Парфюмни размисли и страсти - 227

• 53 570
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Може ли съпоставка на Опиум и Блек Опиум на Исл 🤗🤗

# 436
Различни вселени са. Опиум е страшилище с много пушеци и за някои хора е ретро парфюм, а Черният Опиум е много сладък, модерен с кафе и без грам пушеци. И двата доста трудни и неподходящи за насляпо.

# 437
  • някъде под слънцето...
Имам и нося Опиум в различни концентрации.
Сложен многопластов парфюм с характер.
Обожавам чистия парфюм

Той е малко по сдържан.и прибран , бих казала , овладян характер.
Нося го в специални случаи,Не  остава незабелязан и двйста като опиум на мен и близкото ми обкръжение.
ЕДТ,е по креслива и нахална.
ЕДП е малко по Уравновесен.
Говоря за винтижите.Последното издание от преди да бъде спрян ме ми допадна изобщо.
Парфюмът е за ценители, не се харесва от .всички, но аз харесвам парфюми с характер и не понасям безхарактерни водици , които  масово се харесват на публиката.
Харесвам предизвикателствата, тръоката да опитомявам пардюмите или те да ме опитомяват.

Черният Опум за моя вкус нито е черен, нито е опиум.
Опит да се хареса и популяризира като масовката от компотести сладости които се бълват на последък..

Последна редакция: пн, 15 юли 2019, 12:59 от sl

# 438
Различни вселени са. Опиум е страшилище с много пушеци и за някои хора е ретро парфюм, а Черният Опиум е много сладък, модерен с кафе и без грам пушеци. И двата доста трудни и неподходящи за насляпо.
Черният опиум снощи го тествах и ми хареса.
Опиум преди 1000 години съм го тествала, но беше рефанска имитация и помня, че беше страшно траен.
От двата като трайност и "облак, шлейф", кой е победител?

# 439
  • Бургас
Съвсем различни са тези парфюми.От двата за мен е победител от към трайност и добър шлейф Опиума.Не харесвам и двата,пробвай го много добре,особено първия стария Опиум.Сънче,прободе ме в сърцето за новият Мон Интенз.Bowtie Днес зарибих 3 мои френдки по Картие Карат и ще си го поръчат и те,влюбиха се в него щом го усетиха върху кожата ми.Heart Eyes

# 440
  • The Evergreen State
И аз харесвам Мон Герлен и съм любопитна за новото попълнение, мерси за това че споделихте тази новина. Имам малка 30ца от Мон Герлен Флорал, нося го с удоволствие.
Харесвам и Black Opium, както и Mon Paris, YSL са ми една от любимите марки, за съжаление не познавам оригинала Opium.
И да споделя, не се удържах и си взех отново Валентино Дона (намерих го на изгодна цена онлайн), чакам си го с нетърпение Gift Heart

# 441
  • Виена
Не си представяй пушеци в оригиналният Опиум. Парфюмът е тежък, завладяващ, упойваш, но елегантен и с класа. Черният опиум за мен е недоразумение - захаросани бонбони кръц-кръц

# 442
Дами, някъде  в София предлагат ли се Лалик?

# 443
  • Sofia
Кристалче, аз също съм в нетърпеливо очакване. Знам, че си му върл фен, затова пейстнах тук, че другата тема не е подходяща.
Дано не е двойник на някой от предшествениците си или някоя интенз разредена водица. Тази линия ако я развалят, много ще ги проклинам хаха Grinning

Днес зарибих 3 мои френдки по Картие Карат и ще си го поръчат и те,влюбиха се в него щом го усетиха върху кожата ми.Heart Eyes

Дано и върху тях се развива като върху теб, че такива впечатления по някой път са подвеждащи. Късмет. Hug

killpop, в шоурумът на parfium.bg на ул. Иван Вазов има. Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 юли 2019, 14:04 от sunattraction

# 444
  • До сърцето...
Днес зарибих 3 мои френдки по Картие Карат и ще си го поръчат и те,влюбиха се в него щом го усетиха върху кожата ми...

А, тя sunattraction го е написала. Това е много подвеждащо, ние с моята дъщеря имаме различно развитие на този парфюм върху кожата, а камо ли с приятелка - сякаш са различни парфюми (във вторият случай). За Карата говоря.

# 445
Дами, някъде  в София предлагат ли се Лалик?
Да, в изключителен бутик, с пълна гама.
https://gourmethouse.bg/

# 446
Благодаря, ама точно аромата, от който се интересувам, го няма.
В магазина в Сердика мола не ги ли предлагат?

# 447
Благодаря, ама точно аромата, от който се интересувам, го няма.
В магазина в Сердика мола не ги ли предлагат?
Не.
От кой аромат се интересуваш точно?

# 448
https://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Lalique-2540.html
Не пише да е спрян, ама знам ли Thinking

# 449
Те предлагат мисля всичко, което се предлага от бранда /официален вносител са/, попитай по телефона може и да е спрян.

Общи условия

Активация на акаунт