Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 78

• 82 329
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Яко в Матрицата...
Темпи, и флирт, и неосъзната братска любов, кръвна връзка и т.н.... Добре се сработиха и паснаха Баръш и Онур Grinning

# 616
  • AMS

Привет, привет!!!
Изгледах серията и пак ми хареса.
Благодаря за споделеното!!!
Пак мернах хаштаг # кой от къде е,
но #няма да оставя #aslabırakmam 
#Kuzgun  #BarisArduc  #BurcuBiricik
 #OnurSaylak @ayyapim

# 617
Добър ден!
за тези които не желаят да чакат цялостния превод,ей това е цялата сцена под прословутото дърво...превода е  от английски,надявам се да е верен...слагам в спойлер заради тези които си чакат всичко наведнъж
Скрит текст:
К: Не бягам, казваш,преследвал съм те , казваш,та ти бягаш и го правиш  толкова бързо, че вятърът ти диша прахта! 😂
Д: Ето ме, не бягам. Пред теб съм, кажи какво искаш да кажеш. От една страна бягаш от мен, от друга тичаш подир  нашите спомени
D: Аз ли съм тази, която тича подир нашите спомени?
Л: Защо тук Дила? Защо под това дърво?За Бога,стига вече се заблуждава. Не можеш да го кажеш заради гордостта си?
Д: Какво не казвам заради гордостта си?
К: Станала си толкова студена от тази битка със сърцето си. Добре това тук, ти казва, че не можеш да обичаш Кузгун, а тук... тук бие за Kuzgun.
Д: Омъжавам се скоро Кузгун.
К: Кажи ми една разумна причина, само една, за да разбера защо си избрала този тип.
Д:  Не се чувствам длъжна да правя нещо подобно,извинявай много
К: Не можеш дори да ми кажеш каква сантиментална връзка имаш с този мъж, защото няма история да се разказва
Д: Наистина ли искаш да знаеш? Нека ти кажа,Ферман ми спаси живота.
К:Спасил?
Д: Защити ме.
К: Защитил те?
Д:Точно така, защити ме, скри ме, намерих убежище при него, жива съм благодарение на него.Когато мислех, че никой няма да ме върне към живота, когато се отказах от себе си, когато ми беше дошло до гуша от мрачния човек, в когото се превърнах, от мръсния свят, когато бях се свършила.. Ферман ме задържа към живота.Тъй като предадох масата на Бехрам на Кудрет, хората му ме погнаха,както ще предположиш, опитаха се да ме убият. Така че, ако не беше Ферман, нямаше да съм жива. Краят ми щеше да е като Кудрет. Престъпление, което би изглеждало като обикновена злополука.
К: Затова ли си с него? Дължиш ли му живота си? Затова се омъжваш за него?
Д: Знаеш ли защо идвам тук?
К: Може би малко
Д: Малко, това дърво е спомен, от детството ми, когато се връщах от Лондон,винаги идвах тук, знам ли,напомняше ми за мен самата
К: И за мен
Д: И за теб и за майка и за татко ,но сега посещението на това място е като посещение при стар приятел ,а не връщане към спомените,знаеш ли, че майка ми не идва на ум, когато идвам тук, баща ми, детството ми, съвестта ми, грешките ми ... дори ти, никой от вас не идва на ум вече.Идвам тук, просто да го гледам, защото беше мое скривалище през цялото това време.Щастлива съм само защото мога да го намеря тук всеки път, когато дойда. Лекува ме знаете ли? Слуша ме, разбира ме.
К: Дила, какво говориш отново? Все едно лисича опашка е скрило дървото.
Д: Знаеш ли смисъла на това  да работите за връзка или човек? Аз знам, ти не видя усилията, които положих за теб. Но аз видях усилията, които Ферман положи за мен. Защото знам много добре какво значи да полагаш  напразни усилия за някого. Затова се омъжвам за Ферман.Мисля,че е достатъчна причина.
К: Грешиш тук.До деня на сватбата, ще ти докажа, че този човек не е такъв, какъвто изглежда, тогава може да разбереш грешката си и да поставиш напразното си усилие в рамка.Така ще има по-завършен вид.Нали така...голям производител на усилия.(измърмори го за Дила,след като си тръгна)

ей бога ми...докато го превеждах,на мен ми се изчерпа желанието за живот,не мислех че е възможно...ама на ето:smiley:  Дила на какви тежки антидепресанти я държи онзи психар не зная,но трябва да разбера...че скоро и аз трябва да ги почвам същите Satisfied

# 618
Не се сдържах, сори... Сериала, описан в няколко реда от една рускиня... Мнението ми се препокрива 1:1 с нейното  ooooh! ooooh!

