Юли - време за море...и за бебета, по две./10.07-16.07/

• 9 168
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
  • на североизток
Ако стане, Леичка няма да го върнем. JoyПредният път, когато бебеправихме бях много по - изнервена и притеснена.Спомням си, че още от първия месец, в който започнахме това приятно и полезно занимание и нямаше резултат, се бях изнервила.И така три месеца.
Ама сега дали, защото имаме Симеон, дали от това, че имам много работа - не знам, но съм много по - спокойна.
Но пак казвам няма да откажа и едно морско бебенце - то само да ни дойде!
А за легена в офиса - може и аз да опитам, ама трябва да е по - големичък, защото аз няма да се задоволя само с топване на краката Joy

# 46
  • София
Добро утро и от мен, аз снощи се сдърпах с моя и  Tired ми е криво, но... ще мине smile3516 smile3515
Фрея Честита ти втора чертичка и безпроблемна бременност  newsm51 

Приятен и ползотворен ден на всички   bouquet  , аз се залавям за работа за да не мисля за глупости.

atwork

# 47
Фрея, честито, мила!!!Стоискам палци до края всичко да е наред. Страхотна новина!!!
Магдалинке, добра среща. Радвам се, че отново си тук и както Хери казва - дано скоро и друго ти честитим!!! Heart Eyes

# 48
Добър ден на всички , благодаря за приветствието и пожеланията - много сте мили - както винаги  Wink
Лея тамън сега /след токовия удар/ ще се пречистиш  Grinning
приятен ден мацки!

# 49
Фрея, честито!  smile3501
Мили момичета, приятен и ползотворен ден! smile3525

# 50
  • София

Лея тамън сега /след токовия удар/ ще се пречистиш  Grinning
приятен ден мацки!
Ха-ха Магдалинка, то това ако е рецептата, всички на опашка пред моя хладилник hahaha По едно токово ударче - и готово! Пречистени и готови за забременяване Wink
Модераторките, много спамя днес, ама ша мъ извинявате...едно ми е лигаво и бъбриво...енергията от токовия удар трябва да отиде все някъде...

# 51
Aми-темата ме вълнува-моля да не се месят модераторките за токовия удар-Лея-думай как точно те думна?При размразяване ли нещо?Аз сега смятам да размразявам моя, че фризерната част се е позадръстила-не е пипан откак е купен.Изчезнала ми е и една много важна част-тръбичка, която отвежда разтопеният лед в леген, та предполагам, че ще има доста разляна вода...Но естествено ще дръпна кабела преди това, че и детето ще е около мен, едно е само аз да дам фира... Confused

# 52
Бре какви сте трудолюбивииии. Мен много ме мързи напоследък. Хич не ми е до шетане. Първо имам много работа във фирмата и като се приберем ме обхваща дрямка и второ докато изчистя пак е разхвърлено и това ми секва ентусиазма.

# 53
  • София
Пенелопа, никой няма да дава фира Naughty Какви са тия приказки сега? Ами най-тъпото е, че не го размразявах. Просто исках да взема една химикалка, която беше върху хладилника и тя се пързулна....и падна отзад. И преместих хладилника /той е на колелца/ и като го местих, го пипнах отзад. Иначе при размразяване той си има такава функция и не го изключвам отникъде. А ти мен не ме гледай - аз съм си в такъв каръшки период Wink

# 54
  • София
Бре какви сте трудолюбивииии. Мен много ме мързи напоследък. Хич не ми е до шетане. Първо имам много работа във фирмата и като се приберем ме обхваща дрямка и второ докато изчистя пак е разхвърлено и това ми секва ентусиазма.

PeaceИ аз така чистя,чистя и след няколко часа  всеедно не съм пипала  Tired и пак наново на другия ден.

# 55
Бе то моя нов...почти нов е, на няколко години/3-4/и не е пипан до сега.Та казваш-имало си функции някакви-да взема да попрочета, ама като я нямам книжката ooooh!Да не всема да сгафя нещо...
Даре-и мен ме мързи та две не виждам, ма няма кой друг Winkмалката е малка още..... Laughing

# 56
  • Стара Загора
За да не става както при наша Лея си купувайте хладилник но фрост  Mr. Green Нашият е такъв и ток не ме гърми Crazy

# 57
Простете невежата-ма що е туй-фрост-да не би моя хладилник да го има, а аз да не знам? newsm78

# 58
Аз пък знам, че за да ти е здрав хладилника трябва да се размразява и почиства на 6 месеца, а фризера - веднъж годишно ...
Между другото спрях да ходя на работа! Sad
Като гейзер съм.  Sick Sick Sick

# 59
  • Стара Загора
Простете невежата-ма що е туй-фрост-да не би моя хладилник да го има, а аз да не знам? newsm78
Системата но фрост на хладилника не позволява натрупване на лед...т.е не се налага размразяване. Хладилника се саморазмръзява един вид сам.

Общи условия

Активация на акаунт