Юли - време за море...и за бебета, по две./10.07-16.07/

• 8 895
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
fraUlica, с вагинален ултразвук може да се види дали бебето си е на мястото доста рано. Аз вчера ходи на 5 седмици и 4-5 дена и се видя плоден сак в матката. Може да се види и по-рано.
А преди 6 месеца моята извънматочна не можаха да я установят със сигурност в 7-8 седмица защото ме гледаха некадърни лекари с праисторически коремен ехограф. Ден след това на вагинален лъсна цялата история, ама малко късно.
Ама ти защо се притесняваш? Колко време ти закъснява? Нещо страно има ли че си мислиш за това? Правила ли си тест?
Не се шашкай предварително и не мисли за глупости  Hug

# 121
Дарче, ти си сладурана Embarassed  bouquet Защото ми се връзваш на акъла Embarassed Hug
Ама ние всичките тук сме на едно дередже hahaha, така че не се чувствам чак толкова досадна, а ми е добре сред вас Hug
Ще взема верно да метна утре сутрин едно тестче Laughing Едвам ме нави Mr. Green Макар че рискувам скъпия да ми отреже дневните Crazy ... последния път каза, че съм най - нетърпеливия човек, който познава и било достатъчен признак, че ми закъснявало и такива ти ми работи - мъжки Crazy Е, не че толкова му се свиди чак за парите  Wink, ама каза, че като ми видел физиономията след поредното тестване, направо му се Sick С две думи - мъчно му било за мен Crazy и докато не ми дойдело според него си имало надежда и това си е Crazy Абе мъжки му работи Crazy #Cussing out Mr. Green

# 122
  • на пистата
fraUlica, с вагинален ултразвук може да се види дали бебето си е на мястото доста рано. Аз вчера ходи на 5 седмици и 4-5 дена и се видя плоден сак в матката. Може да се види и по-рано.
А преди 6 месеца моята извънматочна не можаха да я установят със сигурност в 7-8 седмица защото ме гледаха некадърни лекари с праисторически коремен ехограф. Ден след това на вагинален лъсна цялата история, ама малко късно.
Ама ти защо се притесняваш? Колко време ти закъснява? Нещо страно има ли че си мислиш за това? Правила ли си тест?
Не се шашкай предварително и не мисли за глупости  Hug
уфф не знам вече,боли ме ниско долу а този месец ми вървя само два дни,не е обичайно за мен.може и от възпалението на пикочния мехур да е,имах го преди месец и може да не съм се излекувала,да имате идея какво да пия вече за това възпаление,ама имайте впредвид,че може да съм  preggo

# 123
момичета кажете ми за velmar има ли бебче вече

# 124
Тя не беше ли за август?Не помня точно...защо не я потърсиш из отчетните HugА когато роди, предполагам, ще се разчуе добрата новина  bouquet
fraUlica, тест правила ли си?

# 125
  • Варна
да ви задам един въпрос,в коя седмица най-рано може да се открие извънматочната бременност и дали се вижда на ехографа.

Погледни в Проблемното, отгоре има закована тема за извънматочната, пише много по въпроса Simple Smile

# 126
  • София
Здарвейте и от мен , брей много бременилки от вчера(до сега честитих) preggo.Дано все така да върви седмичката Simple Smile.
Аз ще си чакам тая седмичка да мине и ще се надявам на другата, да не ми дойде и на две чертички. PraynigНо не смея да се надявам много no
Ползотворен и лек ден ви желая   bouquet

# 127
  • на пистата
Тя не беше ли за август?Не помня точно...защо не я потърсиш из отчетните HugА когато роди, предполагам, ще се разчуе добрата новина  bouquet
fraUlica, тест правила ли си?
тъкмо три и всички отрицателни ама аз много много не разбирам и си мисля,че с тест може да не покаже newsm78

# 128
Здравейте момичета Simple Smile Искам да ви питам следното: от този месец пия вит.Е 1т. по 200мл. до обаче имам някакви страни симптоми.От два дена имам много странен метален вкус в устата Sad,Т.беше почнала да спада а от два дни се покачва,нямам никакви симптоми за лелката а трябва утре да дойде Sad.Друг път ме болят гърдите и се чуствам дискомфортно а сега само съм отпаднала.Възможно ли е да е от витамин Е newsm78.Благодаря ви

# 129
Зайо-не е възможно да е от вит.Е това WinkОт витамини човек по-често чувства прилив на енергия, а не обратното.дано да са от друго тези ти симптоми LaughingНо сега ти гледам графиката-отбелязала си овулация на 18 ден-брой поне 12-14 дена ЛФ/лутеална фаза/ и чак тогава чакай цикъл... Hug
fraUlica, ами ако смяташ, че имаш някакво възпаление-нека лекар те погледне и каже какво да пиеш.А цикъла, освен,че ти е бил само два дена-обилен ли беше или по-оскъден?И тестовете преди да ти дойде предполагам си правила, а не сега... newsm78

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 11:40 от пенелопа

# 130
Зайче, може и да си внушаваш, а дали си бременна е рано още да се каже. успех. Laughing

# 131
Зайче, може и да си внушаваш, а дали си бременна е рано още да се каже. успех. Laughing
Честно да ти кажа въобще не си мисля,че може да съм бременна Sad,защото Т.ми е ниска36.7 а и нямам никакви симптоми за съжаление ooooh!

# 132
  • на пистата

fraUlica, ами ако смяташ, че имаш някакво възпаление-нека лекар те погледне и каже какво да пиеш.А цикъла, освен,че ти е бил само два дена-обилен ли беше или по-оскъден?И тестовете преди да ти дойде предполагам си правила, а не сега... newsm78
правих и след като ми свърши и вчера даже ,но е отрицателен.за въпалението ходих,предписаха ми хапчета,но не минава.а забравих, 2дни ми беше и то много обилен и изведнъж спря.

# 133
Ами според мен не си бременна.Ти следиш ли нещо допълнително-температура например, за ориентировка? newsm78Обилен цикъл си е цикъл, тестове отрицателни, казваш ходила си и на лекар.Обади се на този лекар и го питай, като не минава възпалението-какво да предприемеш.

# 134
Фреа, задължително трябва да отидеш на лекар! А до тогава - леглови режим и но-шпа. При бременност стратираща с такова зацапване често препоръчват леко хормонално подпомагане през първите 12 седмици /утрогестан или дуфастон/, но това трябва да прецени доктора.
Бимба, честито  bouquet
Зайо, както са ти казали металния вкус в устата не може да е от вит.Е. На мен ми е интересно ти течен ли го пиеш? /написала си 200 мл??? Shocked/

Общи условия

Активация на акаунт