...Чакат стартирането си нови сериали

/но по ми допада ,, Да полетим,,
какъв талант 

А Гупи май не една ами поредица от книжки е издала даже
Наскоро ми се мерна някакво клипче в ю тюб от тия клюкарските предавания ,та там бяха хванали Гупсе и брат и и я разпитваха за кариерата и ,за филмите ,за детските книжки , за свалените килограми иииии естествено за пръстена който тя носи от известно време.Питаха дали се били оженили с Баръш ,тя отрече просто пръстена и харесвал затова го носела и след това в студиото подхванаха Баръш що така не и бил предложил още брак ,от толкова време били заедно ,защо все още не я бил взел тая сгодна женица .
Понякога безкрайно много ме учудват тия турските папараци как от няколко секунди репортаж могат да запълнят после поне половин час време в предаването в безсмислени приказки за неща които изобщо не ги касаят и нямат право да се бъркат

Аз нямам почти никаква надежда ,че сериала може да продължи и единственото за което се моля е да ни дадат един хубав финал 

и да си призная честно и аз им отправих една бял ден да не видят така дето ми спряха хубавия сериал
Кво да правиш луда фенска работа

Мисля ,че е близка до нулева възможността за продължение или местене на сериала някъде другаде ,но все пак надеждата умирала последна казват.Така че докато няма официално потвърждение може да имаме една съвсем мъничка трошичка надежда.Но и всичките тези акции в туитър са със сигурност много мотивиращи и повдигащи духа на артистите ,което също е много хубаво.Със сигурност е гадно така да ги резнат още в началото на сезона и е хубаво ,че виждат ,че труда им се оценява от зрителите. 

и даже сега като пиша нещо ,си проверявам написаното да не съм се изпуснал с нещо машинално така и да си стане за модератор от религиозна гледна точка 
,не друго ...така всички си знаят какво ще се случи и все пак таят някакво мини зрънце надежда,е не се прави това
тях колкото и да ги кълне човек все ще им е малко 

Препоръчани теми