Юли - време за море...и за бебета, по две./10.07-16.07/

• 8 903
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
Даре, явно това е твоя месец! действайте, а ние ще помагаме. Е, не в кекса  Mr. Green, ами със стискане на палци.. това онова  Mr. Green

# 76
Според него аз трябва да забременея август

И как точно ти отговори "август"? Rolling Eyes аз каквото и да попитам все ми отговаря за някакви духове и ангели благотворни Crazy
Не че му имам вяра на т'ва нещо, ама ми стана интересно как тъй на мен такива уклончиви отговори, пък на тебе "август месец" newsm78

# 77
Хи, хи ами аз питах месец по месец -` Ще забременея ли януари 2006?`/примерно/. Голям майтап е.

А сега го питах за мъжа ми  и се оказа, че аз ще забременея август, а неговото дете ще се забави с две години. Ох, ще падна от стола от смях.  Laughing Ама да не се разделяме? Shocked

# 78
  • UK
 Момичета, аз ви изоставям поне до утре вечер... Тръгваме към Бургас но ще се отбием в Плевен да нощуваме при роднини и на сутринта, Чакай ме моренце  Laughing... Хич не ми се тръгва като знам какво ме чака ама няма начин...

И аз го видях това там с предказанията ама и на мен ми отговаря много неадекватно...  #2gunfire

Хайде момичета това е от мен... много късмет ви пожелавам и повече  EFP и в останалите дни... Обичам ви и стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за всички ви... Стискайте и за мен, че дай боже скоро съм се похвалила и аз...  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 79
Да бе, и на мен за някакви духове и благотворни ангели ми приказва....
Малко ала бала излиза.
Даре, отде това търпение  да питаш месец по месец Mr. Green

# 80
Еличка, аз толкова съм чакала и продължавам да чакам да забременея, че за един оракул ли няма да имам търпение? Wink

# 81
Тва е голяма простотия Sick
Задаваш въпроса по два различни начина - получаваш противоречиви отговори Crazy

Някой ако му вярва на т'ва...

# 82
Е така де, Сънчи. Тя - простотията, днес ходи по мене. Отивам да си търся други мистични дивотийки, а на вас хубава и секси вечер. Wink

# 83
  • София
Даре, зададох въпроса на този оракул: Кога ще забременея, а той отговори: Не мога да отговоря. hahaha Е, това и аз си го знам...и аз не мога да отговоря Joy
А като питах: Ще имам ли второ дете? - ми отговори, че ангелът всевишний ще ми помогне да стане това, за което се надявам.
Аз си викам за по-сигурно мъжът ми да ми помага...че ако чакам ангела...хи-хи. hahaha Забавно е обаче  bouquet

# 84
Ох, нееее, Леичка ще си умра от смях. Аз пък знам, нали и ти си за август? Laughing

А преди да си тръгна няма да ви оставя намира. Ето ви още нещо да се `дзверите`, хи-хи. Mr. Green

http://www.runes.inchaos.org/

# 85
  • Варна
Хихи, и аз питах тоя оракул "кога ще имам дете" и отговорът беше ... "не мога да отговоря"  Mr. Green

А после си играх, промених въпроса на "ще имам ли дете през 2007" и отговорът беше "съдбата ще бъде милостива" и тогава стана интересно - сменях няколко пъти датите от 2009 до 2001 и все ми отговаряше, че съдбата щяла да е милостива Simple Smile

# 86
момичета днес видях EFP двете чертички.Щастлива съм,но и доста притеснена,предстои ми пътуване в събота,надявам се всичко да е наред.Втората чертичка беше малко бледа,но все пак теста е на два дена закъснение.Кога да го повторя да поизчакам до края на седмицата .А и друго исках да ви питам мислите ли,че е късно да посетя лекар  в8 г.с.Тогава се връщаме от морето сега съм в5 няма смисъл да ходя още  bouquetЖелая успех на всички ни!!!!

# 87
  • Варна
Бимба, честити чертички! Според мен не е късно да идеш на лекар в 8 г.с., и без това повечето викат тогава за установяване на сърдечна дейност. Само по-полека на плажа! А теста можеш да повториш след 2-3 дни, по принцип хормонът на бременността се удвоява на 48 часа.

Успех!

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 09:24 от svetli

# 88
  • Пловдив
Бимба чесстиа ти втора чертичка!  bouquetА колкото до това в коя седмица да идеш незнам моя доктор ми каз в началото на 7г.с да   ида освен ако нямам оплаквания.

# 89
добър вечер на всички...Първата страница стана за чудо и приказ, което го намирам за страхотно. Дано да е все така Simple Smile

И в седмичната също две чертички. Да се честити на бимба. Все радост да те среща, мила Simple Smile

При мен нищо ново. Детенцето се е пооправило. Аз работя. Чакам почивните дни, после да ми идва, после - следваща ову. Тъй като не съм сред НЕ-чакащи, не пиша. Но редовно поглеждам за добрите вести.

пенелопа, къде се губиш? Дано не е нещо проблемно, дето не те води насам...

А да знаете нещо за Сладоледеното момиче? Отдавна я няма насам...

Общи условия

Активация на акаунт