Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 78

• 82 272
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Тони, Ени,улавям се, че и аз си мисля с надежда за онзи микрон възможност да продължат сериала.
Надали, но все пак.
Не знам какво е виновна телевизията, не разбирам от тези техни договорни отношения и цифри на рейтинга, но съм недоволна най-вече на продуцента. Историята е добра, добър кастинг, добри сценаристи ивсичко добро , но нещо не достигна до турската публика. На публиката, извън пределите на съседите явно се хареса. Не знам как ги правят проучванията за гледаемост, но наистина биха могли да се "посъветват" и да прочетат фенските писаници, от които има много стойностни  предложения и за сценария и за продължаването. В краен случай е важна зрителската аудитория и тя е най-добрият лакмус за проблеми и решения.
Нещо става в последно време с тези дизита, които падат. Дали съседската публика има други разбирания или продуцентите отидоха твърде далеч от техните разбирания. Има някакво разминаване може би между прекалено интелигентния замисъл и изпълнение и възприятията на масовия зрител. Пък и тези разтегляния на два часа и нещо серия, което си е цял игрален филм, може би вече е станало досадно. На актьорите е ясно, че им е досадно такова снимане, а сигурно и на публиката също и с рекламите отиде 4 часа време вечер. Кое семейство ще отдели толкова време, че да го гледа там някой си сериал? И кой в домашни условия на гледане/като знаем какви са протяжни турските семейни вечери/ ще погледне и ще разбере логическата последователност на действието?
Сложният замисъл на сериал не е удачен за тази публика, в това време на излъчване и толкова дълго. Нека не ви се струва, че засягам публиката. Просто искам да си обясня защо рейтингите на по-сериозни дизита падат и се финализират сериали. Беше ми мъчно за финализирането на "Соколовият хълм" и сега ми е мъчно за финализирането на "Кузгун". Какво да се прави, нямаме продуцентска къща, че да го продължим. Smile

Ени
, имаш нов аватар, честито!
Силве, хубави снимки на много млад Баръш, не ги бях виждала.

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 16:58 от Dimana-nova1

# 676
не знам какво е било спирано досега,но ми е странно толкова коментиран филм да го спрат с всичко лошо и хубаво,едни коментират заради баръш,други заради бурджу,трети заради двойката,четвърти пък щот искали да гледат него там с друга няква,шести коментират сюжета,седми плюят по сценаристите,но за каквото и да е ,все са в тренда Smile а и лоша реклама няма,никой не им е казал да продължават филма до 60-ти епизод,но поне 8 епизода си трябваха,сега ще стане страшна кръпка,нищо не може да ме убеди,че така както развиха филма за две серии могат да го финализират реалистично...и на продажбите им ще плюят така,кой ще купува филм със скалъпен финал на две на три...

нова снимка от сета,ако не успеят да изненадат,това тука сигурно ще е класическия похват за бърз завършек с отвличане Laughing

# 677
Дими мерси  Hugи за останалото мисля като теб  newsm10
Тони те съседите правят така ,хич не го мислят.Като падне рейтинга на някой сериал си го спират без много разсъждения и без да ги интересува ,че бил  обсъждан в интернет или ,че нямало достатъчно време да се направи що годе нормален финал.Много сериали ей така си ги спират на трети или четвърти епизод без абсолютно никакъв финал.На "Кузгун" силно се надавам ,че за два епизода ще успеят да разкажат историята в съкратен вариантОще една изостанала снимка.

# 678
не знам колко са нови,но от последните дни трябва да са

ох тя е толкова хубава,че като видях един грозен черен до нея,сложих една емотиконка,за естетика просто:smiles:

# 679
Тони те съседите правят така ,хич не го мислят.Като падне рейтинга на някой сериал си го спират без много разсъждения и без да ги интересува ,че бил  обсъждан в интернет или ,че нямало достатъчно време да се направи що годе нормален финал.Много сериали ей така си ги спират на трети или четвърти епизод без абсолютно никакъв финал.На "Кузгун" силно се надавам ,че за два епизода ще успеят да разкажат историята в съкратен вариантОще една изостанала снимка.

