Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 78

• 82 399
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Темпи, благодаря!!! Снимката, която е споделила Елчин от Волендам,
сигурно е от вчера. Днес не спря да вали. Лайкнал я е и Иво Аръков.
Волендам и в близост Маркен са места, където е много интересно.

Текат слухове, че Елчин е там с мениджъра си и Керем Бурсин за преговори относно Безжизнените 2... дали има нещо вярно, времето ще покаже.. но още вчера имаше намеци за скорошно завръщане на Елчин "на екран" с "бомбастичен" проект, така че.. защо не?!  Whistling Whistling

# 511
Цитат
Разбира се, искат да акцентират върху белега, но защо тогава не виждаме белег от раняването й, когато спаси Кузгун?

аа не е едно и също,първия изстрел беше от дървена съчма,все пак и отне само половин епизод ,има няма час,да се възстанови,няма логика да има белег от него Smile ...самоубийствената рана вече си беше достоверно огнестрелна,все пак момичето в кома е лежало месеци след това

по темата за облеклото и деколтетата последно в социалните мрежи гледах много възмутени свидетели на Йехова,наистина има много хора ,които мислят така и донякъде са прави ,факт е че например в Люлин ако се облечеш по този начин,докрая на улицата няма да стигнеш ,аз не се вглъбявам в това,хубавото е за да се гледа,а пък който не желае не гледа,толкова просто

Цитат
Не познавам юрист, който да се появи в офис с деколте до пъпа и гол гръб до ръба на панталона.
а вече ако се вглъбим във сюжета ,героинята на Дила,още в началните серии и спряха адвокатските права затова ,какво въобще има нейната бивша професия с облеклото сега

Цитат
За масовата турска публика струнните оркестри и кендото, са нещо като блондинките- винаги играят лошите роли.
ей това ми стана интересно ,вярно ли така възприемат блондинките ,турската публика Smile то като цяло има някакво такова мислене ,но поне в този филм и главната е блондинка Smile

Цитат
Адвокатът Дила не знаеше за правата на съдружник по устав, но Кузгун е в час...хубава вечер!
ако трябва отново да се вглъбя в сюжета , не знам сега може и да е от разликите с преводите,защото виждам че вие гледате с преводи от руски и тогава български,аз гледам директни преводи от турски на английски,но да си го напиша както аз го разбрах
Дила не че не знаеше устава,тя беше изненадана защото не името което прочете трябваше да фигурира като съдружник в договора,ала вече документите бяха подписани и са се усетили късно,виж за Ферман май не беше наясно със търговски кодекс май,което донякъде е фал за бизнесмен ,но когато дадоха в кадър Дила да се хваща за главата си беше чисто и просто защото тя присъстваше на първата им "лекция по право" във вилата на ферман с наказателния кодекс и Кузгун като извади книжката с търговския,разбра че го прави само и само с цел тролване Sweat Smile

това са доста дребни детайли,по ще се забавлявате ако не се напрягате за такива дреболии и аз хващам разни разминавки ,но предпочитам да се съсредоточавам върху положителното и това което ме привлича,по-лежерно е някак Wink

