Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 78

• 82 305
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • AMS

Цитат
Нищо лично, ама си първата, която скача да е засегната? Просто форум, ама ако го приемаш просто така!
Кой какво разбирал? Според мен съм изгледала предостатъчно сериали, следила съм им достатъчно и изявите, наградите, рейтингите, спадовете и паденията, за да мога поне малко с малко да имам представа какво мога да очаквам по- нататък от сериала, който гледам в момента!
Както и казах- седмица, две, три и айде, кой от къде е.... е не познах ли?!
Темпи, позна и за това бяха поздравленията ми!!!
Но правописаааа, правописа виж.
Пише се "откъде" - слято.
Рени държи на това, но само в моите постове.
Двойни стандарти.

Цитат
Откъде дойде тая злоба, това правене на забележки всеки ден, това тънкообидство на всички, та човек да не може спокойно дори две приказки да каже?! Аз уж правя темата, уж аз съм домакинята тук, а аз най- си мълча, щото на всяко мое изказване има поне по две дами, които са се обидили или засегнали! Ами ай сиктир, както казват комшийте, тогава! Ще си плюя и Боре, когато сбърка, и сценаристите му, когато се оливат, и целия им бранш дори, ако си поискам!!!

Благодаря за домакинството!!!
Нулевия пост не е нотариален акт!!!
В темата всеки може да си каже свободно какво мисли, стига да не обижда другите.
Но това в червено, не само не отива на дама, а си е направо извън правилата.

19 еп. с превод на руски

# 646
Тук станахме като климатичните активисти- пуристи на езика. За справка- В "Българския тълковен речник" ("Наука и изкуство", С., 2008) е дадено като "откъде-накъде" с дефис в значението на "с кое право", напр. "Откъде-накъде тя ще ми държи сметка за моите пари?!", тоест тук имаме идиоматична употреба. А "Новият правописен речник" на "Хейзъл" (С., 2002) пък кодифицира "от къде на къде" - тук очевидно става дума за посоката и затова е разделно...
Против съм употребата на нецензурни изрази, освен от Баръш като наш идол- това последното е за да има постът ми връзка с темата.
Усмихнете се и щастлив ден!

# 647
  • Пловдив
Дива, благодаря ти за превода и удоволствието да го изгледам довечера и да разбера всички диалози. Този път не успях да си го намеря на руски. Ще коментирам след като това.

# 648
Дива, благодаря ти за превода и удоволствието да го изгледам довечера и да разбера всички диалози. Този път не успях да си го намеря на руски. Ще коментирам след като това.

http://turkishtv.co/turkey-serials/985-voron-kuzgun-vse-serii-tu … sskom-yazyke.html

# 649
Тук станахме като климатичните активисти- пуристи на езика. За справка- В "Българския тълковен речник" ("Наука и изкуство", С., 2008) е дадено като "откъде-накъде" с дефис в значението на "с кое право", напр. "Откъде-накъде тя ще ми държи сметка за моите пари?!", тоест тук имаме идиоматична употреба. А "Новият правописен речник" на "Хейзъл" (С., 2002) пък кодифицира "от къде на къде" - тук очевидно става дума за посоката и затова е разделно...

Благодаря за спестените обяснения, и да исках нямаше да го обясня по-добре Peace

# 650
  • AMS

Привет, привет!!!
Изгледах серията с рус.превод.
Логиката на сценария е желязна,
но само по картинки не може да се разбере.
Това, според мен, е причината за ниския рейтинг.
Но пък AY не им е за пръв път.
Ще съумеят да направят финал,
дори следващата серия да е последна.
Примери - 8. Gün с Бурджу и Şahin Tepesi /Соколов хълм.
И двата ги препоръчвам.

# 651
 Hug

Новият проект на Елка- планира дует със свояприятел Öge Şafak, който живее в Австралия.
https://www.gecce.com.tr/haber-elcin-sangunun-yeni-projesi-belli-oldu

# 652
# 653
Договорката между Дила и Ферман е ясна. Ясно е, че той като момче е убил Юсуф без да знае, че убива баща си. Дила още ен знае какъв психар е, но скоро и това ще разбере.

# 654
Таня, не можете да публикувате така постове. Админите ще ги изтрият.

# 655
Таня, ползвай опция " редактирай", ако искаш да добавиш нещо. Поредните постове са в разрез с правилата на форума.

# 656
Hug

Новият проект на Елка- планира дует със свояприятел Öge Şafak, който живее в Австралия.
https://www.gecce.com.tr/haber-elcin-sangunun-yeni-projesi-belli-oldu

Славе  Hug, няма ли да е мюзикъл? Поне такава клюка се носеше преди няколко дни.

# 657
Диди Hug, превежда ми чичо гугъл Crazy, има идея за мюзикъл, но това май ще е дуетна песен newsm78
Някой който разбира езика може да внесе яснота Peace

# 658
Елка ще участва и в мюзикъла, за който вече писахме, и дует ще прави с приятелката си, която я е "консултирала" един вид, помога ѝ да се подготви за това как да изпълни песните в мюзикъла... Това поне според статиите днес в медиите на комшиите, основаващи се на среща между двете дами, за която всички пишат, но никой не показа дори една снимка от нея....

# 659
Елчин ще се появи на сцената на нов мюзикъл. Тя също така има планове да участва в дует заедно със своята приятелка, певицата Йоге Шафак, която дълги години живее в Австралия. Двете били засечени от репортери на среща, където обменили  идеи за песните, които актрисата ще изпълни по време на мюзикъла “Дъщерите от Измир” и също така обещала  да вземе участие в дуетна песен за новия албум на певицата Йоге.

Общи условия

Активация на акаунт