Ени, а представяш ли си да решат да направят игрален филм с този сюжет при такъв фенски интерес и натиск? Какво можах да измисля, освен това.Joy Joy Joy

# 680
Скрит текст:

... да направят игрален филм с този сюжет при такъв фенски интерес и натиск? Какво можах да измисля, освен това.Joy Joy Joy

След ЛН и огромния фенски интерес направиха и Време за щастие / лек и ненатоварващ, без драми и сополи/ с Елка и Боре, но уви, феновете ги предадоха меко казано, така че всичко е относително, а и филм с Бурджу у Баръш едва ли.. .

# 681
  • AMS

Привет, привет!!!
Първо да уточня, че споделих поста на Таня,
за да се види в цялост, това, което искаше да каже.
Иначе не съм 100% убедена, че има договорка между Ферман и Дила.
Има обещание от негова страна, че няма да допусне да бъде убит Кузгун.
Обещанието е пред него самия и си е чиста манипулация на Дила.
На съответния етап не му влиза в плана убийството на Кузгун.
Дила не е принудена в това отношение да търси договорка с Ферман.
Тя наистина се чувства защитена при него.
Едва сега започва да загрява, че Ферман има и други намерения.
Може да ми се надсмеете, но пак влязох в руския превод
да видя уж само нещо и като се отплеснах та цялата серия изгледах.
Не, не може този сериал да се гледа с мишката, или само отделни сцени.
Забелязахте ли, че Кузгун разбра и загря коя е Гюнеш, преди тя му признае.
А от разговорите между Неше и Мерием, ми светна и защо Мерием
не знаеше кой е свекър ѝ Берхам Адавар, както и миналото на Юсуф Джебеджи.
Има и други сцени и реплики, които непрекъснато ме връщат към първи сезон,
където за мен много неща не бяха съвсем ясни.
Ето сега обяснението на Дила за ролята на Кудрет и смъртта ѝ.
Да, сериалът се оказа труден за гледане от широката аудитория.
В нета може да се гледа по два-три пъти серията,
а на телевизора в къщи в определеното време не става.
По-добре от началото да беше на интеренет платформа.
А призивите от феновете за продължаването по Нетфликс са си напразни.
Това  е въпрос на бизнес и в момента смятам, че няма как да стане.
В най-добрия случай, след финала, може да се качи на платформата,
тъй като има интерес в нета към проекта.
Колкото до обявяването на финала, не е толкова просто.
Зависи и от новите сериали, дали са готови.
Star tv ще си напасне програмата с нов сериал.
АY са тези, които трябва да обявят финала.
Смятам, че още два епизода остават, но и за един и за три ще се справят.
Жалкото е само, че какъвто и да е и когато и да е  финала,
вниманието на публиката вече е отклонено от съдържанието.
Предварително, без да е видян последния надпис, е сложен етикета.
Ето и тук вече е по-интересно да се обсъжда всичко друго.
Сигурно смешни ще ви се сторят въпросите ми по съдържанието,
та спирам. Извинете!!!

# 682
Скрит текст:

... да направят игрален филм с този сюжет при такъв фенски интерес и натиск? Какво можах да измисля, освен това.Joy Joy Joy

След ЛН и огромния фенски интерес направиха и Време за щастие / лек и ненатоварващ, без драми и сополи/ с Елка и Боре, но уви, феновете ги предадоха меко казано, така че всичко е относително, а и филм с Бурджу у Баръш едва ли.. .

Абсолютно си права Hands V Това беше шега от моя страна, имайки предвид  точно филма "Време за щастие".

# 683
  • Пловдив
Дива, въобще не са смешни разсъжденията ти според мен. Аз чак днес успях да изгледам цялата серия и то два пъти, втория път малко набързо. Защото първия път много ми хареса и се зачудих какво пък толкова не съм в тренда. Не биваше въобще да си правя изводи от онлайна, така или иначе не разбирам турски. В серията има много диалози, без които всъщност се гледат картинки и не се разбира същността. Наистина всичко е навързано и ако не си гледал внимателно първия сезон, някои неща остават необосновани и излишни. Според мен единственият проблем е в това, че направиха първите две серии толкова разтегнати, ако бяха сгъстили действията и от 1-ви и 2-ри епизод бяха направили един, щяха да запазят зрителския интерес. Явно на драгия зрител в Турция му е дошло твърде обяснително.

# 684
Съобщение от Елчин в туитър:Няма нищо вярно в обявените за нея от медиите проекти!  Нито един проект не е раеален за който казват медиите в Турция. Само от нея или от агенцията да слушаме за предстоящите и проекти! 😀😉

# 685
Дива никак не са ти смешни въпросите даже,аз не взимам отношение по серията защото още не съм я гледала с превод.Чакам си бг превода ,за да мога с кеф да я изгледам и да разбера всичко както трябва.Но си права ,че този сериал не е да го изгледаш един път и то да го гледаш докато вечеряш или правиш нещо друго.Така само можеш да видиш нещата на повърхността и да ахнеш и охнеш колко добре изглеждат Баръш и Бурджу поотделно  и заедно.Още от 1 епизод на новия сезон започнаха да ни разказват какво се случило в миналото и как се е достигнало до днешния момент.
Василева съгласна съм с теб ,че трябваше малко по-сбито да се разкаже историята и да не я разтеглят толкова много и това направи действието леко мудно и на повечето зрители явно им е омръзнало и са превключили на нещо друго.
Например на мен в 1 сезон ми беше най-мудна 1 серия когато се разказа какво се е случило в миналото.Сега стана още по-мудно защото едно се разказва какво се е случило преди една година и второ се разказва какво се е случило и преди 20 години.Просто стана объркано ,а на повечето хора не им се занимава с объркани работи,ще им се нещо лесно смилаемо което да мине и замине .
Albena Goranova 606011 мерси за инфото.Ма тия техните жълти медии хич срам нямат  smile3511Аз вече взех да се чудя кога ще излезе поне дуетната песен ,че мюзикъла така или иначе ние които сме в чужбина не можем да го видим ,а то нищо вярно нямало  smile3511

Фрагмана на 21 епизод

https://youtu.be/hocTRkO6kLc

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 20:12 от Eny87

# 686
Здравейте,

.....не искам да коментирам втори сезон,защото мнението ми се различава от повечето на вас гледащите. Нилпери е страхотна артистка, както и останалите от новото попълнение.

Ели, напълно съгласна  Peace

Съобщение от Елчин в туитър:Няма нищо вярно в обявените за нея от медиите проекти!  Нито един проект не е раеален за който казват медиите в Турция. Само от нея или от агенцията да слушаме за предстоящите и проекти! 😀😉

Ами тя доста отдавна беше писала да не вярваме на медийни публикации за проектите и, освен ако източника не е агенцията или тя самата, ама ние......Макар че нямам спомен да е съобщила за участието си в "Сблъсък".
На мен щеше да ми е интересно да я видя в мюзикъл  Wink

# 687
Дива, недей да спираш, а напротив, задавай и отговаряй, както си разбрала, на  въпроси по съдържанието.
Детайлите в основните линии са много важни, но се забравят, защото бяха оставени неизяснени в първи сезон и сега те излизат  наяве, за да отговорят на зададените въпроси. Затова смятам, че има логика и последователност в разказа . Кой от творческия екип е очаквал, че няма да може да се доразвие сюжетната линия, а трябва да се скъсява, заради цар"рейтинг".
И аз като Ени ще си изчакам превода на БГ, за да съм напълно наясно с действието. Ама може и да го почна на руски, зависи от времето за домакинската работа.

# 688
# 689

Общи условия

Активация на акаунт