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 22:47 от tonivas82

# 512
Здраейте. Следя сериала с голям интерес и може би трябва да се гледа внимателно и да се четат репликите, защото иначе му се изтърва края. Първо, това че са братя не е голямата тайна. И не затади това лелята е крила толкова години. Тя си го каза и на гроба на сестра си. Проблема е, че заради любовта на Юсуф и майката на Ферман е започнала войната между фамилиите. Тая се е оженила бременна и е родила Ферман с фамилията на мъжа си. Юсуф така и не е разбрал че има син. Може би подхвърлянето на наркотиците и влизането в затвора на Юсуф е платено и поръчано от бащата на Ферман/ по- документи/. Така  съсипват живота не едно цяло семейство и на едно дете в случая Кузгун. По-късно Бехрам измъква Юсуф от затвора уж че е умрял. Тези взривяват колата и той за пред Бехрам вече умира, но се разбира, че е отвлечен завързан за крака в едно мазе. Ферман е ходил тайно при него, както и въпросната сутрин, когато убиват майка му, а може би и баща му. Лелята казва, че има тайна, която е причината поради, която не е показала писмото на Ферман и която ако Кузгун разбере, ще го убие. Според мен Ферман е обезумял след убийството на майка си и е убил Юсуф или онзи доверения му, като не е подозирал, че той е невинен и му е баща. За тази тайна говореха лелята и Ферман във фрага. Но може и нещо друго да е в смисъл Юсуф да е жив, което за мен е много малко вероятно. Кузгун накрая чете някакъв документ, може би експертизата от ехсхумацията. Ферман се радва ма това, че е накарал Кузгун да убие дядо си, мисли се за много хитър и пресмята ходовете си, но когато разбере, че е нападал и вредил на невинни хора, които са му най-близките  роднини ще разбере, че нито е умен нито е хитър.

# 513
  • Варна
Таня Hands Plus1 Hands Clap
Еха, благодаря за написаното!
Е нямам нерви да ги следя. Те всички почнаха по сериалите да плетат едни сложни мрежи, не може да хванеш нишката и като хванеш една - не знаеш къде ще излезеш. Малко ми идва нанагорно , че имам още няколко такива Stuck Out Tongue Winking Eye
Някой ден като остане време ще го изгледам наведнъж Кузгун.

# 514
  • Яко в Матрицата...
Таня, аз имам други спомени за наркотиците, Юсуф и влизането му в затвора. Юсуф и Ръфат заловиха мъж на име Шереф и хората му с пари в една печатница ... Още в първите минути на първи епизод. А на Ръфат му трябваха пари заради болестта на жена му. Ръфат чрез Дила натопи Юсуф. След смъртта на жена му са се сродили с Шериф, Шермин е сестра на Шериф. Бора беше син на Шериф, ако си спомняте. Кузгун се опита да убие Шериф, там беше и Ръфат, но не успя, а Бора го уби в болничната стая. После нали Кумру се изпотрепа да докаже, че той го е направил. Та не смятам, че това е инсценировка на Ферман. Сценаристите на турските дизита имат къса памет, всичко може да се очаква от тях Joy, ама дано този път да са по-разумни.

Голяма тайна или не, това че Кузгун и Ферман са братя, не ми е по-душа и не ми се вписва в духа на историята. Няма го онзи елемент на изненада от предишния сезон, а на мен той ми харесваше. Сега имам чувството, че гледам средностатистическо дизи...

Kuzgun 19 епизод

Ще научи ли Кузгун тайната, която крие майка му?

Меруем ще изжиеее най-големия шок в живота си от писмото, което Неше й дава. Мерием се изправя пред голяма болка, не знае какво да прави с наученото и точно в този момент Кузгун си идва вкъщи и напрежението се изостря. Кумру също е свидетел на този момент и разбира, че майка й крие голяма тайна от всички.
Кузгун, който е сърдужник на Ферман в бизнеса с градското обновяване, ще полудеее, когато научи, че някои от къщите ще бъдат дадени на търг. Кузгун отново ще се изправи лице в лице с Дила и Ферман и с претърсването на кефенето му напрежението ще се повиши. Гюнеш постепенно се сближава с Кузгун, продължава да прекава време далеч от къщи и това ще привлече вниманието на Неше и Ферман. Кузгун осъзнава, че всъщност той не познава Гюнеш и срещата им лице в лице ще изостри напрежението.

Демек - ще изгорим от напрежение този път JoyJoyJoyJoy Може ли в три изречения да пишат едно и също Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

За компенсация - най-готината снимка от новата серия Joy

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 15:07 от Reni - BG

# 515
Здраейте. Следя сериала с голям интерес и може би трябва да се гледа внимателно и да се четат репликите, защото иначе му се изтърва края. Първо, това че са братя не е голямата тайна. И не затади това лелята е крила толкова години. Тя си го каза и на гроба на сестра си. Проблема е, че заради любовта на Юсуф и майката на Ферман е започнала войната между фамилиите. Тая се е оженила бременна и е родила Ферман с фамилията на мъжа си. Юсуф така и не е разбрал че има син. Може би подхвърлянето на наркотиците и влизането в затвора на Юсуф е платено и поръчано от бащата на Ферман/ по- документи/. Така  съсипват живота не едно цяло семейство и на едно дете в случая Кузгун. По-късно Бехрам измъква Юсуф от затвора уж че е умрял. Тези взривяват колата и той за пред Бехрам вече умира, но се разбира, че е отвлечен завързан за крака в едно мазе. Ферман е ходил тайно при него, както и въпросната сутрин, когато убиват майка му, а може би и баща му. Лелята казва, че има тайна, която е причината поради, която не е показала писмото на Ферман и която ако Кузгун разбере, ще го убие. Според мен Ферман е обезумял след убийството на майка си и е убил Юсуф или онзи доверения му, като не е подозирал, че той е невинен и му е баща. За тази тайна говореха лелята и Ферман във фрага. Но може и нещо друго да е в смисъл Юсуф да е жив, което за мен е много малко вероятно. Кузгун накрая чете някакъв документ, може би експертизата от ехсхумацията. Ферман се радва ма това, че е накарал Кузгун да убие дядо си, мисли се за много хитър и пресмята ходовете си, но когато разбере, че е нападал и вредил на невинни хора, които са му най-близките  роднини ще разбере, че нито е умен нито е хитър.

Здравейте!
Таня, радвам се на поста ти. Много си права, че трябва да се четат репликите, иначе отиваме в негативното.
Подхвърлянето на наркотиците бе направено индиректно от Бехрам, от другия му съдружник .Синът  Юсуф им бе осуетил тъмна сделка.Според мен за да го откаже от полицейското му поприще Бехрам позволи Юсуф да бъде  поставен в такова положение, за да му даде урок и да го откъсне от задълженията му на полицай.Бехрам сам каза на сина си в затвора, че войната между тях двамата е спечелил той Бехрам. Бехрам искаше да го направи свой наследник на бизнеса, както после се опита да "опитоми"  Кузгун за тези си цели. Поне това дадоха в първи сезон.
Ако пък това е била една заблуда, то тогава мислите ми отиват в посока висше полицейско влияние от страна на родата на Ферман. Установи се, че Ферман има доста връзки в тези среди, които не са от вчера.
Възможно е цялата игра с Бехрам да е била под егидата на това полицейско величие, защото онзи помощник на
тогавашната адвокатка Дила, наречен Селчук, се установи, че е двоен агент - и полицай като човек на Кудрет и
същевременно много доверен човек в полицията на Ферман, или е само едно и то полицейско. Видя се, че Ферман има голямо влияние и в затвора.  И ако той  Ферман, като тинейджър е убил Юсуф, то тогава всички около него пазят тази тайна и работят за нейното заличаване по всички параграфи.  Най-естественото е да бъдат унищожени наследниците на убития, за да няма ровене и търсене на истината от тяхна страна.

Ени, благодаря ти за поста от вчера. Прочетох все едно своите мисли. Благодаря и за упътването от Уикипедия за бойното изкуство"Кендо".Нищо не съм знаела за него и ми стана интересно за разбера.
В предходен пост, когато писах, че не съм наясно защо дават този, според мен тогава, дуел, съм си отговорила и предположила много правилно, че го дават в серията точно преди някое пъклено действие на Ферман.
Тоест той винаги се "съветва" с тази игра какъв ще е изходът от предстоящото му начинание.
Сега ми се проясни и ми стана много интересно. А Дива от стоп кадрите беше уловила този момент от встъпителните кадри за сериала, на двамата бойци и един гарван  до тях, над тях, но някак обърнат с гръб към тях.
Много символика са вкарали в този сериал и това изключително ми харесва.

ПП Докато съм писала и редактирала виждам, че Рени е постнала озета. Същевременно много точно ни е припомнила какво точно се случи с похвърлените наркотици на Юсуф.
Благодаря Рени! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 15:23 от Dimana-nova1

# 516
  • София
Малко снимки от 19 еп.☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

# 517
# 518
wavey wavey wavey
Рени мерси за превода bouquet bouquet
Силве мерси за снимките bouquet
Ето го  2 фрагман на 19 епизод.

https://youtu.be/BJfPm24o_zI

Ферман май нещо почва да губи концентрацията ,да иде да потренира малко кендо ,че да се контролира по адекватно  smile3534
Вай а Гюнешка как цуна Кузгун и той горкия на кое да се кокори повече на нейната смелост или на това че Дила ги видя  newsm78
Нови снимки .

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 21:28 от Eny87

# 519
  • София
wavey wavey wavey
Рени мерси за превода bouquet bouquet
Силве мерси за снимките bouquet
Ето го  2 фрагман на 19 епизод.

https://youtu.be/BJfPm24o_zI

Ферман май нещо почва да губи концентрацията ,да иде да потренира малко кендо ,че да се контролира по адекватно  smile3534
Вай а Гюнешка как цуна Кузгун и той горкия на кое да се кокори повече на нейната смелост или на това че Дила ги видя  newsm78
Нови снимки .

Да идва сряда вече Simple Smile
Някой знае ли къде снимат?В четвъртък заминавам за Истанбул за няколко дни,ако го намеря да го крада. Какво е това Simple Smile Simple Smile Simple Smile объркват момчето.Горката Дила само това й липсваше.
Аз гледам 1 сезон многоооо внимателно за да съм в час с коментарите. Simple Smile
Ени ,той горкия май коя не го е хванала в тоя сериал тя не го е нацелувала хахахаха.Имаше една мома в 1 епизод и тя намаза. Simple Smile

# 520
Силве така си е  Joy Joy Joy Joy JoyДила още в 1 серия му се беше метнала ,та тя и затова оная незнайната мома намаза ,че Кузгун си беше поизгубил самоконтрола та отиде при нея да си го възвърне  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaСега пък  Гюнеш ,че и как му вика ,че трябвало нещо да му признае и той нали в главата му е само Дила и хич не се  е усетил как пърха с мигли около него и вика какво ,а  тя вместо да се обяснява го целуна  smile3511
За снимките аз не знам в кой район снимат .

https://youtu.be/U848JgMFCGg

# 521
# 522

Синааааааан, благодаря!  Flowers Hibiscus Flowers Bouquet

Става много напечено. Ха, сега да видим дали Кузгун дали няма да използва Гюнеш, както използваше всички за делата си през първи сезон, а ако реши може и да се ожени за Гюнеш, за да врезе в къщата на Ферман.
Нали му каза, че ще му влезе и във фирмата, и в дома му. Не се знае какво ще измисли Кузгун. Чакам с нетърпение
решенията му и сряда, разбира се.

# 523
Синан мерси за превода !
Тоя па Ферман си мисли ,че благодарение на него Дила се е спасила от смъртта .Е верно ,че той се погрижи за нея ама тя ако си нямаше късмет щеше да си умре и да не забравяме ,че все пак лекари я лекуваха ,не е останала само на молитвите и надеждите за изцеление на Ферман.

# 524
Синан мерси за превода !
Тоя па Ферман си мисли ,че благодарение на него Дила се е спасила от смъртта .Е верно ,че той се погрижи за нея ама тя ако си нямаше късмет щеше да си умре и да не забравяме ,че все пак лекари я лекуваха ,не е останала само на молитвите и надеждите за изцеление на Ферман.

Ферман я спаси и от убийците на Бехрам, но ако Кузгун не бе арестуван от Селчук, под давление на Ферман, Кузгун щеше да си я спаси.

Общи условия

Активация на акаунт