Юли - време за море...и за бебета, по две./10.07-16.07/

• 8 966
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Страчи, как така кодиран newsm78 Някакъв ПИН или ПУК код ако има, трябва да го пише в книжката, която са ти дали. Не в упътването, ами в разните там други книжлета. Порови и виж. Само не плачи и не се ядосвай!
Аз пък чаках да дойде в ден, в който да мога да си мързелувам и почивам. Е, дойде. Вече нямам работа в офиса. Сама съм. Мъжът ми - в командировка, детето - при майка ми, къщата ми е оправена, наготвено е, даже и тортичка има и изведнъж сега осъзнах, че ми е скучно Rolling Eyes А не ми се шляе сама из улиците...ще видим какво ще ми роди главата newsm78

# 226
Здравейте момичета bouquet
Голямо оживление нещо по форума! Браво Laughing

Ние с мъжо употребихме фертилните дни и сега почва чакането - дано да сме свършили нещо Praynig

От днес ми се появи едно доста обилно течение - нямала съм до сега такова. #Crazy Бяло е, няма миризма, не ме сърби от него, прилича на нещо като много гъст айрян (сори за описанието) Embarassed Някой  да знае какво може да е? newsm78 Дали не е пък нещо гадно Confused

# 227
Mim+  при бременност се появява нещо такова. На кой ден от месечния цикъл си и кога беше овулацията?

Случвало ми се е след овулация да имам цервикална слуз в малки количества. И при теб може да е това, но не казвам със сигурност.

# 228
Леа, кодиран е към Мтел, само с карти на глобул работи. Обадихааааааааааа ми се от Глобул и ми дадоха кода.... урааааа пуснах си гоооооо  Mr. Green

# 229
Здравейте, момичета Hug  bouquet
Тъй като няма с какво да се похваля, ще се похваля пък smile3534
Лелката ми дойде newsm61 Ама след тия коментари днеска, май трябва да се радвам, така че - радвам се newsm62. Прогнозите на Леа, Дара, Пенелопа и Лали, както и моята, се сбъднаха Joy дължината на цикъла ми, слабите болки в гърдите и корема /които не са присъщи за МОЯТА ЛЕЛКА/, идват да потвърдят, че е много вероятно цикъла ми да е бил без овулация Banghead Според ФФ съм имала, амо кой ли му вярва на него smile3523 Ill smile3527 Както и да е.... newsm29
И понеже цялата седмичка много егоистично гледам само себе си, дойде време и на вас да ви обърна внимание /ей, това е защото лелката ми дойде, да не вземете да свикнете, ей smile3533/!
Първо се обръщам към Леа и Дара и им давам по една голяма целувка newsm51 - като малка благодарност за съпричастността и подкрепата.
Дарче, благодаря ти, че си се блещила и заради мен  Heart Eyes. То не стига, че ми каза, че все си ходиш така Shocked, ами сега ще станеш #Crazy hahaha
А иначе, въобще не бързам за фоликуметрия още. Мисля да последвам примера на Хелена Пеева и да наблегна на   costumed050 luvbed Laughing Както вече й написах и на нея, казват, че този метод давал най - добрите резултати Wink
Дарче, на теб най - накрая ти желая да запазиш добротата и търпението, които имаш към хората  bouquet Всяко бебе си мечтае за такава майка - скоро ще е денят, чувствам го newsm10 smile3521
Леа, на теб ще кажа, че ти самата си едно чудо и съм сигурна, че ще получиш твоето по - малко чудо Hug. Радвам се, че те има и теб в този форум и така се грижиш за всички тук - като истинска майчица smile3525.
Пенелопка, на теб да ти кажа, че си страхотна smile3501НЕмам думи повече  bouquet И да не забравиш да помагаш за тия пусти тестове за овулация другия месец, ей. Че то аз хубаво ще чета, ама без тебе за къде съм - с тия розови, бледорозови и червени черти newsm12 Целувчица и за теб Heart Eyes
Лали, изпълнявам молбата на Дара да не се заяждам с теб с удоволствие. Аз и не съм държала толкова де Wink. Наистина, този форум е за подкрепа и никой не мисли зло на другите Simple Smile
Е, Лали, аз съм изтъкана от чувства и емоции и повечето жени сме така. Може би наистина от време на време ни трябва някой, който да ни сваля на земята, но Лали, ела да помечтаеш с нас Hug Хубаво е ...  bouquet
Виктория 26, здрасти Simple Smile
Моето лично мнение е, че трябва да се мери БТ от първия ден, когато ти дойде месечния цикъл, защото виж аз какъв батак направих  smile3511 Пък и погледни от хубавата страна - аз откакто ставам в 6,30 не закъснявам за работа Wink
А методите иначе ВЕрно са си сложни #Crazy... Ама има един по - прост luvbed /не ме карайте пак да цитирам Хелена Пеева, че ще вземе да се сети да ми иска кинти за авторските права Simple Smile/
КОНИ, и от мен успех с опитите! Нищо, че са тук-там - то нали уж веднъж било достатъчно, ама в точния момент  bouquet
wish, много се радвам за теб smile3501
За първи път ти пиша, но искрено се радвам с теб, когато те чета  bouquet
А и, мила, понеже беше пуснала цяла тема за майчинскиия инстинкт в съседния форум, май днес го усети, а newsm10 Щом ти е минало и гаденето чак, когато си чула сърчицето, бъди сигурна, че имаш майчинския инстикт на 5 мами smile3525
Имаш поводи за радост от всякъде, ама стига с тая работа бе! Абе я си почивай, да не те напляскаме тука всички желаещи виртуално smile3521.
Фрейа, здравей и на теб! не се шашкай! Нищо страшно няма и при много жени така става, ама тука не сме лекари, това е лошото. Взимай се в ръце и отиди на друг дофтор - за твое успокоение newsm10 Всичко ще е ок, ще видиш newsm51
Ним, ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ Ма много умно бебче ще се роди бе, да е живо и здраво smile3521 smile3525
Айде и Ди, не се размотавай, ми го вземи този изпит smile3521 newsm10
Ей, Страчиела, я не се ядосвай, ами отиди в магазина и им кажи или да ти го разкодират, или да ти го сменят с друг! Телефон без договор кодиран НЕма #2gunfire Мене ако питаш, събери малко спортна злоба и се отдай на мъничък скандал, да видиш как ще ти олекне Hug
Леа, и да не чувам, че ти е скучно! А и половинката я няма! Леле, аз на твое място и едно диско по женски щях да направя, пък ти hahaha Айде поне едно кино, де smile3513 smile3503

# 230
Страчиела, виждам, че късно се включих - вече си се оправила Laughing

# 231
wish, много се радвам за теб smile3501
За първи път ти пиша, но искрено се радвам с теб, когато те чета  bouquet
А и, мила, понеже беше пуснала цяла тема за майчинскиия инстинкт в съседния форум, май днес го усети, а newsm10 Щом ти е минало и гаденето чак, когато си чула сърчицето, бъди сигурна, че имаш майчинския инстикт на 5 мами smile3525
Имаш поводи за радост от всякъде, ама стига с тая работа бе! Абе я си почивай, да не те напляскаме тука всички желаещи виртуално smile3521.
Май наистина днес усетих нещо. По-скоро разбрах че "нещото" е реално и наистина ми се случва! Simple Smile

# 232
Е, wish, радвам се за теб Hug И не изпитвай колебания повече - майката винаги има този инстинкт Wink

# 233
Mim+  при бременност се появява нещо такова. На кой ден от месечния цикъл си и кога беше овулацията?

Ами ову-то ми беше на 11/12ти ден, а днес ми е 15ти newsm78

# 234
Ей момичета да се похвалля досега уговаряхме моминското парти на приятелката ми много купонджийски съм настроена   ura

То голямо чудо с нас бяхме резервирали места в една дискотечка щото щяло да има мъжки стриптийз а то нали моминско парти та викаме айде ще е шоу голямо  smile3508 ДА АМА Н[/color  то се оказа женски ужас  dohта в последния момент тичаме да отменяме резервации newsm62
С мъжо нали сме през ден с бебеправенето та днес се пада да почиваме така че ще съм много лоша Imp ще си пийна ( малко) и ще купонясвам до сутринта даже от работа съм се пуснала Mr. Green
Имам нужда от такава вечер, че в последно време нещо малко ме обземат кофти чувства на моменти  smile3518 а не трябва така Naughty

# 235
  • София
Миа, имаш моите поздравления за чувството за хумор, с който си написала постинга си! И да се обърнеш поименно към всички! Изчетох те с удоволствие докрай Wink Е, тоя абзац, че ти е дошла лелката нещо не ми хареса, но по-добре така, отколкото още един ден да прекараш в чуденки, питанки и съмнения.
Аз да се отчета какво направих след като се видях сама и без работа от толкова време насам, че даже не знам newsm78 Първо завъртях някой и друг телефон на приятелки - нъц, няма никой. после влязох в банята да си пусна еднодушче, ей тъй за настроение - няма вода. Някаква авария. И се сетих накрая какво правех в по-младите ми години ooooh! Пуснах си музика Grinning Танцувах и пях с цяло гърло! И никой не ми казваше: "Може ли по-тихо? Не може ли в другата стая? Каква пък е тая музика сега?". И след като се натанцувах, поиграх гимнастика. Като си възвърнах тонуса, пресадих две от цветята ми и се оказа, че водата е дошла Grinning Изкъпах се и като излязох, направих баничка Laughing Сега ще си хапна. Ако можех, щях да ви почерпя и вас. Черпя ви виртуално  chef
Страчи, браво за картата! Сега си в добро настроение, нали?
Хайде Хеленке, тичай да купонясваш! Купонясай и за мен и после разказвай!

# 236
  • София
Леа, напълни ми душата! Да си почиваш докато си сама!   bouquet

А Миа направо ме "разби" с разказа си - страшна си! Само не унивай, моля!

За останалите докато прочета кой какво и ще мине пак месец... А бе, да сте живи и здрави най-вече!

# 237
  • София
И ти да си жива и здрава, Галски!И се отбивай пак да пописваш отвреме-навреме. Ти съвсем ни забрави Wink

# 238
  • София
И ти да си жива и здрава, Галски!И се отбивай пак да пописваш отвреме-навреме. Ти съвсем ни забрави Wink

Ех, Леа...просто няма какво да пиша! Хич не съм ви забравила, но нещо все не остава време...  Hug
ще се пробвам все пак Wink

# 239
  • София
То и аз за около месец се чувствах като че ли в някаква дупка. Бях спряла да пиша тук да не развалям оптимистичното форумско настроение, но вече се оправих Grinning Сега пак ме е обзела някаква еуфория ли, луда радост ли, не знам...Едно ми  е нахилено и весело и сякаш обичам целия свят Hug Може би се дължи на факта, че отново взех да играя редовно гимнастика! А тя е доказан подобрител на настроението Laughing

Общи условия

Активация на акаунт