Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 78

• 82 947
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
и нещо друго,вече от тая серия ми стана ясно,Дила с нищо не е заплашвана и не знае за записа с убийството на Адъвар...това е скрит коз,Ферман я чака да бие отбой от сватбата и да и каже стой сега тука мойто момиче Laughing Laughing Laughing Кузгун да го бракуват и него за едната чест....и перфектния латино сериал ви казвам,топ Smile SmileSmile в една къща ще си живуркат амаааа страхотно Sweat Smile един път

# 601
Малко спомени... 4 години  Whistling Whistling

И нещо ново... От Емре, съпруга на Бурджу  Peace

# 602
  • Пловдив
Само да не го превърнат в някоя сапунка:.😭 Дила се жени за Ферман,за да пази Кузгун от затвора.Кузгун се жени за Гюнеш защото след целувката е бременна.😅 😅 😅 😅 И реват 20 серии примерно.

Милия ми, как се почесва докато му се обяснява Гюнеш.

Спри, моля те, защото имам съмнения, че както Дила твърди, знае много добре какво прави, също така знае, че гневът на Ферман е страшен и само тя е гарант за свободата и живота на Кузгун. Съответно затова го отблъсква.

# 603
Най-смешно ще бъде, ако сега настоява Кузгун да защити честта на братовчедката като й пристане.
ето го  и моя сценарий,две сватби и тука може да добавим,и три погребения Laughing
така като гледам колко мудно започват,те са се нагласили за мининмум 30 епизода по 2 часа....Laughing ако и следващия епизод така мине ,не зная...
Не се тревожи, сценаристите толкова могат, но след рейтинга, който очакваш да е катастрофален Керем Чатай ще ги насмете и няма да позволи да му падне сериала. Ще се засилят да знаЙш.
Как беше приказката:- "Не стреляйте по пианиста, той толкова си може" И нашите сценаристи може да ги отстрелят.
Шегувам се, разбира се. Не мога да си тровя душата за някакви сценарии, гледам си Баръш с кеф какъв е "хулиган" и се напирам да разбера някоя дума, ама не ми се получава. И в тази серия се получиха доста завръзки. Очаквах да има момент на разкриване на картите, тоест да се разбере истината за Гюна, за Юсуф, но дори мислех, че още ще го разтегнат, а те доста скоричко ни показаха тези разкрития. Да видим дали ще финализират, или непукизъм ще продължат да си следват сценария.Тяхна воля. Парите някой ги дава, друг си ги получава и си има баланс, това е. А пък ние да се дърлим. Нима е нужно човек да си убива преждевременно някои клетки, заради турските сценаристи?
Тони, ти не си такова момче, забавлявай се и се наслаждавай на Бурджу. Тя си беше много хубава тази серия, особено на търга.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 00:37 от Dimana-nova1

# 604
  • София
Само да не го превърнат в някоя сапунка:.😭 Дила се жени за Ферман,за да пази Кузгун от затвора.Кузгун се жени за Гюнеш защото след целувката е бременна.😅 😅 😅 😅 И реват 20 серии примерно.

Спри, моля те, защото имам съмнения, че както Дила твърди, знае много добре какво прави, също така знае, че гневът на Ферман е страшен и само тя е гарант за свободата и живота на Кузгун. Съответно затова го отблъсква.
Аз още от първия епизод на този сезон съм сигурна,че Дила е сключила сделка с Ферман.Пази Кузгун и може би Али.Но ми се иска да каже на Кузгун и тогава двамата да направят план.Да има повече време с тях.

