Ето го 2 фрагман на 19 епизод.
,все пред свършен факт,ако се върнем на първи епизод на дила придърпването беше сравнително деликатно,ама тази червенокосата като прахосмукачка 1200 вата го засмука,това е насилие,не знам защо не се разглежда като реален проблем, личното пространство къде отиде,като си мъж пък на всяка ли трябва да позволяваш безнаказано да ти го нарушава
Става много напечено. Ха, сега да видим дали Кузгун дали няма да използва Гюнеш, както използваше всички за делата си през първи сезон, а ако реши може и да се ожени за Гюнеш, за да врезе в къщата на Ферман.
Нали му каза, че ще му влезе и във фирмата, и в дома му. Не се знае какво ще измисли Кузгун. Чакам с нетърпение
решенията му и сряда, разбира се.
дано не се окажем прави,че ще бъде гротеско
ако наистина ще има не повече от 8 епизода,има шанс да заобиколят тоя сюжет,ако им позволят да снимат още,като нищо и до там да стигнат:smiles:

Не ми се иска Кузгун да прибягва към такива похвати,дано сценаристите не забият на там.Като че ли до сега не се е възползвал така ,но знае ли човек
Недомислени сцени, нелогични действия, слаба игра на доста от актьорите... За самия сюжет и "великите" интриги да не говорим... Първия сезон беше слаб, ама за мен този е още по- зле... сякаш не е минала година, а просто сме преминали в някаква паралелна вселена, където всички са още по- неумни от досега...

,че те тъкмо се съберат и се скарат.

...замина влакът