Юли - време за море...и за бебета, по две./10.07-16.07/

• 8 947
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Аз лично проверих, то този правописен рекник не обръща внимание на пълния и краткия член, така че се разочаровах.

# 151
Леле колко много сте исписали само  Shocked
fraUlica видя ли че всичко е наред преди да се вайкаме и шашкаме трябва да тичаме на лекар  Naughty иначе ще полудеем  #Crazy само черни мисли ни се въртят в главите.
Виктория отивай на лекар мила нищо не минава ей така от само себеси сигурна съм че скоро всичко ще ти е ОК Hug
Старчи много е кофти знам и ние бебеправим вече пети месец и всяка лелка я посрещам със рев  newsm45 но така е ще дочакаме и ние аз вярвам знам че и ти вярваш знам че всички вярваме и че рано или късно всички ще гушнем нашите бебчета ПОЖЕЛАВАМ ГО НА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ ДА Е ПО СКОРО newsm53

# 152
  • на пистата
Да, на fraUlica и е рано за овулация.Колко време трябва да ги пиеш?
 Flutter
ами седмица трябва да ги пия,няма да има проблеми, нали newsm78

# 153
  • UK
Мегита-нормално е на 2 и 4 ден да ти падне малко температурата, спокойно, графиката ти върви добре за сега, не че съм капацитет по графиките де...

Благодаря... и аз така предположих ама ще гледам да съм по спокойна и да не се вторачвам толкова в БТ и така мисля, че ще ми е по лесно до деня на истината ::

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 15:24 от Сънчи - Пънчи

# 154
  • Far away from here...
Пенелопа,да ти разкажа накратко...Прегледа ме с вагинален,пусна микробиология и цитонамазка.Каза-обади се след 3 дни за резултатите.Обадих се аз,но него го нямаше и сестрата ми прочете:цито-намазката е ок,но имате цервицит,лекарят ще Ви каже как да се лекувате.По-късно се свързах с него и той каза,че имам повишени левкоцити,което е показател за наличие на възпалителен процес,както и повече млечно-кисели бактерии от нормалното.Нямало повод за притеснение.Да си взема Клотримазол и да се мажа с него известно време...Това е...

# 155
  • София
Добре де, Вики, а някакви свещички не ти ли изписа? Мазането с Клотримазол, доколкото знам, помага при външни сърбежи. А иначе и аз съм имала в повече млечно-кисели бактерии и на мен са казвали, че това не е проблем.

# 156
  • Far away from here...
Ми, нищо друго не ми изписа проклетникът и аз затова се зачудих как,след като се мажа външно,ще ми мине нещо,до което лекарството ИЗОБЩО не достига... А той го обвърза възпалението с наличието на тези бактерии и много странно ми се вижда това Thinking
Иначе нищо не усещам,не ме боли никъде,само паренето,за което споменах преди няколко дни,когато правихме секс без презерватив...Но нали казаха,че и то било,защото влагалището не е свикнало Wink
Освен ще изчакам да ми мине М и после ще видя кой лекар да посетя отново...
Много благодаря за отговорите ви,момичета...

# 157
Леа, Е, то е ясно, че ако чакам на оракула, ще има да си чакам...  Joy
helenapeeva, аз го преживях след първия неуспешен месец, т.е. спрях да рева като дойде лелката, благодарение на форума и любимите съфорумки  Hug Но понеже ни се струпаха доста неща напоследък и мъжо болен и си мислех, че ще е хубаво да е станало, целия месец от проблеми бях забравила въобще за това, ама...  Cry Не трябва да се губи надежда  Praynig   bouquet
пенелопа, оооооо за колажи е ясно  Mr. Green днес ми е първи ден след отпуска и има разни други задачки, но в първия свободен момент сядам и се захващам с този фотошоп да го разкоствам  Mr. Green
Сънчи, знам, аз затова влизам с бански в банята
 Joy

# 158
Ох, как хубаво говорите за бански и моренце, започнах да чувам вълните. Sad
Може да ме обявите за най-голямата прахосница.
Отидох и от мъка си накупих - нови дънки, официална рокля за вечерите на морето, страхотна пижама с халат, много оригинална гривна от един индийски магазин и....съм обявила фалит.
Останаха ми пари само за кичурите, които ще си правя и за храна.
Сега съм много кротка, щото мъжо да не ме убие. Embarassed

Като направя кичурите ще ви
пусна снимката с ухилената уста/за зъбите става дума/. Laughing

След покупките съм размазана от удоволствие...и всичко това, защото ми беше много тъжно. Mr. Green
Ами като няма бебе и съм станала на 100 години поне мацка да бъда, нали така? Wink

P.S.
Този редактор ще ме убие. Кара ме да сменя думата - моренце, с -буренце, хи, хи. Shocked

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 18:00 от Дара

# 159
  • Чехия
Момичета smile3525
най-накрая и аз да се почва от 01.07 нямаме нет (ама сме в просторна нова квартира) и неправо получих абстинентни симптоми, цяла седмична тема пропуснах.......само през работно време понаглеждах, ама то не стига на такива бгмамо-манияци като мен.
То не беше пренасяне то не беше чудо, добре че едно момче ни натовари та с колата 3 пъти ходихме, ама фраш и накрая само цветята ми напълниха каросерията Shocked.
Сега съм едната такава спокойна и щастлива даже незнам защо, ама някак ми олекна.
Мъжо само ми се радва, такава демек съм била като сме се запознали babydust7 като слънчице.........и този месец с нови сили  txtloves до припадък.
Днеска по случая съм решила да го изненадам с една чешка вкусотия cook
Сега тука тези дни сетете се какво е основното ми занимание  clean  wash  1dishes чистя и лъскам прозорците като огледала съм ги направила clean
По време не пренасянето ме посети пустата Лелка( една такава различна от обикновената без болки и слабичка)  та ми попари надеждите, като никога ми дойде на 24 ден, а аз я чаках на 34 , Crazy
  bouquet На всички ново бременелки Честито.......
Мариетка това си убиване на свекървата, аз мойте цветенца само им се радвам и в тези жеги дори вечер, им правя душ  umbrella
Даре, ама  покупката си залужава, като пускаш снимките снимай и грижничката ,ако може.
Сънчи, съпруга ми така един ден като ти видя ника и така му се е радвал....
Сега от време на време пита дали ни стягаш редиците?
Момичета, нямате си понятие колко ми липсвахте.
  bouquetРадвам се, че ви има.

# 160
  • Пловдив
Здравейте,днес трябваше да ида на пъвия си преглед да видим бебо има ли тупкащо сърчице-но шефа ме задържа в офиса и изпуснахме доктора.И после като почнах рев,рев newsm45 newsm45чак се подух неможех да спра.Резултата е че сега ме боли и глава и  корем.

# 161
  • Чехия
МЕги не плачи миличка, само се разтройваш, тегли му една дълга на този дръжник дето те е задързал....каква толкова му е работата та да задържа бременна......................... #2gunfire

# 162
  • plovdiv
здравейте, момичета
Послушах ви и днес отидох на лекар.Ходих  в клиника Филипополос при д-р Танев.Гледа ме с вагинален екограф.Все още нищо не се виждало,но лигавицата ми била много удебелена а това ставало при бременност.Каза,че имам и кистичка.Но тя не била проблем за сега.Каза също,че и яйчниците ми са уголемени,но това също можело да е от евентуална бременност.Каза след 2 седмици да отида пак,ако нямам кървене.Ако имам да му се обадя.Предписа ми Фолиева и Нош-па.От утре ще започна да ги пия.А що се отнася до кървенето,сега е много слабо,по няколко капчици.

# 163
фрея, кървенето по време н абременност никога не е хубаво. Този лекар нищо ли н ет иказа по този въпрос? Не ти ли предписа нещо прогестероново, за да се застрахова поне? Такъв тип прокапване е приемливо само ако е в рамките на 24 часа. При теб вече продължава втор иден, нали?

# 164
  • plovdiv
Ами снощи вечерта,но сега е много слабо.Мисля,че до довечера ще спре

Общи условия

Активация на акаунт