покупките ти! Simple Smile Просто обожавам шопинг терапията. Има страхотно действие при мен. Simple Smile Обаче скоро няма да мога да си позволя това удоволствие. Нали останах без работа, пък и не съм сигурна има ли смисъл да започвам нова. Имам предложение, но не знам дали да го приема. Вие как мислите?
Да се похваля - май намерих лек за гаденето и днес съм по-добре. Едни най-обикновени и безвкусни бисквиДи! Simple Smile Обожавам ги. Само тях мога да хапна без да върна. Горе долу на половин-един час гледам да сдъвча една и се потдържам за сега във форма. Днес ми е доктора. Стскайте палци да е наред и да видим тъпкащо сърчице. Simple Smile
Меги, не се тормози миличка. Доктора няма да избяга, а изхабените нерви няма кой да ти ги върне! Просто трябваше да кажеш, че имаш час при лекар без повече обяснения и да си тръгнеш. Усмихни се. Всичко ще е наред! Simple Smile

# 168
Добро утро момичета.
хубав и успешен ден. wish, стискам палци. Peace

Да се похваля, шефа/той ми е мъж както знаете/ ми увеличи заплатата, За награда дето много харча, хи,хи Mr. Green. Не е това причината, налага се да тегля кредит/нали правим вилата/, а парите са за парното. След като звяра/свекито/ ще бъде дълголетница като Кралицата Майка, поне аз да избягам от нея. И така очертава се в следващите 7 години да задлъжнея към Държавата. От една страна е хубаво, от друга мразя да дължа пари, но няма как.

Последна редакция: чт, 13 юли 2006, 08:56 от Дара

# 169
  • Far away from here...
И аз се включвам!
Първо да пожелая весел и спокоен ден на всички!
Megi,не се разстройвай,в живота винаги има един такъв тип хора,които просто са създадени да ти вгорчават ежедневието,но това не трябва да бъде причина да трупаш отрицателни емоции.
Успокой се и се усмихни,най-хубавото предстои и няма как да го пропуснеш Grinning
Даре,твоят шеф като е такъв добре-заплащащ,я го питай дали не му трябва някоя и друга асистентка,че и ние да понамажем Wink
А по въпроса за кредита-няма повод за притеснения,ние,откакто сме семейство,сто неща с кредити сме направили и винаги сме се справяли.Въпросът е месечната вноска да не утежнява бюджета и тогава всичко е наред!
Хайде,още веднъж ви желая повече усмивки и добро настроение.
Все пак от уикенда ни дели само още един ден  bouquet

# 170
Добро утро мили момичета  bouquet
Желая ви лек и приятен ден Hug

# 171
WISH  успех днес при лекаря newsm10

octagon   smile3501  много ти се кефя на настроението доста заразително продължавай все така  bouquet

Дара честито повишение на заплатата Wink то ясно че никой не обича да дължи пари ама няма друг начин пък и като си направиш нещо хубаво с тях и му се радваш не се осеща толкова  Hug

А иначе ние с мъжо яко  luvbed  Embarassed  Laughing  освен това моята най-добра приятелка се омъжва в събота и днес е моминското и парти ще е голям купон така ме тресе за тази сватба аз дори на мойта не се вълнувах толкоз newsm68 за първи път се омъжва толкова близка приятелка нямам търпение.

Лек и успешен ден на всички  bouquet

# 172
Хм, Виктория, асистентки казваш Wink, че да вземе да ви направи някое бебе, ша ва убия #2gunfire
Аз съм се обградила с мъже във фирмата, да има в резерв, трима са и от различни възрасти, че като вляза в критическа не знам къде ще ме избие хормона  Mr. Green:

А за кредита няма да ми утежни финансовото състояние, и най-важното ще съм далееееееч от дявола в човешки образ. То онова нещо майка му - голямо зло, ей..нямам думи. Може и някоя магийка да ми е `врътнала`, знам ли? newsm78

# 173
  • Пловдив
Момичета бях ма докотор според него съм в 5г.с 2 дни.А според последна М трябва да съм в 7 г.с-Видя се смо плоден сак(гледа ме на коремен)сега се притесних още повече. Sad А и каза +-8дни било това.Направо място немога да си намеря.довечеря мисля да ида при друг да ме види на вагинален!?Вие какво мислите

# 174
Абе, МЕГИ, как можеш така да ме стряскаш-като видях огромните ревливи емотичкончета Confused...пу...пу...пу.....да не казвам какво си помислих!Я не се шашкай за такива неща, а си гледай животеца.Доки ще те види днес предполагам-да се похвалиш какво сте видели после HugТака-не се притеснявай-сметките не винаги са верни.Знаеш ли кога точно ти е била овулацията,че така смяташ?
Уиш-и ти също! PeaceА за бисквитите-да-сутрин сухарче или бисквитка и е по-поносимо-бях забравила... Crazy
Даре-много е хубаво да има кой да ти вдигне заплатата, дори и мъжа ти да е Partyхип хип ура!Стягайте вилата, че да има къде после едно детенце да тича на воля! HugМило и драго давам и аз да мога да тегля кредити...ма-няма. Crossing Arms
Хайде-лек ден на всички....

# 175
МЕГИ не се притеснявай миличка, важно е датата на овуто, а не тази на последната менструация. Твойто ову беше късно нормално е да имаш тази разлика.

# 176
  • София
Уишче, ще го видиш сърчицето, не бой се! Аз все пак ще ти стискам палци! А това за гаденето си е почти задължителна "екстра" към бременеенето. Какво да правиш...Аз навремето се разхождах с по няколко найлонови торбички в чантата, за да не съм изненадана от Sick в никой момент Wink
Даре, честито ти повишение! Купи нещо и за фонда "И аз съм човек"
Меги, на тоя твой шеф трябваше да му разиграеш сценка сякаш всеки момент те напира отвътре да повърнеш. Да видим дали тогава нямаше да те пусне или щеше да рискува да лекьосаш ризата му...как не го е срам! Ти не му ли каза, че имаш час за лекар? Ти и бебчо сте най-важни!
Аз започнах денят добре Grinning Станах много рано, но поне имах достатъчно време за гимнастика Grinning Сега се чувствам страшно тонизирана!
Меги, сега прочетох. Защо на коремен те е гледал newsm78 така не се вижда точно. Трябваше на вагинален. Не се безпокой. На коремен друго не може да се види на този етап.

# 177
Меги, я се съвземи. Нищо лошо няма. Може просто от коремния да не се вижда точно в коя седмица си, може и по-късно да се е имплантирало човечето. Изчакай малко. Hug

А, Леичка стига съм купувала. Само едно нещо ще купя, не две са - килим от тия новите материи за пред камината и едни постелки за меката мебел и слагам точка на покупките.

# 178
  • София
Не бе, Даре! Нещо лично за теб! То килим и постелки - хубаво...
Аз пък това лято съм много зле с покупките. Само две дрешки съм си купила. Покрай тая лапароскопия, падането на кръвно...нямаше кога да ходя по магазини. А и на мен шопинг-терапията ми се отразява добре Flutter
Пенелопа, какво става с теб? Пожела ни лек ден...и ...чао... Wink

# 179
Като мине и този цикъл, Леичка,  и пак ми дойде тогава ще си пазарувам.
Аз нали така правя, мисля си, че забравям, че пак нищо не е станало. Заблудата ми трае от цикъл до цикъл, каква ирония на съдбата само - няколко парцала и `уж` забравяш. 

Общи условия

Активация на акаунт