Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 78

• 82 391
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Добър вечер,почти нощ!:smiles:

Ето го  2 фрагман на 19 епизод.

тези туркини опасни,ей тъй от куртоазия и за разнообразие просто ,да вземат един път да питат,целува ли му се на човека,не му ли се целува Smile ,все пред свършен факт,ако се върнем на първи епизод на дила придърпването беше сравнително деликатно,ама тази червенокосата като прахосмукачка 1200 вата го засмука,това е насилие,не знам защо не се разглежда като реален проблем, личното пространство къде отиде,като си мъж пък на всяка ли трябва да позволяваш безнаказано да ти го нарушава Fearful

Става много напечено. Ха, сега да видим дали Кузгун дали няма да използва Гюнеш, както използваше всички за делата си през първи сезон, а ако реши може и да се ожени за Гюнеш, за да врезе в къщата на Ферман.
Нали му каза, че ще му влезе и във фирмата, и в дома му. Не се знае какво ще измисли Кузгун. Чакам с нетърпение
решенията му и сряда, разбира се.
същия сценарий и на мен ми се въртеше в главата,с две сватби и готово едно голямо сплотено семейство,кой на кого братовчед,кой на кого брат,а като започнат и да си изневеряват съвсем отиде Laughing дано не се окажем прави,че ще бъде гротеско Sweat Smile ако наистина ще има не повече от 8 епизода,има шанс да заобиколят тоя сюжет,ако им позволят да снимат  още,като нищо и до там да стигнат:smiles:

# 526
Тони Joy Joy Joy JoyКузгун да вземе да се оплаче на тия от движението "Me too",това си е чист сексуален тормоз  hahaha hahaha hahahaС Дила не беше зле ама тая Гюнеш наистина го натисна яко  smile3511
Дими за брак с Гюнеш ох ами не знам  newsm78Не ми се иска Кузгун да прибягва към такива похвати,дано сценаристите не забият на там.Като че ли до сега не се е възползвал така  ,но знае ли човек newsm78

# 527
Тони, прав си за целувката и прахосмукачката.Смея се на глас, защото се сетих за "онеправданите" мъже с налетяли ги жени. Значи една Жени Суши може да заведе дело срещу Кубрат Пулев за онази също като прахосмукачка целувка, а пък нито един мъж не е завел дело. Значи няма защо да се питат мъжете желаят ли целувката  от напориста жена или не, иначе ще заведат дело, ама надали, защото им харесва. Joy Joy  Joy

# 528
Тони, прав си за целувката и прахосмукачката.Смея се на глас, защото се сетих за "онеправданите" мъже с налетяли ги жени. Значи една Жени Суши може да заведе дело срещу Кубрат Пулев за онази също като прахосмукачка целувка, а пък нито един мъж не е завел дело. Значи няма защо да се питат мъжете желаят ли целувката  от напориста жена или не, иначе ще заведат дело, ама надали, защото им харесва. Joy Joy  Joy

този случай беше най-големия абсурд ,
Скрит текст:
онази пищната азиятка отърка скутовете на цялата компания на кубрат,после върви ,оплаквай са и на арменския поп:smiles:
тук сега ако примерно покажат как мъж удря жена ,сем веднага ще се самосезира,ако обаче жена удари мъж,сем спи,нищо че можеда е боляло,ако е имало пръстени Smile същото и с целувките,е няма равноправие,цял живот страдаме,не е живот това

сега специално по филма,кузгун не стига че го насилиха да се целува,ми го и видяха ще трябва да тича и дасе обяснява и пред бившата си жена,където пък  и сгодена за трети... и него на маймуна го направиха

# 529
Боже, само аз ли намирам целия сериал за абсолютна траги- комедия  Thinking Недомислени сцени, нелогични действия, слаба игра на доста от актьорите... За самия сюжет и "великите" интриги да не говорим... Първия сезон беше слаб, ама за мен този е още по- зле... сякаш не е минала година, а просто сме преминали в някаква паралелна вселена, където всички са още по- неумни от досега...

Темпи  Hug  newsm10 smile3521

ПП: Гюнеш и Кумру сестри да бяха, нямаха толкова да си приличат... по- дразнещи образи от техните няма....

А, има, има. Обаче  smile3505

# 530
  • София
Добро утро!!!!Аз си възразявам 😁 😁 😁 😁.Това си е чист сексуален тормоз.😆
Тази мома познавате ли я?

Гюнеш

# 531
  • Пловдив
Добро утро!
Синан, благодаря!
Интересно ми е кога и как Кузгун ще отсвири Гюнеш. Нали го показват много влюбен и в някаква степен еволюира от отмъщението към борба за справедлива кауза/имам предвид, че се бори за доброто на квартала и децата/,  ще излезе, че е обикновен, стреснат от напориста мацка човек и отиде по дяволите теорията за нарушеното лично пространство на използвания мъж/Тони, смях се с глас, благодаря ти/! Не ми се вярва да се стигне до момент, в който той да се пропука по отношение на любовта си към Дила, дори за да "влезе" в семейството на Ферман, все пак супер героите са честни, благородни и отдадени, нали така? Но за Дила сцената с целувката беше като ритник в корема. Надявам се, че ще се освести и ще стане готината оправна мацка от първия сезон, крайно време е. Иска ми се, но често не познавам....

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 08:27 от k.vasileva04

# 532
Здравейте!

Василева, и на мен ми се иска Дила да стане същата от първи сезон, дори и повече.
Но ще видим Ферман как ще изпълни заканата си, че никога няма да я даде.
Голяма битка ще бъде. Дано Дила успее да направи нещо в посока Кузгун, защото считам, че той е правилният избор. Душата му, колкото и да е потъпквана, унижавана, отритвана и прочее, той е запазил в себе си чистотата на
добронамерения закрилник  и човек.

А ето и превода на 18 серия на български.
https://cloud.mail.ru/public/3yqs/K5GjkcjAM

Приятно гледане!

# 533
  • Пловдив
Дими,  дано Кузгун да използва Гюнеш само за да накара Дила да ревнува. Нали през миналия сезон казваше, че не обича леснодостъпните, Гюнеш това не го знае!:smirk:

# 534
Здравейте. Изгледах епизода и с бг субитри и няма изненади. Бг превода е като руския превод.И да отговоря на всички, които са ми отговорили на първия ми коментар. Та мое предположение е, че са подхвърлени наркотиците по заповед на бащата на Ферман/ по документи/ защото в тайното писмо се казва, че войната е заради майката на Ферман. Тази жена се страхува, че може да умре и затова пише писмото. Преди тя да умре Юсуф е отвлечен и завързан за крака в едно мазе, където тайно ходи Ферман. Мисля си, че бащата на Ферман е започнал войната, когато е разбрал истината за жена си и Юсуф. Всичко останало - акции,наркотици, печатници, пари са част от придружаващите ги събития. Като разберем какво има в този гроб, който пак Ферман го показа на Кузгун ще знаем в каква посока ни водят сценаристите. Важно е какво е станало с Юсуф след убийството на майката на Ферман.

# 535
  • София
Много се нараниха в 1 сезон всеки прие болката по свой начин.В едни моменти се ядосвах на Кузгун в други на Дила.Истната е,че тя пострада много не й стигаше вината, която я е тровила 20 год.семейството й се отказа от нея заради Кузгун,баща й умря и т.н да не изброявам.За болката на Кузгун даже няма да говоря.Той от своя страна винаги е бил плътно зад нея. Когато баща й умря той прекара цялата нощ под прозореца зазедно с нея.Обаче не искаше да си признае,че я обича.Нейната откровеност спрямо чувствата й към него го объркаха съвсем.Този сезон се надявам да си простят взаимно.Даа погледаме малко семейна идилия Simple Smile,че те тъкмо се съберат и се скарат.

Има една реплика,която Кузгун употребява и ми е любима : Bırak Allah aşkına Simple Smile

[

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 16:35 от FBID1293626273982734

# 536
Добър вечер!:relaxed:
Дими,  дано Кузгун да използва Гюнеш само за да накара Дила да ревнува. Нали през миналия сезон казваше, че не обича леснодостъпните, Гюнеш това не го знае!:smirk:
Тази простотия втори път няма да смее да я каже,след като знае какъв болезнен завършек може да има,да не говорим,че е абсолютна лъжа, няма такъв, за който да е вярно и кузгун го показаха,първи епизод как посещаваше приятелки в Кападокия,всеки като е млад,неангажиран и без много акъл яде от готовата  баница,че по-лесно. Smile
Целувката от Дила, беше му въздействалала ,усети че изпуска козите и че плана му отива на ...м...на тъмно място Smile още първата вечер и първата по-сериозна обида ,която му дойде на акъла я каза,че да охлади положението,според мен.Тук сега се опули като Мунчо,целувачния ефект си личи,че е бил под нулата по целзий,в такива случаи,няма обиди, следва деликатното  ти си страхотен човек ,проблемът не е в теб ,а в мен,заслужаваш много по-добър ,желая ти от все сърце много мир,щастие любов …нали дежурното,знаете си...и по нататък проблема изчезва,ма турски сериал ,няма да е така 100%

отблъскването ще е първоначалната реакция,след това много зависи бившата му уж изгора как ще реагира,ако продължи с беразличието  и  му каже прави каквото искаш,което значи по никакъв повод никога не прави каквото искаш,а той не открие скрития смисъл Rolling Eyes ...замина влакът Sweat Smile

така като ви чета,много сте сигурни,във верността на Кузгун,обстоятелства всякакви ,те не са нормална двойка с Дила,мюсюлманин,не значи светец,подгответе се,след серия две да не стане така,че да поведете някое феминистко движение по този повод Satisfied Smile мислете логично човека една година само си е търсил жената,нищо друго не е правил Smile то пък и като  я  намери ,lвсе едно много му се усмихна съдбата Smile ...тя не иска на снимка да го гледа,камо ли други неща и в същия момент се появява една прилична що годе женица,където му е готова, откъдето да я погледнеш,дефиниция за по-готова от това, което се видя на трейлъра няма
има една много хубава приказка,един мъж винаги трябва да се нахрани,ако не го пуснеш в изискания ресторант,той може и в някоя сгодна кръчмичка,но гладен няма да остане Smile

сещам се и за друг вариант,но той е малко латино,върхът на плокия сценарий,въпросната гюнеш да го дрогира или напие,да го излъже че са се "забавлявали" предната вечер ,така да го кажа Laughing ,не знам какво са намислили сценаристите ,ако искат рейтинга им да падне под нулата,може да пробват и така Smile

Тази мома познавате ли я?

Гюнеш
тази актриса май е доста откачена в реала Smile ,има и  чувство за хумор Laughing без значение дали ми харесва или не,уважавам жени ,които не се притесняват да се показват без грим:smile:всичко стана толкова изкуствено особено у нас,то са тонове фон дьо тен,изкуствени мигли,рисувани вежди,фотошоп до неузнаваемост....мани...започваш да цениш дори само нормалното eстественото

и нещо което международните фенове се опитват да подскажат деликатно или не толкова деликатно на сценаристите ,какво е най-гледано и  рейтингово от кузгунския канал на ютюб и какво искат хората
топ 15 ,Дами Laughing
да речем ,че е обяснимо първите четири серии също да са сред най-гледаните,нормално като за начало,но всичко останало..нали Smile

най ми е жал за модератора на страницата за кузгун в туитър ,побъркват го ,върху него се излива гнева на феновете от многото сцени с гюнеш,пък той клетия човечец само трейлърите и новите снимки си качва Smile нищо не зависи от него
това е добро Smiley
https://twitter.com/anotthergiirl/status/1179008029880176642
не разбирам какво казва,само субтитрите,но мислех си, какъв цветущ език,много внушително ми се струва като ти се зверят на турски Laughing

# 537
  • Пловдив
Тони, сега направи отвратителния ми работен ден усмихнат. Най ми хареса за феминисткото движение и сгодните кръчми. Имах предвид, че според мен Кузгун го представят като отмъстител, но в същото време отдаден на една жена. Затова не ми се вярва да поддаде на Гюнеш, но в житейски план си прав, лошо й се пише на сърдитата му недоволна бивша. Пъргавелка се оказа братовчедката. На мен тази провокация към Дила ми импонира много, независимо, че той не го беше планирал. Сега да я видим в каква посока ще поеме Русокоска.
Мен пък ме израдва как Ферманчик започва да губи елитарния си блясък и полека-лека започва да се държи като нормален мафиоз, ако правилно съм си изтълкувала фрага.

# 538

Онур Сайлак за октомврийския брой на сп. HELLO

" Аз обичам пресонажи с широк размах на мисълта и вътрешни противоречия"- превода е от руски

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 19:34 от Slawena

# 539
На мен тази провокация към Дила ми импонира много, независимо, че той не го беше планирал. Сега да я видим в каква посока ще поеме Русокоска.
аз съм склонен да вярвам,че видяното ще и подейства като катализатор да излезе от тази си черупка и да се върне към старото си Аз, иначе ни чака мъкааа мъкааа и мнооого #Кузнеш както са кръстили двойката Smiley

на Ферман тепърва му предстои до покаже маняка в себе си,а защо не и психопата в себе си,завидното му спокойствие бе камуфлаж само за първите епизоди ,много харесвам такива образи и смятам,че дори в монолог ще е интересен,с него донякъде опростих на сценаристите,че махнаха Бора,той ми беше другия любимец

Общи условия

Активация на акаунт