Парфюмни размисли и страсти - 227

• 53 603
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Аз мисля да приютя най-накрая някаква разфасовка на Гранде-то...Relaxed

# 151
Ох,по описанията тук,и аз се чудя за новия на Готие:) но влезна ли да го пробвам,току виж съм се изтървала.....но твърдо съм във въздържание,големият ми мерак по парфюмите често отминава с покупката,което ми изглежда брутално...
[/quote/]

И аз така.Това го определям като вид зависимост. Харесвам си ги парфюмите, ползвам ги ама като ми влезе че трябва да купя някой и все това ми е в главата. И  съответно тръпката я има до придобиването. Почти нищо друго не ме съблазнява така Nature Sunny

# 152
  • Бургас
Ох,по описанията тук,и аз се чудя за новия на Готие:) но влезна ли да го пробвам,току виж съм се изтървала.....но твърдо съм във въздържание,големият ми мерак по парфюмите често отминава с покупката,което ми изглежда брутално...
Не се чуди:bowtie:,пробвай го описанието на Ковачева е точно в десятката/да не си и помисляш да спреш да пишеш,ей/а La Belle е размазващо женствен с една секси сочност,сладострастен и великолепен,носещ сексуален заряд,точно така го определям,няма да го описвам подробно по ноти понеже го усещам точно като нея.Круши и прелестна ванилия на моята кожа като доста се променя с времето,на моменти ми ухае на ванилов крем,ох,вкусна работа.Tози парфюм ме описва изцяло флаконът е наистина сред най красивите и в моята лична класация си го нареждам до бутилчето на Мон Герлен и това на ЛВЕБ.Много модерен,не прилича никак на първия Класик/който не понасям/ за мен,парфюмът си заслужава пробите дайте му шанс,но на кожа,трайност и сияж много добри!Не е чудо непомирисвано,но е много добре миксиран,новата ми парфюмна мания.Пробвах и Armani Code Absolu Femme Giorgio Armani for women никак не е лош този парфюм,но твърдо не е за жегите сега,може би дори е най-добър за мен от тази линия от която никога нищо не си харесах и също така никога не се разбрах с класическия Код.Абсолю е плътен и многопластов,по-зрял и добре балансиран има много портокалов цвят,тонка и ванилия при мен и една нота,която те притегля да го вдишваш пак.Носи нещо от Код,но и се различава същевременно от него,ще му дам шанс на есен със сигурност.

# 153
Кристалче,убеди ме:) щом си го поставила редом с Мон,тогава ще ходя да се пръсна,та да видим....

# 154
  • Sofia
Не се чуди:bowtie:,пробвай го описанието на Ковачева е точно в десятката/да не си и помисляш да спреш да пишеш,ей/а La Belle е размазващо женствен с една секси сочност,сладострастен и великолепен,носещ сексуален заряд,точно така го определям,няма да го описвам подробно по ноти понеже го усещам точно като нея.Круши и прелестна ванилия на моята кожа като доста се променя с времето,на моменти ми ухае на ванилов крем,ох,вкусна работа.Tози парфюм ме описва изцяло флаконът е наистина сред най красивите и в моята лична класация си го нареждам до бутилчето на Мон Герлен и това на ЛВЕБ.Много модерен,не прилича никак на първия Класик/който не понасям/ за мен,парфюмът си заслужава пробите дайте му шанс,но на кожа,трайност и сияж много добри!Не е чудо непомирисвано,но е много добре миксиран,новата ми парфюмна мания.

Ще ме накарате пак да го пробвам, такива сте подстрекателки.....Grin Hug

densi, сподели кои са другите 2, можем да помогнем в избора..Relaxed

И аз така.Това го определям като вид зависимост. Харесвам си ги парфюмите, ползвам ги ама като ми влезе че трябва да купя някой и все това ми е в главата. И  съответно тръпката я има до придобиването. Почти нищо друго не ме съблазнява така Nature Sunny

Все едно мен описвате....Искам целия парфюмен свят да изкупя и после да се чудя какво да ги правя... Grinning Наркоманска му работа... Grinning

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 14:25 от sunattraction

# 155
  • Бургас
Имах предвид само бутилките,не соковете:kissing_heart:.Трудно нещо ще измести Мон,той е голямата любов на живота ми,дай Боже още една такава разтърсваща/парфюмна/:bowtie: Чакам с голямо вълнение и https://www.fragrantica.ru/perfume/Lancome/Id-le-55795.html Ланком е много мой бранд,пробвай го пак Сънче.Kissing Heart Парфюм за днес Картие Карат и точно 3-ма човека ми направиха комплимент,че е нечовешка красота.

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 15:15 от Bright Crystal

# 156

densi, сподели кои са другите 2, можем да помогнем в избора..Relaxed
А, не казвам. Ще се свършат автоматично преди да избера. Аз издирвам нишови съкровища винаги.

# 157
  • Sofia
Може, ама по-натам, преди него чакат на опашка няколко... Grinning

Аз вчера и днес съм с Монтал Интенз Тиаре....и вчера получих един "комплимент" от моята приятелка (явно не харесва Монталите) - миришеш на боди лосион....Smiley (Същата ми каза, че мириша на бакпулвер като бях с Ванила абсолю Grinning)

и установих нещо доста неприятно - имам леко жълтеникаво петно в средата на бялата си блуза от Монтала....за пръв път в моята парфюмна кариера имам петно от парфюм. Ядосах се.Imp

Хаха, ще споделиш като решиш дилемата тогава. Simple Smile

# 158
Монтал и Мансера са мазни и цапат много. Някои от Амуажите също. Лилавият много оставя жълти петна.

# 159
  • Sofia
Ще го имам предвид, благодаря ти. Simple Smile

# 160
Аз наскоро се сдобих с отливка на Интенз тиаре, но нещо не ме кефи. Нещо не ми както трябва или просто съм с вкуса на приятелката на Сънатракшън.

# 161
  • Sofia
Хора различни и цветни, също като ароматите.  За всеки парфюм си има човек. Simple Smile))
Монталите понякога са трудни, убедих се. Аз с Интенз-а си паснах, но не се разбрах със Сладката ориент. мечта. Simple Smile

# 162
  • СОФИЯ
Благодаря за новата тема.  Hug
Нямам бели парфюми, може би защото ги свързвам с нещо креместо и леко, което не се задържа на кожата ми, но ще ви следя с интерес. Може пък да намеря нова бяла любов Simple Smile

# 163
Единственият ми бял парфюм е This is her. От както излезе, не оставам без него. Буквално. В момента съм на петото шише, 100мл. Когато свърши, автоматично си го поръчвам, без въобще да се замислям. Толкова го обичам.

Извън темата за белите парфюми, бързам да се похваля с нова придобивка, поръчана без проба, на сляпо - Jil Sander - No. 4. ❤ Тоооолкооова да е хубав този парфюм, чак не ми се вярва. Не мога да кажа нищо за трайност, защото го нося от едва няколко часа, но със сигурност има доста осезаема диря след себе си Simple Smile

# 164
  • София
BoMarina, Vrabcho, Silver Pearl - благодаря, дами, радвам се, ако ви е било интересно, пък и на всички, които са имали търпение да ми изчетат среднощните откровения. Simple Smile
Fugit Amor не бих препоръчала за сляпа покупка заради карамфила, може да не понесе на всеки. За мен блендът е чудесен, но точно тази капка носталгия, която свързвам с металическото, прашно звучене на подправките, съчетани с карамфил - все едно отваряш метална кутия със стари снимки или сувенирчета за спомен - може да се стори леко тягостна на почитателите на по-свежи или по-сладки парфюми.
BoMarina, благодаря за включването и пиши спокойно, все пак темата е за дискусии и за различни гледни точки - колкото носове, толкова и мнения. Simple Smile Aз също четох много противоречиви отзиви за Sex and the Sea и затова избрах да тествам фланкъра Sex and the Sea Neroli. Парфюмите на Франческа са наистина много различни от стандартно харесваните, safe парфюми. Има един удачен израз на английски - не са за "стеснителни виолетки" (shrinking violets). Wink Пътуване и приключение са, но ако паснат на вкуса на човека, стават като втора кожа, специфични, ярки и отличителни са. Категорично не стават за купуване насляпо, но тестването е вълнуващо. Simple Smile

Някой успя ли да пробва двата нови парфюма на Masque Milano Kintsugi и Love Kills? Много моля за мнения, страхотно изглеждат, а и ми беше много интересно да прочета какво точно значи kintsugi (рекламните фотографии към парфюма са възхитителни, слагам в скрит текст 3, взети от статия за парфюма във Фрагрантика от април 2019); харесва ми много като вдъхновение за името. Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 21:45 от Klodilia

Общи условия

Активация на акаунт