# 605
 Hug Hug Hug
Изгледах и аз серията.
Тони мерси за преводите!
Момичета мерси за всичко споделено!
Не беше зле епизода.Да няма я динамиката от първия сезон ,но то и историята и играчите са вече други.На мен ми хареса ,че тайните излязоха на яве.Ние зрителите разбрахме ,че подозренията ни се оказаха верни ,че Ферман е убиеца на Юсуф,а Кузгун пък разбра ,че баща му е починал защото е бил застрелян ,а не при инцидента с избухналата кола.Неше каза на Мерием кой е убиеца на Юсуф ,но тук се появи Кумру която няма да остави майка си докато не и каже какво се случва .А Гюнеш пък си призна ,че е братовчедка на Ферман и че е влюбена в Кузгун .И края беше интересен ,Ферман не знам от кое повече се вбеси от това ,че Дила е пак при Кузгун или ,че Гюнеш е при Кузгун и се целува с него  newsm78.Но  от това сигурно ще излезе и нещо хубаво защото най-вероятно Ферман ще започне все по-трудно да запазва самоконтрола си и Дила ще може да види и другата не чак толкова хубавата страна на бъдещия си съпруг.
И за съжаление си отговорих окончателно на питанката защо Дила е с Ферман.До сега имах надежда ,че е с него защото иска да предпази Кузгун ,ноооооооо се оказа ,че нашето момиче наистина си мисли ,че Ферман е добър човек и не се занимава с нищо незаконно .Ферман така яко е оплел Дила ,така я манипулира ,че чак не мога да повярвам .А тя понеже неистово иска да избяга от миналото ,от лошото ,от пистолетите и мафията и е много лесно да повярва на Ферман ,който пред нея се представя за добър ,мил и състрадателен човек ,който нищо не и отказва.Мдааааа много е лесно да се излъжеш ,но все по някое време маската на Ферман ще падне и Дила ще разбере истината за него.И колкото повече Кузгун влиза в живота на Ферман толкова повече красивата обвивка на Ферман ще се свлича докато на края не остане само психопата който е в действителност.

https://twitter.com/EgyptDiva/status/1179096258973257728

Скрит текст:

Аз още от първия епизод на този сезон съм сигурна,че Дила е сключила сделка с Ферман.Пази Кузгун и може би Али.Но ми се иска да каже на Кузгун и тогава двамата да направят план.Да има повече време с тях.
[/quote]

Оф момичета и аз така си мислех до преди този епизод за Дила обаче сега след разговора им до дървото когато обясняваше на Кузгун защо е с Ферман вече си мисля ,че просто иска спокоен живот ,а Ферман и го дава.Той не и е показал нищо друго освен уважение ,с него е спокойно ,няма екшъни както с Кузгун ,нооооо сърчицето и как трепна като видя ,че свистят куршуми около Кузгун,Веднага хукна към него .Ох не знам може и в последствие да се окаже ,че знае какъв психо е Ферман ,но засега си мисля ,че просто е с него защото не иска повече трагедии в живота си  и защото си мисли ,че Кузгун няма да остави пистолета ,няма да може да има нормален живот с него и затова е избрала Ферман.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 00:59 от Eny87

# 606

Силве, може и така да е. И на мен ми се иска двамата да направят план. Стана ми интересно това с листото от дървото на срещите между Кузгун и Дила. Ферман знаеше за него. Беше много странно това да го сложи на екран пред нея, когато се събуди да го види. Ферман не е само  психопат, той наистина е убиец и то на чувствата и емоциите на Дила. Толкова методично действа, наблюдавайки всичко у всеки с цел да притежава нещо, което иска.

# 607

Тони, ти не си такова момче, забавлявай се и се наслаждавай на Бурджу. Тя си беше много хубава тази серия, особено на търга.
аааа  това е ясно....тази серия си беше огън тя,...в началото още ви писах,че и най-голямата боза да е ,заради нея ще я гледам и така ще бъде Smile аз заради мис вселена,латино сериал съм изгледал цял 100 и колко епизода....че тука ли няма да издържа Laughing.....поставиха този епизод  лека основа колкото и бозава да е тя,да се случват некви работи,ще видим

наздраве и лека!

# 608
Hug Hug Hug
Скрит текст:
Изгледах и аз серията.
Тони мерси за преводите!
Момичета мерси за всичко споделено!
Не беше зле епизода.Да няма я динамиката от първия сезон ,но то и историята и играчите са вече други.На мен ми хареса ,че тайните излязоха на яве.Ние зрителите разбрахме ,че подозренията ни се оказаха верни ,че Ферман е убиеца на Юсуф,а Кузгун пък разбра ,че баща му е починал защото е бил застрелян ,а не при инцидента с избухналата кола.Неше каза на Мерием кой е убиеца на Юсуф ,но тук се появи Кумру която няма да остави майка си докато не и каже какво се случва .А Гюнеш пък си призна ,че е братовчедка на Ферман и че е влюбена в Кузгун .И края беше интересен ,Ферман не знам от кое повече се вбеси от това ,че Дила е пак при Кузгун или ,че Гюнеш е при Кузгун и се целува с него  newsm78.Но  от това сигурно ще излезе и нещо хубаво защото най-вероятно Ферман ще започне все по-трудно да запазва самоконтрола си и Дила ще може да види и другата не чак толкова хубавата страна на бъдещия си съпруг.
И за съжаление си отговорих окончателно на питанката защо Дила е с Ферман.До сега имах надежда ,че е с него защото иска да предпази Кузгун ,ноооооооо се оказа ,че нашето момиче наистина си мисли ,че Ферман е добър човек и не се занимава с нищо незаконно .Ферман така яко е оплел Дила ,така я манипулира ,че чак не мога да повярвам .А тя понеже неистово иска да избяга от миналото ,от лошото ,от пистолетите и мафията и е много лесно да повярва на Ферман ,който пред нея се представя за добър ,мил и състрадателен човек ,който нищо не и отказва.Мдааааа много е лесно да се излъжеш ,но все по някое време маската на Ферман ще падне и Дила ще разбере истината за него.И колкото повече Кузгун влиза в живота на Ферман толкова повече красивата обвивка на Ферман ще се свлича докато на края не остане само психопата който е в действителност.

https://twitter.com/EgyptDiva/status/1179096258973257728

Ени, много ти благодаря за поста. Flowers Hibiscus  Чаках те да се появиш и да обобщиш цялата серия. Hands Clap Още веднъж благодаря и се радвам, че мислите ни за сериала съвпадат.
Розето повлиява вече. Лека нощ!

# 609
# 610
  • София
Добро утрооо!!!!
Blue Heart Gift Heart Yellow Heart

Малка част от татуировката се вижда. Simple Smile

Снимки от сета с децата.
Бонбончета!!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Simple Smile Сладури!

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 06:59 от FBID1293626273982734

# 611
Истинската флиртуваща двойка в сериала  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Рейтинга  Whistling Whistling

ТОТАЛ - 20 место - 2.05% (-0.12%)
АВ - 13 место - 2.05% (-0.22%)
АВС - 15 место - 2.28% (+0.23%)

# 612
  • София
Истинската флиртуваща двойка в сериала  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Рейтинга  Whistling Whistling

Не се вижда снимката на двойката. Simple Smile

# 613
Скрит текст:
Истинската флиртуваща двойка в сериала  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Рейтинга  Whistling Whistling

Гифт е, може би затова... аз я виждам обаче  newsm78 newsm78

Ето, ако все още не си се досетила за кого става дума  hahaha hahaha

Един дооооста сполучлив кадър  Joy Joy Joy Joy Joy

# 614
  • София
Скрит текст:
Истинската флиртуваща двойка в сериала  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Рейтинга  Whistling Whistling

Гифт е, може би затова... аз я виждам обаче  newsm78 newsm78

Ето, ако все още не си се досетила за кого става дума  hahaha hahaha

Един дооооста сполучлив кадър  Joy Joy Joy Joy Joy

Simple Smile Simple Smile Simple Smile Днес пътувам за Истанбул,ако ги намеря някъде ще набия сценаристите. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Взимам си Баръш с мен.Тука ще му измислим по-хубав филм Wink

Общи условия

Активация на акаунт