Юли - време за море...и за бебета, по две./10.07-16.07/

• 8 965
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте пак! Simple Smile
Сега се върнах от доктора и видяхме сърчице. Плаках от щастие. Simple Smile Доктора каза, че всичко е наред и ми определи термин 8-ми март. Simple Smile
Чак ми мина гаденето от щастие!
Много съм щастлива сега! Simple Smile
Доктора ми изписа и свещички за гаденето. Simple Smile
Май всичко ще е наред! Simple Smile
Пак започвам да се замислям дали да не започна нова работа ...
Ох, полудявам вече!

# 211
  • София
Браво Уиш! А и датата на термина е чудесна!
Кони, добре дошла отново! Дано скоро се похвалиш!
Мама Миши, и ти добре дошла! да не се задържиш дълго тук Wink Виж има отделна темичка за раничка на маточната шийка.

# 212
Уиш, хубав термин Flutter

Мама Миши, има една тема по-надолу за раничката на шийката.
Добре дошла при нас Hug

# 213
wish, прекрасен момент, бъди щастлива... Simple Smile

много, ама много често, да не кажа винаги, тези неразположения минават и се забравят.
термина как го определи доктора?
А за работата си помисли...

При мен нищо ново, работя, чета какво става тук, радвам се за чертички и сърчица,,, така времето си лети. Почвам да се подготвям за дните М (след една седмица, живот и здраве) и набирам количество надежда... Simple Smile

# 214
  • Far away from here...
Wish,новината ти е прекрасна!Дай Боже повече такива! Hug
А по отношение новата работа,мисля,че е по-добре да я отложиш за "след това" Wink

# 215
Wish браво много се радвам за теб  smile3501 айде сега леко да си бременееш  preggo

Кони добре дошла дано поскоро да се преместиш в отчетни smile3521

# 216
Довечера татко (т.е. този, който ще става дядо) ще разбере новината и ще ми даде най-точния съвет. Толкова съм щастлива, че не ми пука вече ако не започна работа. Simple Smile
Бебчо има сърчице! Simple Smile
Това е най-важно за мен сега! Simple Smile

# 217
  • plovdiv
Момичета,след като вчера доктора не видя ни6то,след колко време евентуално ще се види.Вече започнах да се шашкам да не е извънматочна бременност.Нищо не ме боли.И какво означава удебелена лигавица?Признак ли е на нормална бременност?Имам закъснение около 9-10 дена,вчера ме гледа с вагинален екограф

# 218
freia , аз съм в 8 г.с. и чак днес доктора го видя. Преди 10 дни когато ходих видя нещо, но не беше сигурен. Изчакай седмица поне и пак отиди на лекар и когато там ти е казал!

# 219
  • София
Фрея, не се притеснявай. Щом си бременна, нормално е лигавицата да е удебелена. Как иначе ще се закрепи човечето, ако е тънка? След 5 дни пак отиди, може и при друг лекар. Даже си мисля, защо не отидеш при друг още сега. За твое успокоение!

# 220
Здравейте пак! Simple Smile
Сега се върнах от доктора и видяхме сърчице. Плаках от щастие. Simple Smile Доктора каза, че всичко е наред и ми определи термин 8-ми март. Simple Smile
Чак ми мина гаденето от щастие!
Много съм щастлива сега! Simple Smile
Доктора ми изписа и свещички за гаденето. Simple Smile
Май всичко ще е наред! Simple Smile
Пак започвам да се замислям дали да не започна нова работа ...
Ох, полудявам вече!
Браво, wish! Много хубава дата!!! Моят мъж е роден на 08.03. Страхотен човек! И не само защото го обичам! txtloves Наистина един прекрасен момент да се появи на бял свят вашето бебе! Най-прекрасният подарък за празника на мама!
Аз усилено преговарям за изпита и затова не се навъртам много тука. Стискайте ми палци утре! Под секрет ни казаха, че или ще е опаковка или етикет! Аз вече си направих проект за етикет и сега работя върху опаковката. Ох!!! И после "Здравей, МОРЕ!!!"
Хайде, лек ден ви желая! Иде петък!  Mr. Green

# 221
  • София
Идвам да се похваля - Вчера се дипломирах успешно!  bowuu

newsm44 newsm68 newsm44 smile3521 newsm44

Благодаря на всички за милите пожелания и подкрепата от понеделник.

На всички желая много положителни тестчета и никакви лелки! Аз отивам пак да пазя леглото!

# 222
  • София
Честито дипломиране, Ним!  bouquet
А сега - спокойствие, само спокойствие...както казва Карлсон Wink
Успех на изпита, dididi! Стискам палци!

# 223
wish, браво, много се радвам за теб !   bouquet
Аз пък да ви се оплача... по примера на Дара и аз реших да се зарадвам днес с покупка, тъй като старият ми телефон е вече на 3 години и нещо и почна да сдава багажа, реших да го продам, докато мога да му взема 50 лв. поне и да си взема на изплащане нов. Отивам в един от магазините на Глобул, от където сме взимали много телефони взела съм на мъжо от там, та си взех самсунг Д520 и не ми приема картата на мтел, и се оказва, че бил кодиран  #Cussing out  #2gunfire а до сега никой не е бил кодиран. Все на мен ще се случи за поред път се обеждавам, че съм хипер карък и ми се реве  Cry  #Cussing out  Cry Сега сигурно ще го връщам. Съжалявам за офф-а, но ми е много гадно - викам си като няма бебе поне да се зарадвам с нещо друго, ама то още повече ме депресира... 
Cry Cry Cry

# 224
Ей, Страчи, нещо в кофти серия си влезнала май...дано да свършва вече!!!
Нимче-браво на теб!Ти си нашата гордост! Hug
Ди-успех и на теб!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт