Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 78

• 82 305
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Яко в Матрицата...
Рени, никъде в темите или форума няма изискване да участваш в нещо, да пишеш за нещо само ако ти харесва. Тук или в друга тема не се изповядва култ. Не малко хора изпитват удоволствие точно от споделянето на анализите си тук, от откриването на несъответствията. И в това няма нищо лошо. Други си харесват определени актьори и имат емоционално отношение . Трети са много добри в търсенето на фотоси и ровене в Инстаграм. Доколкото сме толерантни един към друг нека не използваме този отвратителен съвет- превключете канала. Звучи назидателно и много неприятно като опит някои съфорумци да наложат монопол какво се пише и как се пише.

Този съвет не съм го дала аз. Ето какво беше написано снощи:

Ма какво да се разказва ... скука, яко скука Rolling EyesTriumph битти гитти дизито... Както се казва - гечмиш олсун!
hahaha hahaha hahaha

Защо я гледате тази скука? Превъртете канала.

Да коментирам ли още? Ако следиш внимателно дискусията в тази тема, би трябвало да знаеш кои са тези, които критикуват сериала и кои са тези, които се обиждат от тези критики.

# 631

А, Боби, и за Боре съжалявям, сега пак ще се покрие и ще гледаме само фотосесии с кучета и котки  ooooh!

А на мен ми е мъчно за жената с която съжителства  Crossing Arms

# 632
  • AMS
Какво още да коментирам- седмица, две, три и айде, кой от къде е....

Рени, уча се от най-добрите!!!
При такива дискусия в темата, при такива мнения,
при такива фенове, познавачи на  сериали и рейтинги,
знаещи, как се пише сценарий, верни на любимия актьор /актриса,
си е чисто състезание. Факт.
Нищо лично!!! Просто форум!!!

# 633
  • Варна
Дидито Grinning Hands Plus1
Може и да се покрие, ама може и да намери нов проект.
Много кофти така в началото на сезона да ги спрат - ти си разчитал ,че имаш проект. Сега къде тепърва ще се търси.

Славииии JoyJoyJoy - нееее Satisfied
Дали няма да изненадат с някой чоджук RelievedInnocentSmiling Imp

Хареса ми гифчето на Дива Hands Plus1

# 634

Щооо? Thinking
Боби, Wink тц, нЕна да стане, тя е творец, чоджука не влиза в плановете и, но гледай Боре пък може да си уреди този въпрос като независим индивид, сега когато ще е свободен Mr. Green

# 635
Рени, никъде в темите или форума няма изискване да участваш в нещо, да пишеш за нещо само ако ти харесва. Тук или в друга тема не се изповядва култ. Не малко хора изпитват удоволствие точно от споделянето на анализите си тук, от откриването на несъответствията. И в това няма нищо лошо. Други си харесват определени актьори и имат емоционално отношение . Трети са много добри в търсенето на фотоси и ровене в Инстаграм. Доколкото сме толерантни един към друг нека не използваме този отвратителен съвет- превключете канала. Звучи назидателно и много неприятно като опит някои съфорумци да наложат монопол какво се пише и как се пише.

Този съвет не съм го дала аз. Ето какво беше написано снощи:

Ма какво да се разказва ... скука, яко скука Rolling EyesTriumph битти гитти дизито... Както се казва - гечмиш олсун!
hahaha hahaha hahaha

Защо я гледате тази скука? Превъртете канала.

Да коментирам ли още? Ако следиш внимателно дискусията в тази тема, би трябвало да знаеш кои са тези, които критикуват сериала и кои са тези, които се обиждат от тези критики.

Няма смисъл от коментар. На човек, когато му е скучно наистина си сменя канала, или както бе казано - гитти, битти. Правилно ли го написах? Явно на никовете, на които пише ветеран не трябва да се пише така за канала, въпреки тяхното " гитти, битти" . Нейсе, смятам, че всичко се преекспонира и то въз основа на един сценарий, с някаква художествена измислица. Жалко, че накрая на сериала се играе и в темата "кендо".

# 636
  • Варна

Щооо? Thinking
Боби, Wink тц, нЕна да стане, тя е творец, чоджука не влиза в плановете и, но гледай Боре пък може да си уреди този въпрос като независим индивид, сега когато ще е свободен Mr. Green

Mr. GreenMr. GreenMr. Green

Сега ми дойде една идея - кака и Джанчо ( Яман) - ще е супер комбинация JoyJoyJoy Мисля ,че много ще си подхождат. Такава комедийка ще спретнат ; ))))

# 637
  • Яко в Матрицата...
Дива, няма да споря, кой както ги разбира нещата Hands V

Аз също се надявам, ако това за финала е вярно, да направят достоен и логичен завършек на историята, доколкото е възможно в тези срокове.

# 638

Бурджу и съпругът и са били на прожекция на филма Жокера, който спечели Златен лъв на фестивала във Венеция за най добър филм.

Боби, защо си толкова лоша Crossing Arms, Джан не го давам Outta Joint, гледай едни сини очи  Twisted Evil може и да я вдъхновят за велик сценарий Rolling Eyes

# 639
Добър вечер  Hug Hug Hug
Много жалко ,че сериала го приключват след само 2 серии  newsm45Аз все още обаче тая една съвсем мъничка надежда ,че може нещата да се оправят въпреки че Ранини май никога не греши  newsm78Защо така го съсякоха "Кузгун" толкова безапелационно  newsm78Да бяха пробвали поне в някой друг ден от седмицата или в по-късен час  да го преместят newsm78Жалко ,много жалко ако го спрат и не дадат възможност на сценаристите да си разкажат историята така както са я замислили .Жалко за страхотните актъори ,добрата история и изобщо целия екип стоящ зад "Кузгун".
Може би не трябваше сценаристите толкова много да наблягат на историята между Ферман и Дила.Това дойде в повече на феновете.Да те са си имали своите идеи как да развият историята ,нооооо феновете не искаха нито ФерДил или пък още по-малко КузНеш ,а само и единствено Кузгун и Дила .Ноооо каквото и да се говори каквото е станало станало е и въпреки моята съвсем мъничка надежда се подготвям за последните   две серии в които се надявам екипа да успее да ни разкаже сбито историята и се моля много силно сценаристите да не решат да отправят скрити послания към феновете и да утрепят Кузгун и Дила на финала  . newsm17
Кузгун как чак си дигна веждите от изненада Гюнеш като го целуна  Joy Joy Joy Joyма тя направо го довърши с тая целувка ,след любовното обяснение и истината ,чия братовчедка е кво си вика я чакай тамън съм го замаяла и е неподготвен и докато асимилира нещата да му се метна да го цуна hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Хубав човек бе и от пред и от зад е добре smile3521

Най-ме е яд ,че ни дадоха съвсем малко време да се насладим на  страхотните Кузгун и Дила.Баръш и Бурджу да са живи и здрави ще имат още много други сериали и филми в които феновете им да ги гледат ,но Кузгун и Дила бяха много ,много малко време с нас  smile3518Дано поне им направят красив финал ,защото и феновете и те го заслужават.

# 640

А на мен ми е мъчно за жената с която съжителства  Crossing Arms

Славе, що да ти е мъчно  newsm78 Тя си има филма, сценариите, книгите....заета жена, твори, та пушек се вдига. За Боре - кучета и котки  hahaha

# 641
Диди Hug, защото съм емоционална днес и се сетих за нея покрай Боре ooooh!

Отново едно щастливо семейство, Елка и любимия и нещо ми се загубиха от взора  smile3548, без очила и на телефона ги взех за Боре и кака hahaha

# 642
Скрит текст:
Привет!🤗🤗

Току що Бирсен потвърди , че “Козгун” приключва с 21-ви епизод.

И това ще им е много, ама нейсе... Дано поне успеят да измислят нормален финал, пък бил той и трагичен...

Темпи, има още две серии, знаеш ли колко народ могат да занулят за 4 часа? Сценаристките, ако са в канибалско настроение, могат да затрият всичките си герои.....и да оставят само Кумру да сложи финалната точка  Wink

Аз точно това си очаквам още от началото на втория сезон.. начина, по който малката пишеше и подсмърчаше, гледайки семейната им снимка, няма на какво друго да те наведе, освен на мисълта, че е само тя оцелялата от цялото семейство... минимум  hahaha hahaha hahaha hahaha

Относно всичко останало, кой какво казал, кой какво разбрал / а тук има МНОГО ГОЛЕМИ РАЗМИНАВАНИЯ!!!/ почна наистина да ми писва!!! Нямало било култ, айде бе?! Две приказки против Баръш или сериала и казалия ги е разпнат на кол! Не сме били верни фенове- да си верен фен не означава да си затваряш очите и да гледаш през "розови очила", а да приемаш дадения актьор с всичките му добри и лоши страни.. и да имаш правото да си ги кажеш, защото безгрешни хора няма /дори великия Баръш не е такъв, сори/!

Къде останаха добрите стари дни, в които всеки тук се забавляваше? Колко шеги и смях е имало, всеки си изказваше мнението свободно, всяка критика се обръщаше на майтап и всичко бе толкова хубаво?  Откъде дойде тая злоба, това правене на забележки всеки ден, това тънкообидство на всички, та човек да не може спокойно дори две приказки да каже?! Аз уж правя темата, уж аз съм домакинята тук, а аз най- си мълча, щото на всяко мое изказване има поне по две дами, които са се обидили или засегнали! Ами ай сиктир, както казват комшийте, тогава! Ще си плюя и Боре, когато сбърка, и сценаристите му, когато се оливат, и целия им бранш дори, ако си поискам!!!

При такива дискусия в темата, при такива мнения,
при такива фенове, познавачи на  сериали и рейтинги,
знаещи, как се пише сценарий, верни на любимия актьор /актриса,
си е чисто състезание. Факт.
Нищо лично!!! Просто форум!!!

Нищо лично, ама си първата, която скача да е засегната? Просто форум, ама ако го приемаш просто така!
Кой какво разбирал? Според мен съм изгледала предостатъчно сериали, следила съм им достатъчно и изявите, наградите, рейтингите, спадовете и паденията, за да мога поне малко с малко да имам представа какво мога да очаквам по- нататък от сериала, който гледам в момента! Както и казах- седмица, две, три и айде, кой от къде е.... е не познах ли?!
Сценария- върни се в темите в началото.. ще видиш, че дори ние, съфорумките, обикновените домакини, сме сътворили много по- интересни и забавни сценарии от този на Кузгун.. просто така, на шега... защото когато искаш да постигнеш нещо, го правиш! Не може всички зрители да търсят Дила и Кузгун, а ти в 98% от ефирното време да ги занимаваш с всичко останало, но не и с главните герои... да разтягаш локуми и сам да се заплиташ в интриги, които не знаеш как да разплетеш накрая... спирам, че пак се ядосах с тия сценаристи....

Специален поздрав за всички  Hug Hug

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 23:32 от tempestad

# 643

Аз уж правя темата, уж аз съм домакинята тук, а аз най- си мълча, щото на всяко мое изказване има поне по две дами, които са се обидили или засегнали!

Всъщност не си само ти, доста хора отдавна не пишат в темата, въпреки че с нетърпение очаквахме проектите на Баръш и Елчин. Вероятно защото всяко различно мнение се приема за "критикарство и негативизъм".
Нейсе, приключвам темата.
Само да попитам, какво общо имат "никовете, на които пише ветеран" с коментирания въпрос  newsm78

Няма смисъл от коментар. На човек, когато му е скучно наистина си сменя канала, или както бе казано - гитти, битти. Правилно ли го написах? Явно на никовете, на които пише ветеран не трябва да се пише така за канала, въпреки тяхното " гитти, битти" . Нейсе, смятам, че всичко се преекспонира и то въз основа на един сценарий, с някаква художествена измислица. Жалко, че накрая на сериала се играе и в темата "кендо".

# 644
Скрит текст:

Аз уж правя темата, уж аз съм домакинята тук, а аз най- си мълча, щото на всяко мое изказване има поне по две дами, които са се обидили или засегнали!

Всъщност не си само ти, доста хора отдавна не пишат в темата, въпреки че с нетърпение очаквахме проектите на Баръш и Елчин. Вероятно защото всяко различно мнение се приема за "критикарство и негативизъм".

Само да попитам, какво общо имат "никовете, на които пише ветеран" с коментирания въпрос  newsm78
Скрит текст:

Което си е доста жалко и не смятам да продължаваме така... Ние ще си пишем, пък който както иска да го разбира...  ooooh! ooooh!

Това за "ветерана" бе отправка към Рени и снощния ѝ коментар, че сериала вече е  " гитти, битти", за което си беше напълно права  Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт