Юли - време за море...и за бебета, по две./10.07-16.07/

• 8 978
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
  • София
мда, мнооого добре ми е познато това с дупките  Mr. Green! На моменти съм цар на тях, но после се порицавам.
Но нещо напоследък ме е обзела апатия - лошо  Naughty , и то май защото няма да има почивка скоро, за съжаление... Но пък този месец пък е пълен с рожденници у нас в родата и определено е и ще е весело  Grinning (да не говорим за разоряването  Mr. Green)

А сега почнаха пак да дават и Хорейшо, та определено ще се оправя!  Grinning
(лека вечер Леичка!!!)

# 241
Ето http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=918652 ми етикетчето... Много съм доволна от себе си. Сигурно защото ви стискате палци и ме подкрепяте. Дано да се падне етикет, защото опаковката нещо ме мотае. До сега работих - вече очи не ми останаха. Отивам да си лягам, но утре рано ще стана и нея ще направя. То... опаковката с всичките си страни... Бая писане ще падне, но аз съм си хитричка и се спрях на Кисело мляко  Mr. Green. Много съм изморена. Утре след изпита само ще се отчета за резултатите и ще опъваме сандалите към Силистра, а после и към морето. Лека вечер и всичко най- розово (или синьо) по желание.

Последна редакция: пт, 14 юли 2006, 00:49 от dididi

# 242
Честит петък, момичета. Радвам се за доброто ви настроение.
Миа, миличка,,направо си станала писател/хубав постинг/, четох с удоволствие. Много ми харесва да ме хвалят, хи-хи. Трябва да го прочете и мъжо, че да се убеди колко съм била добричка. Mr. Green
wish, поздравления и от мен. Hug
Галски, минавай наистина по-честа, то това с дупките е на приливи и отливи.
Страчи, честит телефон.
А на Леичка и се чудя как има воля да прави гимнастика. Аз едва отлепям от леглото,  а тя героично и танци вихри newsm78

И още нещо, Емили Дикинсън казва, че -

`Една мечта ни стига само,
ако цветя  и детелини няма
`

та ...мечтайте на воля и все някога мечтата ще стане реалност, през сълзи, перипетии  и болки.

Хайде сега на работа. Laughing

Последна редакция: пт, 14 юли 2006, 08:25 от Дара

# 243
Добро утро и от мен, момичета  bouquet
То като ме хване злобата към лелката не писател ставам, ами незнам какво Mr. Green
Дарче, а твоя мъж го светни, че верно си много готина Laughing То, аз ако съм на твое място, ще си извадя на един лист А3 всички похвали и ще му ги сложа точно над шефското бюро, та да гледа и да не забравя какъв е късметлия Mr. Green
А, иначе, евала на Леа Laughing За гимнастиката, де Mr. Green То това си е направо постижение Rolling Eyes Аз не мога да се отдам на такива приятни занимания - основно тренирам с челни стойки след кексене Mr. Green Е, имам едно скромно постижение, откакто си меря БТ в 6,30 - ходя пеша на работа Wink Laughing

# 244
Хайде сега на работа. Laughing

Дара... каква работа?! Петък е ден на майстора... дет се вика полов ден  newsm48

Едвам се добрах до работа, ужасни задръствания в целия град  #Cussing out нооооо, веднъж да стане 17:30 и отлепям до понеделник  Joy

# 245
Здравейте, момичета!
Честит  smile3558
Много се радвам, че свърши тая седмица  newsm44
То не, че съм работила много, ама то съдилищата в отпуска излязоха повечко и за мен работа не остана  smile3532

# 246
  • Стара Загора
Привет! Е петък е но не 13 нали, а наи-хубавото на петъка е 4е следва събота  smile3507
 Аз малко се 4удя - следват по4ивни дни, имам ц. слуз и съмнения за гъби4ки ... Докторите ги отказах (писна ми от тях), не искам да пропускам месеца, а се 4удя ако стане този месец и се окаже 4е имам и гъбички какво следва ... пак се шашкам за всичко ама такава съм си...

# 247
  • Варна
Здравейте, момичета!
Честит  smile3558
Много се радвам, че свърши тая седмица  newsm44
То не, че съм работила много, ама то съдилищата в отпуска излязоха повечко и за мен работа не остана  smile3532

Силвър, да не си адвокат? Иначе и аз едвам го дочаках тоя петък - довечера заминавам на 9-дневна почивка  newsm68 Дано само времето е хубаво!

Пожелавам на всички ви   Nature Sunny настроение!

# 248
  • Някъде там...
kONI при бременност гъбичките се лекуват по-трудно. От една страна киселинността на влагалището се променя при бременност и тo става по-податливо на гъбични инфекции. От друга страна твърде вероятно е лечението да го отложат за след 3тия месец от бременността и да си ги влачиш.
И аз имах съмнения за гъбички този месец, но микробиологията ми показа само малко повече лактобацили - нещо, което не се нуждае от лечение. Макар че преди няколко години пак след такъв резултат на микробиологията ми изписаха да си слагам 10 дни глобулки Гения 92. Сега май не го внасят вече  newsm78

И честит ви петък!

# 249
  • UK
 Добро Утро и от мен момичета...  Sad хич не ми е весело.... днес трябва да си оправям багажа защото вечерта тръгваме от морето и отиваме на София мъжото да ме испраща за Париж  Cry 15 дена ще сме разделени и ми е много мъчно...  newsm45
   Вече и вие ми липсвате... два дена ще пътувамс автобус без да знам нищо за вас и ми е много мъчно... smile3518 само се успокоявам, че днес Т ми е по висока... понеже няма да мога да я меря 2 дена  smile3514 това е сега от мен момичета... А ние сега отиваме да си направим последната баня на моренцето а преди това съм на ехограф, че личната ми лекарка настоя да си направя на полови органи и да си занеса изследванията в Франция, че там е Зълва ми лекар да ми ги видела...
 Много прегръдки  Hug и ви целувам много силно всички... и се надявам, че в понеделник когато вляза тука да видя много хубави новини  Hug  bouquet smile3525

# 250
  • София
Какво беше станало с БГ- Мамата, че чак сега успях да вляза newsm78
Честит ви петък и от мен Mr. Green Дано да е прекрасен този ден Grinning
Да бъде слънчев, но не в червено оцветен...
Хи-хи, хайде стига ви поезия!
Мегита, ще ходиш до Париж, а слагаш плачещи човечета Rolling Eyes Може ли такова нещо? Я се съвземи! Врно е, че дълго време няма да се виждате с твоето момче, но после пък като се награбите Crazy
Дидиди, много хубаво етикетче! И ми напълни душата с това момиченце отпред! Ей такова искам, но с буклички!
Светли, супер е това за почивката! Къде заминаваш? Почивай пълноценно! Мисли си само хубави неща и прави много снимки!

# 251
  • на североизток
Честит ви петък и от мен, момичета!
Уф най - накрая го дакачах Simple SmileОстават ми само три седмици до морето - ураааааааа!
Снощи го сънувах пак това море да му се не види Joy
Ще видим скоро как сме се справили с бебо този месец newsm78
Ако пак не е станал бебока - то на морето вече няма как да пропусне Wink
Хайде оставям ви сега и ви пожелавам ползотворен и приятен уикенд!
Уж днес петък - ден на майстора, пък при мен работа да искаш.Ама така е  - като не учих  и аз за майстор на времето.......... Joy hahaha

# 252
  • Far away from here...
Привет на всички и от мен!
Включвам се чак сега,че от сутринта с едни договори се борих,с едни поръчки...Бива ли така да те товарят с работа точно в петък,ми кажете... Mr. Green
Хубавото е,че след няколко часа ще обявя официалното начало  на уикенда,защото определено вече се чувствам адски иморена и имам нужда от една дъъълга почивка.То, не че се очертава такава,понеже ремонт ме чака,но поне ще съм за два дни извън офиса и служебните ангажименти.
ДиДиДи,етикетът е перфектен просто,наистнина много ми харесва,сигурна съм,че ще дойдеш с хубави новини Peace
Мегита,мисля,че след раздялата ще сте още по-щастливи и обичащи се,настрой се положително-Париж е това все пак! Grinning
Даре,вчера за първи път разглеждах снимките от форума и останах мнооого приятно изненадана Simple SmileУбедих се,че освен,че си много симпатична "виртуално",си и много готина мацка - както и всички останали момичета,които видях там Simple Smile
Ами това от мен!Да ви пожелая лек ден ,хубаво да си починете и да се заредите с добро настроение за следващата седмица,когато,надявам се,отново ще имам възможност да си поговоря с вас Hug!

# 253
  • Варна
Светли, супер е това за почивката! Къде заминаваш? Почивай пълноценно! Мисли си само хубави неща и прави много снимки!
Леичка, заредила съм фотоапарата  Flutter А ще ходим тук:

Хотел Бона … 80;та

Последна редакция: пт, 14 юли 2006, 12:00 от svetli

# 254
  • София
Ауу, Светли, страхотно изглежда! После сподели отзиви и да не забравиш да ни пуснеш снимчиците smile3509
Вики, късметлийка си ти, че свършваш скоро работа! Ами ако трябва да клатиш крака до 17 ч newsm78
Зазка, и на мен ми остават 3 седмици до морето newsm08 А ти къде ще ходиш?

Общи условия

Активация на акаунт