Юли - време за море...и за бебета, по две./10.07-16.07/

• 8 897
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
Бимба, честито и от мен. Всичко ще е наред! Simple Smile
Даре, ти полудя с тези оракули. Благодаря ти, посмях се от сърце. Забавно си е! Simple Smile  bouquet

# 106
Силвърче, баш за тебе се бях сетила...
Много дълъг цикъл а аз овулация не виждам душко... ooooh!Странна ти е графиката...Ти на лекар ходи ли да те погледнат.Най-накрая да идва пущината, ако ще идва...

# 107
Пенелопа, не съм ходила на лекар /освен злополучното ми ходене при Александров, но него въобще не отчитам, защото там преглед нямаше, само ми наговори сума и глупости/.
Обадих се на моята лекарка, но тя каза, че ще бъде на някаква специализация две седмици, питах я за цикъла какво да правя, и я попитах за витамините, дали да започна да ги пия, препоръча ми да си взема герикапс да пия, 2по1 десет дни, като пия и токоферол едновременно с това по 4 хапчета, и после да продължа с токоферола, а в понеделник вече трябва да се е върнала и ще ходя на преглед!
Обаче забелязвам, че като си пия герикапса около час след като изпия хапчето, започва едно придърпване в яйчника, няколко дни беше десния, сега левия и се питам да какво ли се дължи  Thinking на някой случвало ли му се е  newsm78
Аз мислех, че може да е от пукането на кистичките, нали съм с поликистоза  Thinking
Иначе и на мен ми се иска да ми дойде вече, че да започвам от начало на чисто ама .... Crossing Arms

# 108
Така, Герикапса е вит.А на практика.Аз също го пия и за мен е чисто съвпадение,че от тогава овулацията ми закъснява.Миналите два месеца с по една седмица точно, този само с 2 дена/ което го третирам вече за нормално/Аз пия Герикапс преди овулация, след нея продължавам с вит.Е/този месец няма да пия/От витамини/ защото това са си витамини просто/ няма според мен как да се влияеш за тези неща. newsm78

# 109
  • Стара Загора
Така, Герикапса е вит.А на практика.
И вит.Е  Flutter
Герикапс

# 110
Честито, Бимба!

Фрея, и аз имах кафеникаво зацапване, когато забременях с малката - около седмица след датата, на която трябваше да ми дойде. Ходих на лекар за всеки случай. Нямах никакви проблеми - изкарах лека бременност.

Аз  Embarassed да си призная, направих теста за бременност вчера /а днес ми е 28-ми ден/. Беше отрицателен. Така че си чакам лелката и не храня почти никакви надежди... Що ми трябваше изобщо да го правя! Сега ми е хем криво, хем тъжно...

Успех на всички!

# 111
Здравейте..Как сте..? днес се сетих и ми стана любопитно дали velmar  родила?? Хера ти как си..? Как протича бременността ти...?Аз съм добре..влязах в 6-ти месец..и съм +7 кила отгоре  Embarassed добре, че поне не ми личат много:)) а какво стана с lea още ли си иска принцеската..аз да се похваля..ще си имам принцеса..Simple Smile Някои казват,че може да са две понеже корема ми бил много голям:)) а и единия месец ми казаха момче..другия месец ми казаха момиче..че незнам дали няма да ме изненадат две юначенца:))на 21 август излизам в отпуск и след като ми свърши отпуската излизам в майчинство  Mr. Green

# 112
  • София
Герганче, хубаво е, че се обади Grinning А пък принц, принцеса - няма значение. Е, ако е принцеса - моите поздравления! Аз още си искам куклата и още съм на процес искане, а не чакане, ама може и така да си остана...защото ми откриха ендометриоза, гадна болест...ама нейсе...да не развалям форумското настроение. Пази се! И пак пиши!!!

# 113
Здравейте, момичета  bouquet
Дано да продължат щастливите новини през тази "бременна седмичка" Hug Heart Eyes
Да ви се оплача, с риск да стана досадна - в момента ми е 40 ден от цикъла, най късно винаги ми е идвала лелката на 36 -я ден, един куп отрицателни тестове и не идва, и не идва и това е #Crazy Sick
Вече съм супер изнервена и наистина искам да ми дойде, защото се притеснявам, че имам проблем newsm78 А и БТ ту се качва на 37-37,1, ту пада до 36,7-36,8 Tired
Е, това са моите неволи и песимистични мисли Sad
Ама не ми обръщайте внимание... Hug И продължавайте с двете чертички до края на тази щастлива седмичка Praynig Hug  bouquet

# 114
  • ГОре на черешата...
Здравейте,мацки  bouquet!Днес си пуснах поредното ЧХГ и пътьом ви хвърлям едно око и пак се връщам на село!Едно голямо ЧЕСТИТО на Бимба и на всички бременни момичета/дано не съм пропуснала някоя/  bouquet baby_neutral  bouquet.Ей,страшни сте - докато ме няма толкова добри новини!А дано все така да продължва Peace!
Аз съм бясна - поръчах едно единствено нещо на свеки докато ме няма - да полива цветята.Днес я изненадах и какво мислите - капчица не им е наляла - предали са Богу дух!Най ме е яд за бегониите - пролетта си купих грудки и такива големи пъпки хвърлиха,а сега са опадали!Оф,как ми иде да и тегля една... #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Ние се връщаме в неделя и започваме да стягаме морето!Тогава ще ви изчета подробно,че хуквам за автобуса,а и малкия ми е поръчал диня,та и нея ще мъкна...Село ми се отразява супер - смъкнала съм още едно кило bowuu!
Айде,чао Heart Eyes!Надявам се до неделя още мацки да се обебят baby_neutral!!!

# 115
Да и вит.Е, пропуснала съм.
Мариетка-аз затова цветя не гледам...не умея-всичко ми измира Confused
Гергана-принцеските са хубаво нещо Wink...каквото дойде-на вярвам тук някой да направи рекламация.... Hug
Някой ползва ли вече "проверката" за правопис?

# 116
  • София
Еее, ти пък сега, Миа, как да не ти обърнем внимание? Не е хубаво това, което го пишеш. На мен един единствен път толкова много ми се забави цикъла /дойде ми на 43 ден/ и аз се чудих и се питах какво ли е, но така и не отидох на лекар, защото пък бях и с гипсиран крак. А ти направи едно посещение. Да не би да имаш някоя киста? Не искам да те плаша, но е по-добре да знаеш причината, отколкото да си в неведение. Може и нищо да ти няма, де. Случва си при физическа и умствена преумора, стрес, отслабване на имунната система...И затова по-скоро посети чичо доктор и после ни осведоми какво е станало.

# 117
  • на пистата
да ви задам един въпрос,в коя седмица най-рано може да се открие извънматочната бременност и дали се вижда на ехографа.

# 118
Благодаря за вниманието, Lea  bouquet
Ами да - ще отида на лекар в понеделник - на 17, ако не ми дойде до петък - така съм решила Simple Smile
За първи път ми закъснява толкова много newsm78 Дано да не е киста Praynig Всъщност, днес, според изчисленията ми, е 4 ден от закъснението. Тестове си правих в неделя и преди това миналата седмица - сряда  и четвъртък - отрицателни Crazy Може пък да е било рано, а и не ги правих с първа сутрешна урина newsm78
Надух главата на Дара с въпроси и предположения Mr. Green - Дарче, благодаря за търпението Hug  bouquet - обаче днес пак ми падна БТ и направо съм бясна Crazy
И такива ти ми работи....
Целувки и  Hug на всички  bouquet

# 119
Миа, сладурано, имаш две възможности или Т. ти да варира, защото си бременна или след днешния спад да дойде лелище. Не виждам причина за други проблеми, защото не си смятала точно овуто, нали си знаеш. Я, ако утре е пак толкова Т., метни едно сутрешно тестче. Wink

Общи условия

Активация на акаунт