Скрит текст:
Вот хочу немного порассуждать...
В сериале были затронуты многие темы преступного мира, но все они куда то расстрорились..ни одна не дошла к логическому завершению!
Торговля оружием и дача взятки в особо крупном при исполнении - история Шерефа, Рыфата и Юсуфа.
Перевозка наркотиков фурами, в особокрупном - Рыфат, Бора, Кузгун, Али.
Контрабанда семенами и специями - Девриш, Кузгун, Рыфат, Али.
Незаконное захоронение Кесика, судебные дела с подтассовками фактов, подкупы свидетелей, клевета в целях выгораживания наркобарона, нарушение законов за крупные суммы денег, слежка и предательство любимого человека - это Дила в содружестве с Рыфатом и Али.
Рейдерские захваты земли и черное риелтерство - Ферхат, Али, и Кузгун между ними.
Банды, сходки, воры и убийцы в законе...
И бесконечные десятки убийств!!
Но магические образом все эти сюжеты замяли и теперь только лишь Кузгун - тьма...
------
Все эти детали затерли и замели под ковер, такое впечатление, что реальныя коррупционные слои Турции надавили на АйЯпым, и теперь они рассказывают про бабочки в животе Фермана с Дилой, и Кузгуна с Гюнеш🤔
Прямо во Достоевскому - ЧТО ДЕЛАТЬ?

Баръш и Бурджу на погребението на Тарък Юнуолу  Sad

# 619
Добър ден!
за тези които не желаят да чакат цялостния превод,ей това е цялата сцена под прословутото дърво...превода е  от английски,надявам се да е верен...слагам в спойлер заради тези които си чакат всичко наведнъж
Скрит текст:
Скрит текст:
К: Не бягам, казваш,преследвал съм те , казваш,та ти бягаш и го правиш  толкова бързо, че вятърът ти диша прахта! 😂
Д: Ето ме, не бягам. Пред теб съм, кажи какво искаш да кажеш. От една страна бягаш от мен, от друга тичаш подир  нашите спомени
D: Аз ли съм тази, която тича подир нашите спомени?
Л: Защо тук Дила? Защо под това дърво?За Бога,стига вече се заблуждава. Не можеш да го кажеш заради гордостта си?
Д: Какво не казвам заради гордостта си?
К: Станала си толкова студена от тази битка със сърцето си. Добре това тук, ти казва, че не можеш да обичаш Кузгун, а тук... тук бие за Kuzgun.
Д: Омъжавам се скоро Кузгун.
К: Кажи ми една разумна причина, само една, за да разбера защо си избрала този тип.
Д:  Не се чувствам длъжна да правя нещо подобно,извинявай много
К: Не можеш дори да ми кажеш каква сантиментална връзка имаш с този мъж, защото няма история да се разказва
Д: Наистина ли искаш да знаеш? Нека ти кажа,Ферман ми спаси живота.
К:Спасил?
Д: Защити ме.
К: Защитил те?
Д:Точно така, защити ме, скри ме, намерих убежище при него, жива съм благодарение на него.Когато мислех, че никой няма да ме върне към живота, когато се отказах от себе си, когато ми беше дошло до гуша от мрачния човек, в когото се превърнах, от мръсния свят, когато бях се свършила.. Ферман ме задържа към живота.Тъй като предадох масата на Бехрам на Кудрет, хората му ме погнаха,както ще предположиш, опитаха се да ме убият. Така че, ако не беше Ферман, нямаше да съм жива. Краят ми щеше да е като Кудрет. Престъпление, което би изглеждало като обикновена злополука.
К: Затова ли си с него? Дължиш ли му живота си? Затова се омъжваш за него?
Д: Знаеш ли защо идвам тук?
К: Може би малко
Д: Малко, това дърво е спомен, от детството ми, когато се връщах от Лондон,винаги идвах тук, знам ли,напомняше ми за мен самата
К: И за мен
Д: И за теб и за майка и за татко ,но сега посещението на това място е като посещение при стар приятел ,а не връщане към спомените,знаеш ли, че майка ми не идва на ум, когато идвам тук, баща ми, детството ми, съвестта ми, грешките ми ... дори ти, никой от вас не идва на ум вече.Идвам тук, просто да го гледам, защото беше мое скривалище през цялото това време.Щастлива съм само защото мога да го намеря тук всеки път, когато дойда. Лекува ме знаете ли? Слуша ме, разбира ме.
К: Дила, какво говориш отново? Все едно лисича опашка е скрило дървото.
Д: Знаеш ли смисъла на това  да работите за връзка или човек? Аз знам, ти не видя усилията, които положих за теб. Но аз видях усилията, които Ферман положи за мен. Защото знам много добре какво значи да полагаш  напразни усилия за някого. Затова се омъжвам за Ферман.Мисля,че е достатъчна причина.
К: Грешиш тук.До деня на сватбата, ще ти докажа, че този човек не е такъв, какъвто изглежда, тогава може да разбереш грешката си и да поставиш напразното си усилие в рамка.Така ще има по-завършен вид.Нали така...голям производител на усилия.(измърмори го за Дила,след като си тръгна)

ей бога ми...докато го превеждах,на мен ми се изчерпа желанието за живот,не мислех че е възможно...ама на ето:smiley:  Дила на какви тежки антидепресанти я държи онзи психар не зная,но трябва да разбера...че скоро и аз трябва да ги почвам същите Satisfied

Тони, много, много ти благодаря за превода на диалога Дила и Кузгун при тяхното дърво.
Онзи наистина е влязъл в ума й по ной-гадния начин с грижата към индивида за физическото му оцеляване.
Дила не знам как ще разбере, че беше наблюдавана през цялото време при стрелбата на Кузгун по Бехрам.
Дано записът по някакъв начин попадне в нея. И още нещо - на Ферман му е известно за нейното ходене при дървото. Той я наблюдава години наред и изучава нейния живот.
В болницата Ферман беше си тръгнал, казвайки на докторката, че семейството й трябва да се погрижи за нея.
Но Дила с неосъзната реакция хвана една ръка. Тя се хвана по този начин за живота, но бе изтълкувано и й бе внушено друго. После се вижда, че при нейното събуждане тя промълви името на Кузгун.

Всяка реакция е тълкувана според зависи. И си спомням точно за една строфа, която издекламира Ферман на Дила, когато бяха в градината, а тя се отнасяше за лъжата и истината.  И оттук разбираемото заблуждение и на Дила и на Ферман. докторката й внуши, че тя е хванала Ферман за ръката, тоест избрала е своя спътник.
А Ферман отчитайки тази реакция на Дила като зов за помощ и спасяването й  от него самия.
Заблуда и то голяма.

# 620

Онзи наистина е влязъл в ума й по ной-гадния начин с грижата към индивида за физическото му оцеляване.
Дила не знам как ще разбере, че беше наблюдавана през цялото време при стрелбата на Кузгун по Бехрам.
Дано записът по някакъв начин попадне в нея. И още нещо - на Ферман му е известно за нейното ходене при дървото. Той я наблюдава години наред и изучава нейния живот.
В болницата Ферман беше си тръгнал, казвайки на докторката, че семейството й трябва да се погрижи за нея.
Но Дила с неосъзната реакция хвана една ръка. Тя се хвана по този начин за живота, но бе изтълкувано и й бе внушено друго.
финно 100%-ово промиване на мозъка за Дила Laughing засега няма и следа от образа и на силна жена от първи сезон,тоя маняк всичко е изсмукал от нея,в един момент тя ще се усети във какви води е нагазила,дано тогава успее да дойде на себе си и да се противопостави,тоя запис си стои като гаранция за Ферман,ще го използа когато вече усети ,че губи манипулативното влияние над нея...явно и той не е сигурен в себе си,затова си го пази

а  сцената с онази докторка,най ме втрещи,защото си беше повод не да се хване по-здраво за ферман,ми да бяга с двеста ,когато и каза онова за хваната ръка,тя веднага се сети за разказа на ферман при,убийството на майка му ,как тя с последни сили го е хванала също за ръка,но било дотам...че после и колието на майка му си сложи....и конфитюра после.....това е извратено и зловещо,не знам с какъв промит акъл трябва да си...след втори епизод бях сигурен ,че дила стои където стои заради записа и кузгун,за да държи под контрол бъдещия си съпруг,обаче след трети  епизод ,отпадна и този вариант....нз опитвам се да разбера и си блъскам главата от една стена в друга метафорично,което си има своя чар.... Laughing защото нещо като не мога да го разбера ,повече ме привлича да го мисля Laughing ама накрая ако се окаже,че и сценаристите не са знаели какво са искали да направят,много ще се смея:smiles:

# 621
Привет!🤗🤗

Току що Бирсен потвърди , че “Козгун” приключва с 21-ви епизод.

# 622
Привет!🤗🤗

виждам ,че всичко живо по социалните платформи е в траур,явно е достоверно....не си изиграха добре картите от началото на сезона и това е резултата,вчерашната серия беше върхът...ако нямат договор за определен брой серии с такъв рейтинг,няяма как ,ама до 21 епизод не е ли много неуважително...след 6 дни е 20ти....те ако днес са го съобщили на всички кога и какво ще снимат,как ще го завършат,никак,в небитето и без никакви сцени каквито публиката иска да види

# 623
Привет!🤗🤗

И това ще им е много, ама нейсе... Дано поне успеят да измислят нормален финал, пък бил той и трагичен...

# 624
  • Варна
Съжалявам само за Онур Thinking

# 625
  • AMS

И това ще им е много, ама нейсе... Дано поне успеят да измислят нормален финал, пък бил той и трагичен...

Честито на победилите!!!
Хаштагът - # кой от къде е
влезе в тренда!

# 626
  • София
Скъпи мои супер сте!Жалко,че толкова малко епизоди остават.Аз заминавам не знам дали ще имам време да влизам да ви следя.😊

# 627
  • Яко в Матрицата...
Честито на победилите!!!
Хаштагът - # кой от къде е
влезе в тренда!

Дива, що за изказване?
Първо, все си мисля, че тук не сме на състезание - няма победители и победени. Има разочаровани фенове -  един е разочарован от сценария, друг - от това, че след 2 серии няма да гледа любимия си актьор, трети - от нещо друго.
Второ, пише се "откъде" Hands V
Трето, "кой откъде е" си има първопричина и тя не е свързана със спирането или продължаването на сериала, а с призива към тези, които в разочарованието си го критикуват, да сменят канала...

# 628
Рени, никъде в темите или форума няма изискване да участваш в нещо, да пишеш за нещо само ако ти харесва. Тук или в друга тема не се изповядва култ. Не малко хора изпитват удоволствие точно от споделянето на анализите си тук, от откриването на несъответствията. И в това няма нищо лошо. Други си харесват определени актьори и имат емоционално отношение . Трети са много добри в търсенето на фотоси и ровене в Инстаграм. Доколкото сме толерантни един към друг нека не използваме този отвратителен съвет- превключете канала. Звучи назидателно и много неприятно като опит някои съфорумци да наложат монопол какво се пише и как се пише.

# 629
Скрит текст:
Привет!🤗🤗

Темпи, има още две серии, знаеш ли колко народ могат да занулят за 4 часа? Сценаристките, ако са в канибалско настроение, могат да затрият всичките си герои.....и да оставят само Кумру да сложи финалната точка  Wink

Съжалявам само за Онур Thinking

А, Боби, и за Боре съжалявям, сега пак ще се покрие и ще гледаме само фотосесии с кучета и котки  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт