Юли - време за море...и за бебета, по две./10.07-16.07/

• 8 905
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Херичке, ти чети какиното, че наша Леа не си е размразявала хладилника. Де ти сили за таквиз геройства Thinking...ами тичах подир химикалка Embarassed И не е виновна наша Леа, а Лейкин мъж, дето не й е заземил хладилника. Надява се той млад вдовец да остане, ама няма да му се дам Crossing Arms
То и нашият хладилник не натрупва лед и е ноу фрост, но за фризера си има копче defrost демек размразяване

# 61
  • Стара Загора
ЗНачи викаш Лейке имаше опит за покушение върху твоята личност Mr. Green Нашият фризер също и със тая с-ма но фрост...хич не съм го и барала....не ща да ставам с нова прическа Crazy

# 62
  • София
Ааа, не Херичка, така си си много добре! Като ти е порастнала косата, много ти отива, а и няма бебе-пънкарче да раждаш Naughty Не ти трябва да се вреш по хладилници...само за да хапваш, де Wink

# 63
Херко-поняла, ама сега пак да питам-той самият хладилник е така-и се стичат едни вадички отзад, дето не трЕба да се бършат-това мъж ми ме предупреди каквато съм чистница да не взема с кърпата да заиграя всеки ден CrazyНО, фризерната част си се замразява newsm78има си лед, не е много, ма бях решила да го махам-дали пък не трябва така да си остане-ще взема аз една тема в семейните да пусна.... ooooh!
Сега-за бебетата пънкарчета-муахаха, ама моето така се роди-стърчеше и косата нагоре hahahaаз я замажа-тя щръкне LaughingМа много нерви потроших докато бях с корема, та на горкото дете може от мен да му е така било....и едно такова беше-все спеше, глас не ,му се чуваше-и как иначе-аз 9 месеца не и дадох мира Crazy

# 64
  • Стара Загора
От никъде вода не тече споко  Mr. Green Точно ходзих да гледам пак нашия..няма лед нито във фризера нито в хладилната част  Flutter

# 65
  • UK
 Момичета... рискувам да съм досадна но да ви се оплача...  #Cussing out имам ужасни болки в ляво но към бъбрека... болките са ми от вчера и с нетърпение чакам да се прибера утре в Бургас за да мога да отида при личната лекарка, че така не ме е боляло от когато имах кризи преди 2 години и незнам  #2gunfire #Cussing out дано да нещо след овулация, че ако е бъбрек... какво ще правя...  Cry

# 66
Здравейте сладуранки   bouquet Grinning Wink
Искам да пожелая на всички ни- една красива, щастлива и пълна с хубави новинки нова седмичка  baby_neutral Grinning Hug
Честито на всички бременлиики-лека и безпроблемно бременност.
Аз и този месец се разминах с  baby_neutral, олелих се 3 дни по рано #Cussing out #2gunfire #Cussing out
На всички много прегръдки и целувки от мен и морето Hug Mr. Green Laughing

# 67
  • София
Мегита, дано не са бъбреци, че наистина много болят. Защо на първо време не отидеш до аптеката и питай дали имат чай за бъбреци.
Диме, здравей! Твоето бебче май иска първо да станеш булка, а Wink

# 68
  • UK
Мегита, дано не са бъбреци, че наистина много болят. Защо на първо време не отидеш до аптеката и питай дали имат чай за бъбреци.

Май така ще се наложи да направя, че започнах да се притеснявам понеже започнах да уринирам на често и незнам  Cry

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 14:35 от Megita

# 69
Мегита мен понякога ме боли след ову към бъбреците, но все пак отиди на лекар.
Модератори, къде изчезна редактора за правопис?

# 70
Здравейте милички!  wavey
Колко хубави новини има днес,   Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  дано да продължава все така  smile3521
Фрея честити ти  EFP !   bouquet
Приятен следобед ви желая!  newsm51

# 71
Привет и от мен...Аз още си чакам лелката или гостите от Чеврен бряг или както там му казвате.. hahaha последния ми тест беше отрицателен EFN, после ходих и на чичо доктор и той поне ме успокои, че няма кисти...ама защо не ми идва??? newsm78 Не че не поработихме с мойто... luvbedспоред доктора яйчниците ми още заработвали.... #Crazy след противоза4ать4ните...време е за ново тестче!Стискайте ми палци!

# 72
Модератори, къде изчезна редактора за правопис?

Администраторите са го махнали. Защо - не знам. Кога ще го сложат пак - също не знам.

# 73
Много ме напече и вижте какво намерих. Вие питате - той отговаря.
Според него аз трябва да забременея август, през другите месеци нямам шанс/между другото август цикълът ми съвпада с лунния/

http://www.oracul.info/index.asp

# 74
Хм, на мен ми отговаря с някакви странности, дето са неопределени.Даре-на теб как чак месец ти казва??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт