Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 78

• 82 303
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря, дами  bouquet

# 661
  • AMS

Споделям мнението >>>

Скрит текст:

Договорката между Дила и Ферман е ясна.
Ясно е, че той като момче е убил Юсуф без да знае, че убива баща си.
Дила още не знае какъв психар е, но скоро и това ще разбере.

# 662

Споделям мнението >>>

Скрит текст:

Договорката между Дила и Ферман е ясна.
Ясно е, че той като момче е убил Юсуф без да знае, че убива баща си.
Дила още не знае какъв психар е, но скоро и това ще разбере.

Дива, добре е, че си съхранила тези снимки , постнати от  Таня за договорката между Дила и Ферман. Flowers Hibiscus
Споделяше се това мнение, че има уговорка. Ето я, че излезе. Сигурно ще има още връщане към тези периоди от живота на Дила като например раздвижването и рехабилитацията й.

# 663
  • София
Здравейте от Истанбул!!!!😊
Надявам се да не спрат сериала скоро.
Според мен могат да го развият има какво да се покаже.
Естествено ще ми е мъчно за Баръш.Ще изчезне до следващия проект.☺️

# 664

Силве, добре си пристигнала в Истанбул! Пожелавам ти хубаво време и приятни емоции!
Градът е прекрасен, наслаждавай се на видяното и изживяното!
Ще чакам разказ.

# 665
  • София

Силве, добре си пристигнала в Истанбул! Пожелавам ти хубаво време и приятни емоции!
Градът е прекрасен, наслаждавай се на видяното и изживяното!
Ще чакам разказ.

Направо се омагьосах тук.Невероятно място.🥰🥰
 Яд ме е,че не знам къде снимат.
Просто прекрасен Баръш.🥰🥰🥰🥰🥰

# 666
Здравейте,  Hug

Дива, много стилни гифчета Peace Peace

Окончателно ,, Кузгун,, все пак приключва.... скоро. newsm78 ...Чакат стартирането си нови сериали Laughing Grinning
 Харесвам Бурджу като актриса. Баръш обичам да гледам и слушам гласа му,но по добре да си бяха направили финала с първи сезон. Хубав тандем са заедно, но толкова.....не искам да коментирам втори сезон,защото мнението ми се различава от повечето на вас гледащите. Нилпери е страхотна артистка, както и останалите от новото попълнение.

Певецът Ильяс Ялчинташ вчера е имал среща с фенове и е признал,че много харесва Елчин като жена и много иска да застане пред камера с нея. Спомням си, че по времето на излъчване на КА също се беше изказал ласкаво за Елчин.

Харесвам тази негова песен, Гугъл ми я превежда ,,Ела в небето,, / знаещите езика ще ме поправят вероятно Peace/но по ми допада ,, Да полетим,,  Laughing

Поздрави на Истанбул, впечатленията от мегаполиса са невероятно красиви, незабравими.

Гупа и книга ли е прописала, newsm78 newsm78 какъв талант Mr. Green
Баръш е ударил джакпота с половинката си Mr. Green а аз го мисля какво ще прави,след като спре снимките. Току виж кака му го е ангажирала с представянето на книгата си, ще има повече успех сред дечицата от писателката Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 12:12 от eliNIM

# 667
Здравейте  wavey wavey wavey
Ели мерси за инфото  HugА Гупи май не една ами поредица от книжки е издала даже  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaНаскоро ми се мерна някакво клипче в ю тюб от тия клюкарските предавания ,та там бяха хванали Гупсе и брат и и я разпитваха за кариерата и ,за филмите ,за детските книжки , за свалените килограми иииии естествено за пръстена който тя носи  от известно време.Питаха дали се били оженили с Баръш ,тя отрече просто пръстена и харесвал затова го носела и след това в студиото подхванаха Баръш що така не и бил предложил още брак ,от толкова време били заедно ,защо все още не я бил взел тая сгодна женица . newsm78 newsm78 newsm78Понякога безкрайно много ме учудват тия турските папараци как от няколко секунди репортаж могат да запълнят  после поне половин час време в предаването в безсмислени приказки за неща които изобщо не ги касаят и нямат право да се бъркат  newsm78 newsm78
Силве супер да си изкараш в Истанбул. smile3521
Международните фенове на "Кузгун" са решили ,че сериала може да се продаде на Нетфликс или някоя друга такава интернет платформа и сега засипват продуцентите  с молби hahaha hahaha hahaha hahaha Аз нямам почти никаква надежда ,че сериала може да продължи и единственото за което се моля е да ни дадат един хубав финал  newsm17

https://twitter.com/EgyptDiva/status/1180256503061721088

Бурджу от снощи,била на театралната постановка в която участва Онур С.

Нашата малка Дила нали участва във филм с Арас Булт Й,ето две сладки снимки с тях двамата.Не разбрах от какво събитие са и от кога са  ,нещо предполагам свързано с филма newsm78

Тази с Баръш мисля ,че не е нова ,а от преди дни от сета.

И Елчин от преди дни когато беше в Холандия.

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 14:08 от Eny87

# 668
Здравейте!

Ели, Ени
, прекрасни сте! Благодаря ви за инфото за Елчин и за всичко споделено.
Как този певец няма да я хареса като жена, като тя си е 100 процентова такава, плюс това и певица, и актриса.
Невероятна е!
Да видим сега международните фенове какво ще постигнат. Може пък тази вероятност да не е малка.
Блажени са вярващите!

# 669
Здравейте!

тези очаквания, нетфликс да купи по средата сериал,че и турски, граничат със научаната фантастика леко,но разбирам ги феновете ,повече от тъпо им е
всички тези организации според мен са,не защото си мислят,че могат нещо да спасят, по-скоро го правят заради актьорите,да покажат че са оценени,което е хубаво...тъй като излъчващата  Кузгун телевизия,не показа особен респект,да не кажа никакъв ....
междудругото безброй клетви видях за тях,рейтинг да не видят с никой свой филм повече...като та прокълнат 2-3 000 човека като нищо да хване Smile
под тези прощални публикации в туитър ,бурджу от профила си, е благодарила на феновете
#Kuzgun, 21. bölümüyle final yapıyormuş. İki karakteri de sevdim, yer yer hak verdim ama aralarındaki -bu sezon da tam gaz devam eden- mağduriyet yarışı çok yorucuydu. Başta Burcu Biricik ve Barış Arduç olmak üzere tüm ekibin emeklerine sağlık.

#Kuzgun  için sona gelindi. Dizimiz 21. Bölümüyle ekranlara veda ediyor.
Tüm ekibin emeğine sağlık! 👏👏Çok güzel bir yolculuktu💙

смятам ,че всичко е ясно,само не знам,защо от този така благославян канал стар тв,не го обявяват официално...нямат ли такава политика,всичко винаги ли е такава липса на организация и респект при турчетата Frowning1

# 670
Здравейте!

тези очаквания, нетфликс да купи по средата сериал,че и турски, граничат със научаната фантастика леко,но разбирам ги феновете ,повече от тъпо им е
всички тези организации според мен са,не защото си мислят,че могат нещо да спасят, по-скоро го правят заради актьорите,да покажат че са оценени,което е хубаво...тъй като излъчващата  Кузгун телевизия,не показа особен респект,да не кажа никакъв ....
междудругото безброй клетви видях за тях,рейтинг да не видят с никой свой филм повече...като та прокълнат 2-3 000 човека като нищо да хване Smile
под тези прощални публикации в туитър ,бурджу от профила си, е благодарила на феновете
#Kuzgun, 21. bölümüyle final yapıyormuş. İki karakteri de sevdim, yer yer hak verdim ama aralarındaki -bu sezon da tam gaz devam eden- mağduriyet yarışı çok yorucuydu. Başta Burcu Biricik ve Barış Arduç olmak üzere tüm ekibin emeklerine sağlık.

#Kuzgun  için sona gelindi. Dizimiz 21. Bölümüyle ekranlara veda ediyor.
Tüm ekibin emeğine sağlık! 👏👏Çok güzel bir yolculuktu💙

смятам ,че всичко е ясно,само не знам,защо от този така благославян канал стар тв,не го обявяват официално...нямат ли такава политика,всичко винаги ли е такава липса на организация и респект при турчетата Frowning1

Тони, мерси, че осведомяваш какво правят феновете. Това за клетвите ме разсмя на глас. Тази телевизия ще го отнесе от някои бесни фенове. Ох, не е истина. Joy Joy Joy
Прекрасни снимки на Дила и Кузгун. Flowers Hibiscus Flowers Bouquet

# 671
Дими Hug
Тони наистина  има доста клетви към канала  hahaha hahaha hahaha hahahaи да си призная честно и аз им отправих една бял ден да не видят така дето ми спряха хубавия сериал smile3511 smile3521Кво да правиш луда фенска работа  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А това за Нетфликс или друга интернет платформа мисля ,че идва и от това ,че доколкото разбрах един друг турски сериал Авлу или нещо подобно ,не знам как се превежда на български така са го пласирали на интернет платформа ,а и от стар тв още не са благоволили да излезнат с официално потвърждение за финала и затова феновете си настояват  newsm78Мисля ,че е близка до нулева възможността за продължение или местене на сериала някъде другаде ,но все пак надеждата умирала последна  казват.Така че докато няма официално потвърждение може да имаме една съвсем мъничка трошичка надежда.Но и всичките тези акции в туитър са със сигурност много мотивиращи и повдигащи духа на артистите ,което също е много хубаво.Със сигурност е гадно така да ги резнат още в началото на сезона и е хубаво ,че виждат ,че труда им се оценява от зрителите. txtloves

https://youtu.be/Ji-Uk7wntEk

# 672
  • София
От вчера обикалям Истанбул и никъде не видях постер или реклама на Кузгун.Има на разни други сериали,но него никъде.😔😔😔

Така е реагирал сигурно като е разбрал,че го свалят от екран😆

Един млад Баръш!! 😘 😘 😘

[/img]//cdn.bg-mamma.com/kOhl/ZsUJI.jpg[/img]

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 15:56 от FBID1293626273982734

# 673
Цитат
и да си призная честно и аз им отправих една бял ден да не видят така дето ми спряха хубавия сериал
о това е слаба ракия...аз така цветущо и на широко съм ги "осветил"....че повече никога няма да им е тъмно в тоя живот Satisfied и даже сега като пиша нещо ,си проверявам написаното да не съм се изпуснал с нещо машинално така и да си стане за модератор от религиозна гледна точка Laughing

това че не са съобщили нищо е тотална липса на респект от тези мили хорица Smile ,не друго ...така всички си знаят какво ще се случи и все пак таят някакво мини зрънце надежда,е не се прави това

не знам какъв сериал са пласирали на нетфликс по средата...но за да има шанс трябва да е свършил един сезон по тв да е подписан предварителен довоговор между двата сезона и тогава се купуват права отначало за втори сезон...не като са излъчени вече 5 епизода...не е достоверно за мен,аз си гледам доста от тази платформа,затова го казвам Smiley

при всички случеи подкрепата е хубаво нещо,като не  получаваш такава от свои хора

# 674
А добре си направи Тони newsm10 тях колкото и да ги кълне човек все ще им е малко  smile3511
За този Авлу не знам каква е ситуацията ,но мисля ,че имат един завършен сезон ,защото когато даваха миналия сезон Кузгун ,на он лайн гледанията по време на рекламите винаги пускаха и реклами на Авлу та със сигурност имат един завършен сезон и сигурно новия като го наснимат ще го пуснат тогава.Те мисля и Нетфликс и другите такъв вид платформи за филми и сериали пускат целия завършен продукт на веднъж ,а не както е по турските телевизии всяка седмица да се снима нов епизод и всичко да зависи от рейтинга ,ако е добър има сериал ако не айдеее чао чао. smile3511
Силве много младичък Баръш си ни довела  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт