Юли - време за море...и за бебета, по две./10.07-16.07/

• 8 898
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
Бимба, честити   EFP  и на тебе мила!!!   Hands Clap     bouquet
Момичета днес направо ми напълнихте душата!!!   newsm44 
Много се радвам за вас!!! Дай боже всекиму!!!   newsm17

# 91
bimba, ЧЕСТИТО МИЛИЧКА! МНОГО ХУБАВА НОВИНА! newsm44 Много ще си хубава!:preggo:
Ей, момичета, как ще ми липсвате само! От както съм с вас не сме се разделяли за повече от 2 дни...  Weary Но ако се позадържим на морето повечко, ще вляза в някой клуб да ви видя. И като се върна всички да сте бременни!  Naughty Ясно! Че да не се разправяме!
А ние ще се постараем да се включим в отбора за "Морско бебе" та дано не се страхува като мен от големите вълни!

# 92
  • plovdiv
Момичета днес пак си направих тест,пак по бледа черта от контролната.Но сега ми се слу4и не6то странно-появи ми се кафеникаво те4ение,след това малко по- розово.В на4алото бе6е малко повече,след това намаля.Нищо не ме боли.На какво може да се дължи това?Много се притесних,може би няма бременност

# 93
благодаря ви от сърце  bouquet,да ви се връща, ама стократно и тъпкано.Убеждавам се,че колкото човек е по невеж толкоз по-добре.Какво имам предвид,с първата бременност бях щастлива в незнанието,ся се шашкам в двоен размер,ама нейсе то е и от хормони.И аз като диди ще залипсвам защото отивам на море но после ще пишаа Hug

# 94
Момичета днес пак си направих тест,пак по бледа черта от контролната.Но сега ми се слу4и не6то странно-появи ми се кафеникаво те4ение,след това малко по- розово.В на4алото бе6е малко повече,след това намаля.Нищо не ме боли.На какво може да се дължи това?Много се притесних,може би няма бременност
моята също е бледа,но бледа не бледа има я да знаеш,а за зацапването имах такова с първата бременност,нямаше проблем.Ако спре и не те боли нищо не се тревожи,иначе право при доктора,успех.Бе аз лично много се шашкам щото 12 седмици са си критични отвсякъде.Аз затова не съм казала на никого,освен на вас и на една реална приятелка  bouquet

# 95
  • plovdiv
Благодаря Бимба,аз много се шашнах.
отивам до тоалетната и какво да видя-кафеникава течност и малко по- розова.Викам си край явно все пак след положителните тест4ета ще ми дойде.За сега ни6то не ме боли,а и мисля 4е те4ението спря.Все пак ми е 6-7 ден закъснение

# 96
Благодаря Бимба,аз много се шашнах.
отивам до тоалетната и какво да видя-кафеникава течност и малко по- розова.Викам си край явно все пак след положителните тест4ета ще ми дойде.За сега ни6то не ме боли,а и мисля 4е те4ението спря.Все пак ми е 6-7 ден закъснение
е ти си напред с материала аз съм с3 дни закъснение и най-ме тревожи факта да не прокървя докато не съм си вкъщи,абе кви ги пиша да не прокървя изобщо.А за зацапването няма страшно важното е да не се повтаря и да не те боли.Моите гърди  самного болезнени,за зърната да не говоря.Ама толкоз съм суеверна,че чак не посмях да се запиша в мартенската тема Simple Smile

# 97
  • на пистата
честито bimba,айде повличай крак и аз да съм този месец та да бременеем заедно,много се радвам за теб Simple Smile

# 98
честито bimba,айде повличай крак и аз да съм този месец та да бременеем заедно,много се радвам за теб Simple Smile
стискам палци,ама много Grinning

# 99
Фреа, лежиш няколко дни до срещата с лекаря и после може би ще ти изпише прогестерон. почивай. Стискам палци. Peace

Бимбе, честити две чертички. Laughing

# 100
  • София
Бимбе, честити две чертички! Лека бременност  bouquet
Фрея, някои момичета прокървяват леко в началото на бремеността. за да не се шашкаш излишно, отиди на лекар или първо се обади по телефона, за да се успокоиш. Стискам палци зацапването скоро да спре, за да си една щастлива и спокойна бременна Grinning

# 101
благодаря ти леа късмет и на теб Hug

# 102
Добро утро момичета малко се загубих но много работа направо ужас  #Crazy и аз имам нужда от моренце  Wink

Бимбе  честито мила без черни мисли моля стискам палци всичко да е наред newsm17
Фрея честито и на теб а за зацапването недей да се притесняваш дано всичко е наред и при теб.

Хайде някой да се похвали че както е тръгнало Wink Ние с мъжо бебеправим усърдно luvbed Embarassed през ден. Praynig

# 103
Добро утро!
Кой каза, че нме няма WinkТук съм и още как.
Бимбе-честито, лека бременност ти желая.
Фрея-що не отидеш да те погледнат...и гледай да се пазиш...
Асса, пиша , ама нещо буца ми е заседнала...Имам си проблеми най-различни.Някои не са за споделяне, а са ми на устата-така е много кофти, а аз съм много открит човек и трудно търпя да не споделям и да не си казвам...та ми е трудно, но ще се оправя.
 Hug

# 104
Здравейте, момичета!
Честито на Бимба и Фрея, и никакви черни мисли да не ви се появявават! Naughty
Аз от няколко дни не съм писала ама братовчедка ми е на гости и от петък ходим навсякъде заедно! И нямам време за нищо, то и по-добре, че последно време доста се бях шашнала!
Фертилити пак ми промени овулацията на 47ми ден и вече не знам кога да чакам да ми дойде  Crossing Arms Thinking ooooh!
Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт